Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne rzeczy się dzieją

Pytanie o okres @ do mam karmiących !!!!!

Polecane posty

Gość dziwne rzeczy się dzieją

Karmię TYLKO piersią, już prawie 5m-cy. Okres (chyba okres) mam mimo karmienia od około 3m-cy (miałam go 3 razy) mniej więcej co miesiąc, ale trwa on około 2dni, jest bardzo skąpy, bardziej plamienia brązowe, trochę krwi. Zawsze był obfity i trwał 5dni. teraz zamiast podpasek używam wkładek, a i tak bardzo skąpo krwawię. Czy coś jest nie w porządku??

Teoretycznie podczas karmienia okres może być nieregularny, bardziej skąpy itp. Jak Cię to bardzo nie pokoi po prostu zapytaj przy okazji wizyty u ginekologa. Może to być normalne ale wiesz może też coś się dziać. Nawet jak 100 dziewczyn Ci napisze że tak miały i to ok to może się trafić jeden przypadek że to nie jest ok i tylko podczas badania ginekologicznego da się to stwierdzić

Gość zuzutak
nie, to normalne ja tak mam do tej pory a karmie juz 17 miesiac i chyba czas najwyzszy skonczyc.

Gość frygaf!
Moim zdaniem to nienormalne

Gość Ammber
a moim zdaniem to normalne, bo też tak miałam

a ja karmie 6 miesiac i od zajscia w ciaze do tej pory okresu nie mam wogole (15mies) :) fajnie nie?

normalne bo ja karmilam 12 miesiecy i mialam 2 "normalne" okresy, i jakies plamienia, potem nic a potem znowu jakis okres czy plamienie tylko. jak skonczylam karmic to wrocilo do normy tak wiec sie nie przejmuj wogole to bardzo normalne.

Gość odbiegajac od tematu
Wzdaje mi sie ze to normalne. Ja karmie piersia i okres dostalam dopiero po 6 miesiacach. Tyle ze byl bardzo obfity, ale trwal 4 dni. Zobaczzmy jak bedzie dalej

Gość asdcfbjiydn
do gina !!!!!!!!!!!!!!

Ja karmiłam 9 miesięcy, okres dostałam po 7 miesiącach, normalny i regularny (wreszcie, bo przed ciążą miałam bardzo nieregularny i nie wiem sama jakim cudem udało mi się w ciążę zajść ;)

Gość Mama córeczki...
ja karmię juz 19 sty miesiąc.w dzień kilka razy ssie a w nocy róznie i 2 razy i 5 i 8 jak zęby idą i tez nie mam okresu...byłam u gin.pare razy i mówił ze to normalne !!!!!! dla mnie troche dziwne ale zle mi z tym nie jest ;)