Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehe hehehe

Najbardziej żałosne typy kobiet

Polecane posty

Gość graciela199999
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4690112 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4580856 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4542581 albo to Mam taki problem: jestem z facetem, który odszedł od żony, ale jeszcze nie ma rozwodu. Jego żona wie o nas, choć nieoficjalnie. I... próbuje przeciągnąć go na swoją stronę, tzn. chce, żeby wrócił, oferuje mu spotkania intymne. A on chce utrzymywać z nią dobre kontakty, bo mają dziecko, no i jeszcze rozwodu nie ma. Co przekłada się na to, że piszą smsy i puszczają sobie sygnały, tzn. on raczej z reguły na nie odpowiada niż inicjuje. A mnie szlag trafia. Ponieważ od tego momentu on stał się dla mnie niedostępny, czuję się niepewnie i obiecuje mi, że nie będzie tego robił (np. puszczał sygnałów), a robi to. Nie wie, że ja wiem. Nie wytrzymuję tego psychicznie. Co zrobić, aby było, jak przedtem? Tzn. żeby była otwartość? Myślę, że raczej do niej nie wróci, ale nie chcę, żeby mnie okłamywał. I chcę, aby ona dała jemu (nam) spokój.

Gość yhm yhm yhm
takich glupich tzip jest na peczki. jest tu taka jedna, co to sie oglasza na fotce i pisze nalamach forum jakies smety. ochajtala sie z brudasem dla pieniedzy, ktory ja kopnal w tylek, a teraz wielka dama ze wsi bez rozwodu szuka sponosorow i mowi, ze sie szanuje i nie wdaje w romans z kazdym.

Zasluguja na taki sam szacunek jak siebie same szanuja.Wszystkie baby to qurwy,pytanie brzmi tylko jaka jest ich cena.Uwierzcie mi troche swiatazwiedzilem i widzialem duzo.

- staraczki, co potem = matki-polki - puste materialistki (tutaj przykład pierścionka zaręczynowego za 100zł jest dobry) - tłuczone i wyzywane przez swoich facetów idiotki, które zawsze kończą stwierdzeniem, że "poza tym jest wspaniały, kochany i opiekuńczy" (WTF?) :D - baby, dla których sąsiadka, telewizja, brukowiec są niepodważalnym źródłem rzetelnych i sprawdzonych informacji, które zaraz należy iść i rozgłosić całemu światu - kochanki, które wierzą, że facet zostawi dla nich swoją żonę (co się zdarza naprawde rzadko ale wierzyć każdy może :D ) - lalki, które sie nie zabezpieczają a potem piszą posty na wszystkich możliwych forach internetowych z zapytaniem czy nie są w ciąży zamiast kupić sobie test :D - zidiociałe pseudofeministki, które bezustannie wspierają drugą kobietę i wmawiają jej, że jest niewinna nawet, jeśli bez powodu zwyzywała i podźgała nożem swojego partnera Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę :) 🖐️

Gość stokrotka91
perełki Kafeterii :D

Gość ja po pracy szybkim okiem
ale facet po pijaku penisem po dupie obrzyganej koleżance jeździł co robić:D

Gość gziugzium
Myślę,że najbardziej to są żałośni faceci, tacy, jak H2SO4 narzekają wybrzydzają... a potem i tak wybierają tipsiarę albo blacharę, w petem w ustach:D

Gość gziugzium
z dymiącym petem w ustach , o!

Ojojoj ale nie trafiłaś kochana :D jestem kobietą ;]

Gość moim zdaniem to...
takie gnidy co tulą sie do wszystkiego co się rusza i uwazają ze są fajne, ze takie przyjacielksie i w ogole. poza tym na każdym kroku zesrac sie chcą ze stwierdzeniami ze faceci nic nie widzą i trzeba im wszystko na tacy wyłożyć, wrzucają na nich ze nie ufają i nie chca zadnego faceta, a za 10 minut żebrzą o przytulenie na wszystkie mozliwe sposoby...

Gość Alekssiaa
moj chlopak mial 7 dziewwczyn przedemnąz ktorymi spal a ja jednego chlopaka-czego żałuję do dzis bo wciąż myśle ze mój pierwszy raz powinien byc z moim obecnym chlopakiem..

Gość Alekssiaa
Z seksu uprawiam tylko ! '' oral'' - nic wiecej 10:39 tylko oraaaalll no i wzajemna masturbacja.... nie warto narazac sie na choroby dla chwili przyjemnosci

Gość kalafanty
up

Gość lulululu
upupupup