Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana, kochająca :)

Mam najcudowniejszego chłopaka pod słońcem :) Uwielbiam go a minęło już 5 lat :)

Polecane posty

Widocznie trafilaś na swoją połówkę. Trudniej jest, gdy się spotka tą drugą połówkę, -czujecie to samo do siebie a razem nie możecie być- dużo osób tak ma i nie są one szczęśliwe.

Gość uhajuha
ja tez sie ze szczescia ogarnąć nie moge:D:D:D:D:D istnieją mężczyzni idealni!:)

My poznaliśmy się jak mieliśmy po 18 lat :) Wiadomo taka "szczenięca" miłość :) Ja nie byłam przekonana do niego ani jakoś szczególnie zainteresowana ale on wysiadywał u mnie "pod blokiem" każdego dnia i nawet śmieci ze mną chodził wyrzucać jak tylko przyuważył że wychodzę z klatki :D A potem przez cały rok wstawał mnie odprowadzać na autobus szkolny, kiedy spokojnie mógł jeszcze godzinę spać bo tyle mu zostawało do jego lekcji w innej szkole (na miejscu) :) Potrafię "strzelać" fochy, w końcu jestem tylko kobietą :P Ale on się tylko z tego śmieje i mi moment przechodzi :D Nie wyobrażam sobie życia bez niego :) Dziewczyny są wspaniali faceci na tym świecie :) A ja chce być dla niego zawsze jak najlepszą kobietą bo na to zasługuje :)

I nie zawsze byłam idealna, czasem dawałam mu popalić (bo jestem bardzo wybuchową osobą, nie pomyślę zanim powiem tylko co ślina na język przyniesie czego nie raz nie dwa żałowałam), a mimo to mnie kochał i kocha szalenie :)

Ok dodam jeszcze że oboje jesteśmy skorpionami :D a nie są to "łatwe znaki" :P

Gość dxfdg
bo nie ma wspanialych facetow! sa tylko tacy co to potyrafia dobrze zadbac o to by kobieta czula sie wsopaniale a przy okazji rucha ile wlezxie inne......................wystarczy spojrzec po roznych czatach , stronach randkowych ile tego gowna zonatego siedzi i szuka wrazen

dxfdg - to twoja subiektywna ocena :) i szanuje ją mimo że się nie zgadzam z tym całkowicie!

Gość kurde, jak ja uwielbiam
ja zauwazylam, ze faceci lataja, kochaja, ubistawiaja wlasnie silne, troche kaprysne kobiety. za spokojnymi tak nie szalejaa:)

hehe być może coś w tym jest :P Z mojej strony nuda nie grozi. Zawsze jestem chętna wyjść z nim na piwo, na impreze, bawimy się fantastycznie i on i ja i może całą noc tańczyć ze sobą czy w towarzystwie znajomych :)

Ja swój ideał też poznałam w twoim wieku, tyle że nasze sprawy się skomplikowały i nie wiem do końca czemu, ale nie możemy być razem. W chwili obecnej, jak i wtedy byliśmy już z obecnymi partnerami. Oboje coś czujemy do siebie, chcemy tego samego a jednak bardziej jego coś powstrzymuje przed tym wszystkim.

niunia1022 smutne co mówisz :( Wiesz nie ma jako takich ideałów. :) Ja mam swoje wady to oczywiste, on ma jakieś tam swoje. Ale grunt to sztuka kompromisu i dbanie o siebie. Wiadomo są kłótnie, są nieporozumienia ... ale trzeba umieć je rozwiązywać. A takie wspólne " słuchaj wyjaśnijmy to sobie bez głupich wypominań bo ty to bo ty a ja tamto" bardzo umacnia :)

Gość ona3
ja też mam super męża - znamy się 18 lat :-). kochanka też mam super :-P.

ona3 skoro masz super męża to po co Ci kochanek? Nie złośliwie,a tak z czystej ciekawości pytam!

Gość lekka zenada
No, jak facet ma zjebany charakter to rzeczywiscie moze potrzebowac foszastej ksiezniczki, zeby poczuc sie wspaniale... Normalni ludzie tak nie maja.

Gość ona3
sama właśnie nie wiem :-(, tak jakoś głupio wyszło :-(. chciałam napisać to specjalnie po to, bo zawsze mówi się, że to wina męża/żona ... w moim nie ma żadnej winy. wina jest we mnie :-(

Długo masz już kochanka ? Nie żal Ci męża skoro uważasz że jest w porządku ? :(

Gość lekka zenada
Nie martw sie, jestes normalna (czyli niedorozwinieta emocjonalnie) kobieta. Kolejna, ktorej w dupie sie poprzewracalo.

Najtrudniejsze w tym wszystkim to zapomnieć, ale jeśli się czuje że to ten jedyny to ciężko.

Gość ona3
lekka zenada - dokładnie tak :-P. on jest po prostu za dobry, od tej słodyczy mnie już mdli :-P. kochajaca - nie, niedługo ;-), jestem na początku ... mogę jeszcze zawrócić ale nie wiem, czy mam na to siły :-P i ochotę ...

Gość ksdgvfnmsdr
te ktore maja kochankow to zwykle kurwy to amo tyczy sie mężów

Gość lekka zenada
Naprawde nie ma z czego cieszy ryja, bo tylko sobie wystawiasz swiadectwo swoim zachowaniem. Lepiej juz byc za slodkim facetem (taki przynajmniej ma szanse znalezc kobiete, ktora lubi taka slodycz) niz zdradziecka kurwa, ktorej nikt nie traktuje powaznie, co najwyzej jako wor na sperme.

Gość ona3
ok, jestem kurwą która była z 2 mężczyznami w całym swoim życiu :-P. mam w dupie opinie innych na swój temat :-P. w moim wieku, to już kompletnie zlewam innych ludzi ... mnie ma być dobrze i tyle :-P.

Gość lekka zenada
Kurwa to nie zawod a charakter kochana :). Mozna miec na koncie dwoch facetow i byc szmata, mozna miec 20 i byc w porzadku. Masz racje, rob tak, zeby tobie bylo dobrze, tylko pozniej nie becz ze cie nikt nie kocha :P

Gość ona3
lekka zenada - żeby cię lepiej podkurwić to dodam, że to mąż mojej przyjaciółki :-P.

Gość lekka zenada
Taa, i jestes z nim w ciazy, a najlepsze jest to, ze jego zona kocha potajemnie twojego meza :D.

Gość ona3
hehe, nie kocha ... to mnie ubawiłaś/eś ... ja się kocham, ja się nigdy nie opuszczę :-P. to mi NAPRAWDĘ wystarczy.

Gość ona3
nie moja droga, biorę tabletki od 16 lat - mam już dwoje dziec i więcej mieć nie będę :-P. tak, więc nie jestem z nim w ciąży - ani z nikim innym :-P

Gość szczesciara :)))))
witam was ... ja z moim jestesmy juz 9 at razem :) poznalam go jak mialam 16 lat on mial 19 lat jestesmy po slubie i wciaz szalejemy za soba... wazne jest aby łączyła ludzi przyjazn ...ja mojemu moge wszystko powiedziec jest moim mezem i przyjacielem... jest przystojny teraz rowniez bogaty (razem zarabialismy i oszczedzalismy ) inne kobitki mi zazdroszcza :)

Małżeństwo to nie tylko przyjemności - to wyzwanie i obowiązki. Znaleźć kochanka/kochankę to nie problem.. ale to zwykłe tchórzostwo :) Po co walczyć o Was, o Wasz związek.. skoro można iść na łatwiznę tak zwaną i uciekać w zdrady i zakłamanie