Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyszkowabogdanca

przedłuzanie rzęs???!

Polecane posty

Gość zbyszkowabogdanca

Zastanawiam sie nad przedłuzeniem rzęs gdyż mam bardzo krotkie i w dodatku jasne. Uzywam olejku rycynowego by je wzmocnic. Kolezanka jednak odradza mi z tego wzgledu że po kilku dniach doczepiane włokienka zaczęły ja kłuć w oko. Co wy o tym myslicie?

Moja siostra miała jakiś czas temu przedłużane rzęsy, z tego co wiem to nic ją nie kuło. Tylko po pewnym czasie, gdy rzęsy zaczynają ci wypadać nie wygląda to dobrze.

Gość fedfdsfds
podobno wypadaja czesto razem z twoimi rzesami naturalnymi, bardzo je to oslabia, no i po krotkim czasie tak naprawde zaczynaja sie sypac efekt jest krotkotrwały

Ostatnio zdecydowałam się na przedłużenie rzęs i powiem wam, że była to bardzo dobra decyzja. Wszyscy znajomi mówią mi, że teraz moje oczy przykuwają uwagę a same rzęsy wyglądają bardzo naturalnie. Poza tym udałam się do salonu, na którym można polegać i przez cały czas czułam się komfortowo. Jeśli macie jakieś pytania na temat tego miejsca lub samego zabiegu to piszcie na rita3@op.pl

jestem stylistką rzęs ale 1,5 roku temu zdecydowałam się sama na ten zabieg. Teraz nie wyobrażam sobie, moich oczu bez tych rzęs. Rzeczywiście rzęsy wypadają, ale taka jest naturalna kolej rzeczy każdego włosa na ludzkim ciele. Rzęsy tak czy inaczej wypadają co 60-90dni. Bez względu na to czy maja przyklejona syntetyczną rzęsę czy nie. Nie jest udowodnione że syntetyczne rzesy osłabiają nasze naturalne.. Na chłopski rozum wiadomo że zbyt grube i długie mogą osłabić jednak jeżeli długość i grubość nie jest przesadzona i odpowiednio dobrana to nie ma obaw. Mam klientki dla których liczy się naturalność, ale zdarzają się i takie które uparcie dążą do najdłuższych i najgrubszych. Pamiętajcie aby zapytać stylistki czy pracuje na hypoalergicznych produktach, aby pózniej nie było nie przyjemności z opuchnięciami. Serdecznie Pozdrawiam i zapraszam;)

Gość rozyczka1712
ja zrobilam pierwszy raz rzesy 3 tyg temu i jestem mega zadowolona!! kosmetyczka super, posiada certyfikat miedzynarodowy, robi u siebie w domu w warszawie. serdecznie polecam jakby co piszcie na maila darys8@wp.pl udziele informacji ;)

Gość cgn
ja zrobilam rzesy dwa miesiace temu, efekt byl cudowny :) mialy sie trzymac ok 4 tygodni, a została mi jeszcze połowa (nie uzupełniałam) i nadal wygląda to dobrze. Faktycznie, czasami coś ukuło, cos się podwinęło.. Ale to wynikało jedynie z mojego zaniedbania (nie uczesałam ich, lub zmyłam zwykłym płatkiem kosmetycznym i zostały włókienka) moim zdaniem warto, jeśli naprawdę "nie ma się rzęs". Pieknie wydobywa to głębię oczu. I choć sporo zachodu w pielęgnacji, to dla takiego efektu warto :)