Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhy insomnia

Po wczorajszym seksie milczy!!!

Polecane posty

Dziewczyno wyluzuj. Jeszcze się facetowi nie zdążył nagromadzić nadmiar spermy, jak mu się trochę nazbiera to zadzwoni, gwarantuje ci to.

Gość yhy insomnia
och dominiczku Ty i te Twoje teorie.

Gość bzzzzzzzzzzz
Ameryka Południowa sam masz zryty łeb nawet porządnie napisać nie potrafisz prostaku :D

Gość asiika
Odezwał się albo Ty do niego;>

Gość ktośtamktoś
A jaki okres czasu się znaliście ? I skąd ? Jak wyglądały wasze spotkania ? To były regularne randki ?

Gość yhy insomnia
znamy sie 3 miesiace. Od miesiaca spotykamy sie regularnie (randki tak jakby) Coraz wiecej mysle, by napisac do niego

Gość yhy insomnia
Nie odezwalismy sie do siebie/

Gość asiika
Napisz, zobaczysz czy Ci odpisze i co..

Gość yhy insomnia
ale co mam napisac? czesc co słychac?

Gość isunia......
i co??i co??odpisał?????????

Gość isunia......
zapytaj sie jak mija dzien itp

Gość yhy insomnia
Napisałam ...no to czekamy bede tego załowac

Gość isunia......
i co wkoncu napisalas???

Gość 222222
błąd, po co piszesz do niego?

Gość hej autorko trzymam kciuki...
zeby odpisal i zeby wszystko bylo dobrze,a glupimi kometarzami zlosliwcow sie nie przejmuj

Gość yhy insomnia
odpisał!!!!! ze ma kaca i dziś umiera-ale nie jestem zadowolona moze na odczepnego tak napisał? co o tym myslicie dziewczyny?

a tam bladmto nie te czasy ze sie czeka az sie koles odezwie,bo rownie dobrze on moze sie zadreczac tym ze ona nic nie pisze,pomyslcie ilu ludzie sie unieszczesliwilo w ten sposob-on on czekal az ona sie odezwie a ona czekala az on...

Gość isunia......
facet jak ma kaca to lepiej daj mu spokoj bo gorzej niz z chorym dzieckiem wtedy.jutro sie odezwie zobaczysz:)

wiesz co faceci sa ogolnie malo skomplikowani i skoro tak napisal to tak jest,nie przejumuj sie i nie doszukuj ukrytego znaczenia a bardzo duzo wypiliscie wczoraj?? ile on ma lat? naprawde moim zdaniem jest dobrze,pewnie teraz naprawde cierpi z powodu kaca i pewnie nie wiedziaal sam co Ci napisac napisz mu ze zyczysz lepszego samopoczucia i tyle +zobabcysz ze jutro na pewno sie odzezwie i bedzie dobbrze:)

Gość 222222
jakby mu zależało to by napisał, niezależnie od tego czy ma kaca czy nie... a to co odpisał uważam za "na odczepnego" żeby dac mu spokój, że umiera boli go głowa i w ogóle - BZDURA, jest 17.00 jak by o tej porze miał jeszcze kaca to chyba by wczoraj nie mógł z powodu zbyt dużej ilości alkoholu :O

Gość parasolka rihanny
O ludzie! czy tu siedza same dzieciaki? Jak mialam 15 lat to też uważałam że do łóżka można poójść przynajm,niej po 3 latach bo inaczej jest sie szm*tą. ALe bez przesady!! dorosła kobieta! Nie panikuj że sie nie dozywa jeśli jest normalny to nie uważa Cie za łatwą...pewnie się odezwie. Seks to normalna, przyjmna rzecz - dla dorosłych. Przeraża mnie to to troche mam nadzieję że takich głupich postów nie pisza faktcznie dorośli....Pzdr dla AUtorki :)

acha o i jesli ma kaca tzn ze troche duzo piliscie,moze on po prpstu nie wszystko pamieta i glupio mu teraz,nic sie nie przejmuj,niech on tylko wydobrzeje to bedzie Cie a rekach nosil:) acha no i napisz jutro co i jak tzn czy cos pisal czy sie widzieliscie,rozmawialaiscie...

Gość jestes silna i
odpowiedzialna kobieta, nie ma co chowac glowy w piasek!!!! napisz do niego ale JUZ, normalnie brz wyrzutow czy jakis bzdur, tylko ze bylo cudownie, a jak nie odpisze to kij z nim i tyle

Gość 222222
autorko żeby nie było, ja nie mam nic do tego że się bzyknęliście :) tylko taki sms tak mi wygląda... sama to kiedyś przerabiałam :O

22222....wez daj spokoj co nie kazdy jak jest pijany to ma miekkiego fiutka:)niektorzy sa calkowicie sprawni,:) a jak wczoraj zabalowal to ma prawo spad do 17 i dluzej,moze caly dzien spedzial na kiblu lub z glowa w kiblu,wiec jakos nie mial natchnienia nic napisac, nie doluj nam tu autorki i nie wyzywaj sie na niej swoimi wrednymi kometarzami

Gość 222222
wcale nie wredne, ja jestem za autorką... co nie zmienia faktu że ten facet nie jest w porządku, takie mam odczucie po tym co napisała... ale mogę się mylic i oby tak było :)

22222...wiesz jacy sa faceci,jak np caly dzien sra i rzyga to moze faktycznie nie osadzajmy go tak zle...tzn roznie mioze byc bo sa kolesie normalni,szczerzy ale sa tez zaklamani frajerzy

Gość jestes silna i
2222 racja smss byle jaki fakt noo ale moze faktycznie kac go nie motywuje do lepszych wyznan, do jutra trzeba poczekac

Gość yhy insomnia
on popił jeszcze wczoraj z kolegami po spotkaniu ze mną, jak poszłam od niego... Nie wiem jak to sie potoczy, napisałam,ze bylo miło a on:spoko -to juz mi dziwnie. ma 25 lat

Gość jestes silna i
napisalas zebylo mi a on ze spoko tak?