Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana, kochająca :)

Mam najcudowniejszego chłopaka pod słońcem :) Uwielbiam go a minęło już 5 lat :)

Polecane posty

Gość lekka zenada
Jak mnie rozwalaja odpowiedzi, ze babie samo sie dzieje, ze jest wredna - nie, po prostu wylazi sukowatosc w sprzyjajacych okolicznosciach. Na dluzsza mete fochy drogie panie to idealny sposoby, zeby zrazic do siebie nawet zakochanego faceta :D

Gość szczesciara :)))))
ja jestem po prostu bardzo wyluzowana i wyrozumiała .... a co najważniejsze potrafie przyjąć słowa krytyki i umiem śmiać się z siebie... i jak mąż mi mówi , że chujowo wyglądam w takich włosach to się nie obrażam tylko pytam o jego propozycje zmiany koloru czy uczesania ... nie zabieram go na zakupy bo wiem , ze tego nie cierpi, od tego mam koleżanki :) Faceci widzą świat inaczej i trzeba to zrozumieć ... a najlepsze jest , że przy jego kolegach zawsze mówie , że on jest szefem w domu i takie tam pierdoły ( wtedy on się cieszy jak dzieciak :) hahah ) ja mam beczke ale niech się cieszy i zobaczy jaka jestem dobra dlaniego

lekka zenada masz racje, na dłuższą mete tak :) Od czasu do czasu może nie zaszkodzi, może nie odkocha się za te foszki :)

Gość lekka zenada
Nikt nie jest doskonaly, od czasu do czasu kazdemu moga puscic nerwy, mozna sie klocic, ale zachowujac szacunek do drugiej osoby. Ale jak kobita jezdzi po gosciu jak po lysej kobyle i znajduje sobie n-ty powod danego dnia zeby go skrytykowac to juz zmienia postac rzeczy :P. A potem placz, ze zdradzil z brzydsza, grubsza etc. Wbrew pozorom dla facetow SPOKOJ moze miec wieksze znaczenie niz atrakcyjnosc.

szczesciara też tak robie :P Nie ma to jak pochwały dla faceta przy kolegach... Po prostu to jak dać dziecku super zabawke :P

lekka zenada Mądrze prawisz :P

kochana, kochająca :) ------ my wiemy jak dbać o facetów :)

szczesciara :))))) ------ Dokładnie :)

mój ma 2 motory ścigacze i może są bezprobelmowo w nocy zy w dzień jeździć .... inni jego koledzy się dziwią , że ja mu pozwlaam bo oni nie mogą ... ich kobiety im nie pozwalają... a jaki on dumny jak paw chwali sie , że ze mną to on nie ma takich problemów.

ups sorki za błędy ,,,

mój kuzyn rerwał ze swoją dziewczyną po 5 latach związku bo miał dość ciągłego sprawdzania , pytań do kąd idzie i po co itd.... a jak mu zabroniła jazdy na motorze i na chodzenia na siłownie i ćwiczenie boksu to miał już dosyć takiego związku ..a zerwał z nią jak ona mu powiedziała ze jak on jeździ na szkolenia i konferencje to zapewne ją zdradza :( jebnięta kobieta

No my dopiero kończymy studia za rok więc jeszcze do takiego etapu nie doszliśmy :P

Gość lekka zenada
To koledzy jakies cienkie bolki, co to znaczy nie moga? Mamusia im nie pozwala? Nie rozumiem w ogole pojecia zabraniania czegos drugiej osobie w zwiazku. Zabraniac to moga rodzice dziecku. Ja swojej dziewczynie niczego bym w zyciu nie zabronil, bo i tak ludzie na dluzsza mete zrobia to co chca mimo wszelkich zakazow, co najwyzej poinformowalbym ja, ze jej zachowanie mi sie nie podoba, a co ona z tym zrobi to jej sprawa, najwyzej poniesie konsekwencje.

lekka żenada = nawet nie wiesz jaką kobiete mogą mieć władze nad facetem..... heheheh niby tacy twardzi a boją się własnych żon...taka prawda niestety

Gość lekka zenada
WIem wlasnie jaka moga miec wladze kobiety - niestety slabych mezczyzn nie brakuje, co mnie zdumiewa... Pewnie z ich punktu widzenia jest to wygodne, bo skoro oni sami nie podejmuja zadnych decyzji, to i odpowiedzialnosc za te decyzje nie spada na nich.

faceci zgadzają się na wszystko tylko dla świętego spokoju ... nie chcą kłótni , foch i tak dalej ...a baby są niektóre jebnięte

"Pewnie z ich punktu widzenia jest to wygodne, bo skoro oni sami nie podejmuja zadnych decyzji, to i odpowiedzialnosc za te decyzje nie spada na nich. " Tak własnie jest! Dobrze powiedziane

allegro-szyszka_84 przykro mi :(

A tak przy okazji :) Jakie macie pomysły na prezent walentynkowy dla swoich mężczyzn kochane ? :)

;>

Gość motor lublin, jestem kobietą
Jeden z bardzo pozytywnych topików na tym forum, tak trzymać! Ps też jestem szczęśliwa :P pozdrawiam