Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana, kochająca :)

Mam najcudowniejszego chłopaka pod słońcem :) Uwielbiam go a minęło już 5 lat :)

Polecane posty

Kto ma podobnie? Że z upływem czasu kocha mocniej i dojrzalej :) Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie! :) Przy nim mogę wszystko !! :)

Ciągle są topiki o tym jakimi ch**** za przeproszeniem są faceci a prawie żadnych o tym jacy potrafią być wspaniali :)

Halo kobietki ! ;>

Gość hej, ja też
mam kochanego faceta, ale ostatnio on ma jakieś jazdy a mi tak smutno.

Gość stara baba kole plota
ja też mam chłopaka:D od 25 lat tego samego;) i z czasem coraz bardziej go kocham:D

Gość wyróznia się pozytywnie
Nie bardzo wiem co napisać ,może więc po prostu powiem że ten post wyróznia się pozytywnie na tle coraz bardziej często ordynarnych wpisów i komentarzy ,tak trzymać.

Ja z moim dogadujemy się cudownie :) Na płaszczyźnie codziennego życia jak i na życia erotycznego :)

Gość Wala08
A ja z moim jestem już 30 lat. Bywało różnie ale wciąz bardzo sie kochamy. Nasza miłość jest dojrzała a jednocześnie ciągle emocjonująca.Przebywamy ze sobą 24 godz na dobe ,bo razem pracujemy.Znamy się jak przysłowiowe łyse konie. Świadomi swoich zalet i wad ,zawsze ale to zawsze możemy na siebie liczyć.Nie wyobrażam sobie innego faceta obok siebie. Wiem ,że do ońca będziemy razem i chciałabym ,żeby ten koniec przyszedł jak najpózniej. Wam wszystkim tez życzę takiej cudownej milości.

Ja jestem z moim niecały rok, ale i tak jestem zadowolona. Zupełnie inny wymiar związku niż jakiekolwiek w przeszłości.

Gość kurde, jak ja uwielbiam
czytac takie watki. ja tam nigdy zadnego nie mialam, ale ciagle licze na to, ze spotkam naprawde fajnego faceta, takiego dla mnie, jednak czasami juz trace pewnosc, czy moje patrzenie na milosc, zwiazek nie jets takis wyidealizowany, idylliczny. ale skro pojawiaja sie takie watki, to znaczy ze chyba nie jest najgorzej z tym moim wyobrazeniem milosci:) gdzie sie poznaliscie-pisze do wszystkich, ktorzy sie wypowidaja. jak sie poznaliscie, od poczatku byla to wielka milosc, czy raczej zmuszanie sie do spotkan itp. a z czasem zaiskrzylo? :)

Gość pappapapa
ale wam zazdroszcze :( ja tylko raz kogos mialam, po 4mcach mnie zostawil smsem... ja 27 on31 najgorze ze chcialabym by zadzwonil, ale od tego pol roku nie odezwal sie, wiec chyba nie ma szans co? :(

ale czasami trzeba kogos poznac, dopiero po czasie okazuje sie super. a ja czasmai szybko skreslam. w zwiazku nie bylam, ale spotykam sie z facetami, wiec mniej wiecej jestem w stanie okreslic czego szukam, oczywiscie podkreslam mniej wiecej, bo wiem, ze zwiazek, to zupelnie inna sprawa. ale czuje sie za slaba do zwiakzku:O i albo on chce mni, albo to mnie nie chca. zycie;)

Gość sassssssssssssssssssssssr
ja mojego znam niecały rok, więc do Was to mało. Ale z każdym dniem kocham go coraz bardziej!

Gość lollercoaster
Nam też 5 lat stuknęło i jest super, coraz lepiej :)

;)

Gość superbitch
to po co piszesz o tym na forum? spadaj sie gzic z twoim chloptasiem zamiast draznic ludzi :o 🖐️

Gość gdybym ....
pozostaje tylko pogratulować i życzyć, aby było tak już zawsze :D

Gość TenObcy
To masz zajebiście, bo ja jestem biedny, brzydki, samotny, nikt mnie nie lubi, nie mam "dxrugiej połówki" i na razie nie zapowiada się, żeby cokolwiek miało ulec zmianie, a "pSzyjaciele" zamiast mi w czymkolwiek pomóc jeszcze bardziej mnie dobijają i cieszą, się że to ja mam źle...

oj ja ja wam gratuluje :) nawet zazdroszcze ....moze kiedys tez bede rownie szczesliwy...

Gość ja ze swoim jestem tez 5 lat,
w tym od 3 lat szczesliwa zona i mama 2 dzieci:) dobralismy sie idealnie i jestesmy w sobie nadal baaardzo zakochani:)

Gość superbitch
spierdalac z kafe szczesliwie zakochani, najlepiej udawajcie ze nie istniejecie! 🖐️

Ja za moim też szaleję już od 4 lat i z każdym dniem coraz bardziej, ale on czasem strzela takie fochy:( jak ja się juz tego oduczyłam to teraz on zaczął. Jest wszystko idealnie a tu nagle jego foch:( i wszystkiego się odechciewa.. Macie też tak czasem ze swoimi?

Gość superbitch
Mrowelka, taka kolej rzeczy :D on pamieta ci tamte fochy i teraz sie na tobie odgrywa. to dobry poczatek konca 🖐️

Leci nam trzeci rok razem i pierwszy w małżeństwie;-) Póki co nie było dnia żebym żałowała czegokolwiek. Wiem że dla Niego zawsze jestem najważniejsza. I On jest taki dla mnie. Naprawdę są jeszcze tacy ludzie- często trzeba się naczekać ale warto.

superbitch- dzięki za pocieszenie:) mam nadzieje bo mnie to wykańcza, ale może dlatego że ma znak zodiaku bliźniak czasem mam wrażenie że jestem z dwoma róznymi facetami.. ech Ci faceci potrafią byc tacy cudowni i tacy.. wkurzający:)