Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość bububu
wielu ja zna,wielu...tylko ona nie zna bo szuka u mnie obwislych cyckow nawet nie znajac płci.ale można to wybaczyc bo tłuszcz zakrył jej oczy i nawet nick zgapia z tej swojej głupoty, prawda obawiajaca sie krwi wampirzyco z fotusi?? i tak aleks ma dlugi idź do pracy bo nie splacisz ich siedzac na forum :D :D :D

Mój ukochany ma długi ale i tak mnie rozpieszczał i woził samochodem. A jak wróci w maju to wszystko spłaci i wtedy weźniemy ślub. Będę miała sukienkę podobną do Anji Orthodox :) A za miesiąc Aleks wyśle mi pieniądze, żebym sobie zrobiła tatuaż takiego małego aniołka :) Sama bym też miała kase na to, ale on chce mi to dać w prezencie. Takie mam szczęście... Nie mogę sobie wybaczyć, że prawie go zdradziłam z kimś takim jak Sang. Na szczęscie się opamiętałam i będę mu wierna na wieki...

Gość kredytodawca
ukochany cię obroni jak mu spłacisz kredyt!!! :P

Gość meganormalnie
jak wygląda sukienka podobna do anji orthodox? LOL!!

Wyjechał do Anglii by sam go spłacić, ode mnie nie chciał złamanego grosza. A Sang na każdym spotkaniu mi w portfel zaglądał i żebrał o ciastka, poniżył się jak wampir wtedy w samie.

Gość AleksOdAlgidy
aniu nie wracam,,, najpierw musze zrobić dobrze starym babom które za mnie spłacają długi ! jestem męska dziwka wybaaaaacz miiiii!

Gość GŁUPIABABO
TYLKO ŻE CIĄGLE PISZESZ O TYM SANGU JAKBYŚ OCIPCZAŁA!!!!!!!!!!!

Gość AleksOdAlgidy
aniu zaraziłem się syfilisem daaaalej mnie kochaaasz??

Gość meganormalnie
Ale ta sukienka wygląda jak sukienka, a nie jak anja orthodox....

pieprzcie się podli ludzie, kim jesteście? pokażcie mordy, Aleks ma kuzynke w najwyższych szczeblach w tym kraju. Boicie się mnie i chowacie za chorymi nickami

Gość meganormalnie
ale podwojny podbródek faktycznie masz podobny do podbródka tej starej baby

Gość chuchuchuchucchu
"Aleks ma kuzynke w najwyższych szczeblach w tym kraju." i długi....nie zapominajcie o długach ludzie

Gość AleksOdAlgidy
aniu nie płacz..dam ci mojego syfilisa i tatuaż z aniołkiem

Mój Aleksander ma długi bo był zbyt dobry dla swojej eks, ona powinna też to spłacać ale wziął to na siebie...zaimponował mi, wy byście tak nie potrafili sie poświęcić...

Gość gwqt
przecież ten aleks to kwazar, lol

Gość kiecka kielecka
Matko jedyna, o czym jest ten topik?jakies pomieszanie z poplataniem.czy wyscie cos brali?

Gość gwewavcqt
iobusfagsa3

Gość dsjbdjld
ku*wa, ja ja znam. zwykla wywloka ktora sama nie wie czego chce !!!!!!!!!!!!! umawia sie i pizga o jakis ksiazkach, diablach ch*j wie czym!!!!!! daje dupy a potem sie odmysla bo wampir czeka, wariatko kretynko w koncu sie doigrasz!!!!! ona sie nazywa anna marciniak

Gość dsjbdjld
nic nie zmadrzalas, zmien dilera bo jak bylas przejebana tak zostalas!!!!! nie musisz z siebie tu kretynki robic i tak wszyscy juz wiedza ze jestes swirem!!!!!!!

Gość dsjbdjld
i wszedzie tym samym zdjeciem swiecisz dumna z siebie bo blond sobie na ryju zrobilas ??????!!!!!!!! pasuje do twojego stanu umyslu, wreszcie wyrazasz siebie idiotko !!!!!!!

Gość PoznańPrzepraszaZaAlgide
Blond włosy to nie wszystko żeby laska była piękna , a algida to ta sama durna , fotkowa zezowata pustaczka, która chce się chyba odmienić bo to już obciach być nia i być kojarzoną z takimi akcjami!!!!tylko że farbowanie nic tu nie da - jak pustka była pod kopułą tak została!! a ten aleks tak naprawde nie istnieje !!! dała dupy jakiemus nieznajomemu facetowi jak to ona, bo myślala że z nią zostanie i będzie pieprzył o końcu świata tak jak ona i teraz dorabia do tego bogat ą historię żeby nie było że sie puszcza!! i niby taka duchowa jest a puszcza sie i patrzy każdemu w portfel kto ile zarabia i jakie ma gadżety. To zwykła blachara !!!!!!!!!!!!!!

Gość PoznańPrzepraszaZaAlgide
Jak jej sie znudzi udawanie że jest jakis kolo który z nia kręci to znowu będzie pieprzyła o wampirze i że co ma zrobić bo ona go kocha , a on ma ją w dupie bo jest taki mroczny !!!!

Gość fsslkfmslf
Ten aleks to kwazara stare zdjęcie przecież !!!!!!!!!

Gość Tajemnica_Odkryta
z nim (kwazarem) pewnie sie puszcza teraz i myśli , że on się dla niej zmieni i będzie taki mroczny jak ona....tylko boi się śmiechu ludzi wiec udaje , że to ktoś inny. Ktokolwiek jest tym zdziwiony?? to przecież bardzo w jej stylu j eset...ale lękajcie sie śmiertelnicy algida sie zemści za to ,że tajemnica wyszla na jaw!!!!!!!!

Gość JulietteDeSang
Algida...odpuść już sobie. On jest mój a ty się teraz tylko ośmieszasz. Znajdź sobie kogoś innego,ale tak naprawdę nie w wyobraźni. Sang nie chce tego nawet czytać bo uwaza, że to dzieciniada..zaczął czytać i powiedział mi że jesteś głupia, po czym poszliśmy się kochać. On już poważnie Cię nie chce ale wyslę ci zaproszenie na nasz ślub