Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa20112011

Wynik testu ciążowego (zdjęcia)

Polecane posty

Gość jajajajajjajjaaja
a po jakim czasie powinno się odczytywać wynik wg ulotki?

wg ulotki 5 minut, ale zanim zrobiliśmy zdjęcia to jeszcze 2 minuty minęły. Test się nazywa Quick Vue jak coś

Gość chciałabym mu pomóc
dziwny ten wynik faktycznie. Zrób jeszcze jeden. Tym bym sie nie sugerowała.

Gość jajajajajjajjaaja
to taki wynik był w czasie wskazanym przez ulotkę? Jeśli tak, to prawdopodobnie jesteś w ciąży.

Wynik po pięciu minutach był praktycznie identyczny jak na zdjęciach. Może delikatnie mniej widoczne te słabsze kreski...

Gość chciałabym mu pomóc
ja źle spojrzałam. Widać drugą kreskę. Jak jest to jest ciąża. A te dwie minuty to bez przesady. Zrób kolejny za parę dni albo beta

teraz widzę :) wg mnie jest pozytyw :) cały mechanizm Ci się troszkę przesunął, stąd zabarwienia nie są równo z napisami :) który to dc?

Gość nie raczej nie
raczej to nie wygląda na wynik pozytywny,ale nie zaszkodzi iść do lekarza.

Gość pudelssssssss
ja jestem strszna panikara i od 5 lat od kad zaczelam wspolzyc co 2-3 miesiace napada mnie cos i wmawiam sobie ze jestem w ciazy i robilam testy, 2 razy wyszedl mi pozytywny gdzie byly dwie kreski rozowe bardzo mocne a w ciazy nie bylam , a wswzytkie pozostale byly takie same jak tutaj u Ciebie czyli malo widoczne ale byly 2, a w ciazy tez nie bylam ani razu a testow jak pisalam zrobilam ze 30 do tej pory i wsyztskie takie wychodzily wiec wydaje mi sie ze to nie jest pozytywny wynik , aczkolwiek moge sie mylic , ale opisalam na swoim przykladzie jak to wygladalo

Gość Pozytyw jak nic
pozytywny w 100 %

Gość kkobieta na forummm
Jak możecie Autorce pisać,że pozytywny w 100%???Autorko jak na moje to nic nie jest wiadomo mozliwe,że test jest wadliwy na ullotce pisze,że jak wyjdzie taki to wiesz..no niewiadomo..Ja robiłam ten sam test co Ty ok 8 dni po spodziewanej @ i miałam 2 grube krechy a nie takie coś...Ile Ci sie spóźnia/??oczywiście zyczę Ci z całego serca dzidzi ale trzeba mysleć realistycznie żebys się potem nie rozczarowała.Jak na moje nic w tym tescie nie wzkazuje na 100% ani na ciąże ani na jej brak...

Gość i dobrze mówi
przyjrzyjcie się dobrze.W tym drugim a pierwszego mi jeszcze nie otworzyło są nie dwie a trzy kreski dwie słabe na górze i dole a po środku mocna

"Ja robiłam ten sam test co Ty ok 8 dni po spodziewanej @ i miałam 2 grube krechy" Zależy, jak przyrasta hormon, każda kobieta ma inaczej, stąd różne nasilenie koloru kresek. Nawet na tym forum można przeczytać, że wielu dziewczynom testy domowe nie wykrywały ciąży albo kreski były jasne, mimo, iż kobiety wiedziały na 100%, że będą miały dziecko na podstawie bety.

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Już nie wiem co myśleć. Zrobiliśmy drugi test innego producenta i wyszedł taki wynik: http://img200.imageshack.us/i/wynik3.jpg/ totalnie nic. Czy to wina tego, że już nie był to mocz poranny, czy o co chodzi? Ostatni okres się zaczął 35 dni temu, ale mam nieregularne, choć raczej poniżej 30 dni... Co myślicie/

Gość kkobieta na forummm
czipsy z biedronki przeciez ten test był robiony powyzej dnia spodziewanej @ niewiem ale wątpie w te testy które niby robią i wychodza im jasniutkie kreseczki bo pewnie odcztuja je po czasie...

Gość szkodda:(:(
ja też tak mialam,test z porannego moczu,jasniutka kreska,drugi zrobiony po południu nic,na drugi dzien powtórzyłam rano również nic,zero brak ciązy

Gość ałćik
myślę że ten pierwszy test był uszkodzony,gołym okiem widać ze cos z nim nie teges

Wszystkim zainteresowanym - dzisiaj zaczął się kolejny okres. Jednak pierwszy test był walnięty. Pozdrawiam wszystkich mówiących "100% pozytywny" :)