Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehe hehehe

Najbardziej żałosne typy kobiet

Polecane posty

Gość ahahahah ale jaja
Mietek skąd Ty wytrzasnąłeś tą babkę z synem:D boska jest

No tak, to przykre, ale chyba wynika stąd, że te kobiety od urodzenia są traktowane jak gorsze od mężczyzn, które muszą zasłużyć na miłość.

Gość Insomnia Deux
Żałosny typ z postu autora "ale ja go kocham!" mimo że traktuje ją jak szmatkę to faktycznie chyba numero uno.

Gość ewella2
Mnie rozbroiła niejaka Setinka , która jest jedynie konkubiną a chciałaby być dla dziecka swojego faceta kimś ważniejszym niż matka i dziwi się czemu była żona nie zezwala na wyłącznie jej wizyty z dzieckiem...(tak, tak panienka chciałaby opiekować się nie swoim dzieckiem bez obecności ojca i matki heh) tutaj owy temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4723855

Gość MONIKA1974
tematy "czy zdarzylo wam sie zajsC w ciaze po stosunku?" :D:D

Gość ciekawy temat, wiec
podnosze :)

"Stramy sie z mężusiem od jakiegos czasu-no może nie tak fest się staramy ale się staramy- w sensie że chcemy mieć dzidzię ale chyba nie trafiamy w płodne dni Przstalismy się zabezpieczac w tamym miesiacu-czyli od początku mojego cyklu-niestety choć okresik sie spóźnił i narobił nam nadzieji heh.. to potem okazło się, że to nie to..No i nadszedł kolejny cykl-teraz obliczyłam sobie że tak wypadło w tym miesiącu, że kochaliśmy się najbliżej środka cyklu (czyli jak mniej wiecej wypada moja owolacja) tylko 11 i 16 dnia, tylko że podejrzewam, że znów będzie pudło ponieważ wogóle nie widziałam śluzu płodnego i innych oznak owulacji-chyba, że jej jeszcze nie było-to no cóż trzeba się kochać ile można heh..szkada, że jak ktoś pragnie zostać rodzicem to tyle napotyka utrudnień.." męzusie, dzidzie itp. :)

Gość hehehe hehehe
oj dobra, staraczki nie są jeszcze takie żałosne,raczej śmieszne. Przesadzają z opisywaniem tego, to fakt, ale mają ważny cel i ja bym ich tak bardzo nie krytykowała:) A niech się starają:D dla mnie najgorsze są tzw "wycieraczki"- typ pierwszy- żałosne w sposób tragiczny i typ drugi- naiwne kochanki- żałosne w sposób komiczny :D

zalosne kobiety to takie,ktore chodza z malym dzieckiem w wozku do swojego kochasia - a znam takie,i nic bardziej przykrego i zalosnego nie ma. Maz siedzi w domu i nawet mu do glowy nie przyjdzie,ze zona mu rogi doprawia,bo kto by pomyslal,ze jak zona mowi,ze idzie z polrocznym dzieckiem na spacerek do parku,i nie ma jej 4 godziny,to w tym czasie gzi sie z kochasiem?????

Niezłe są też te panny, które opisują szczegółowo swój stosunek seksualny potem w jeszcze większych szczegółach piszą o bólach w brzuchu i nadmiernym sikaniu i pytają się czy są w ciąży :D Czasami mam ochotę odpisać im żeby siknęły na monitor to wtedy dostaną odpowiedź:) na szczęście nie wchodzę na tego typu tematy

Gość bbbbbbbb
w piatek widzialam sie z chlopakiem. Sytuacja miedzy nami jest dziwna, spotykamy sie srednio raz w tygodniu, czasem czesciej. Laczy nas w zasadzie tzw seks bez zobowiazan. I wlasnie w ten piatek widzielismy sie ponad godzinke, potem ja poszlam na impreze, powiedzial, ze wpadnie, ale jednak musial zostac w pracy. Na nastepny dzien powiedzial, zebym wpadla do niego ja, ale wieczorem napisal mi smsa, ze dopiero wrocil do domu. Dzisiaj z kolei zapytalam sie go co robi, powiedzial, ze musi skoczyc na chwile w jedno miejsce i potem jest wolny. Zadzwonilam do niego, ale nie odebral. Potem powiedzial, ze zasnal i ze zgadamy sie jutro. Odezwac sie jutro do niego pierwsza? kolejny worek na sperme

kittykittykitty o jeny, nie wiem jak... dziwnie tzn fizycznie nic nie czuję, może lekki wstręt do papierosów, ale w sumie palę tylko okazjonalnie, więc nie zwracałam na to uwagi do tej pory. tylko ta świadomość że za niecałe 8 miesięcy będzie kitty-dzidzia mnie onieśmiela i cieszy jednocześnie

Gość bbbbbbbb
EKS MOJEGO FACETA TO SKRZAT MA JAKIEs 165CM! Obczailam ja ostatnio w sklepie i to mały karzeł. zapytalam mojego faceta co widzial w takiej niskiej dziewczynie powiedzial ze miał kiedys niższe wymagania i stawiał na seks jedynie. Nie sądzilam ze mój facet moze tak przedmiotowo traktowac kobiety. pytanie mu zadalam poniewaz czesto jak idziemy ulica i widzi niską laske komentuje ze krótkie śmieszne nogi, kurdupel itd a tu patrze jego była to skrzat Dobra jest :D

Gość up upupup
zdecydowałam się opisać mój problem otóż jestem w ziązku od 3lat Ale ostatnio mój facet powiedział ,że inna mu się podoba wie że to dla mnie nie przyjemne ponad to twierdzi że on się do nikogo nie przywiązuje mam wrazenie że jest ze mną dla seksu i bo nie ma innej alternatywy narazie boli mnie to.Postanowił zawiesić nasz związek ale nadal się spotykaliśmy itp myślałam ,że juz jest ok ale on mi napisał ,że związek nadal zawieszony ona mu się podoba i sam nie wie czy mnie kocha itp jak to jest ,że można się z kimś kochać a potem ...takie coś nie czuje się bezpiecznie boje sie każdej wiadomości od niego ( bo jeśli chodzi o to to tylko pisze on nie uznaje rozmów w cztery oczy )ufać mu czy zostawić ,nie umiem go zostawić bo go kocham chce z nim być ale przez to wszystko nie czuje się pewnie , pomóżcie doradzcie coś Boże widzisz i nie grzmisz :D

Gość bbbbbbbb
Czy sperma przyspiesza poród?? 21:44 mamakubusia24b Jestem w 40tc i chcialabym juz naprawde urodzic, nie przecze ze czuje sie juz jak slon. Czy seks i konczenie w srodku naprawde daja efektY???

Gość up upupup
Czy facet który zdradził przed slubem , po slubie już nie zdradzi??? Tzn po slubie, jak będzie miał dziecko i już sakramentalną zonę, to nie zdradzi jej?? cięzko nie uwierzyć, że po slubie, kiedy dziecko już będzie to on znowu coś takiego zrobi, teraz juz cała rodzina będzie zwracać na niego uwagę, będzie pilnowany, nie ma własciwie szans zeby mu się udało kogoś znaleźc, zwłaszcza, że juz podwójne zycie mu nie wyjdzie, jedynie pojedyncze zdrady ewentualnie mogłyby być ale po takiej aferze jak kilkuletnia zdrada wyszła to przecież nie odwazy się przez chyba długi czas???? no ale skoro twierdzi, ze kocha przyszłą żonę nad życie i dziecko które będzie to jak to mozliwe, ze mógłby znowu!? czyta się to tak, jak wypowiedź przedszkolaka :) sposób myślenia porażający

Gość kolejna madra hahahah
Byliśmy na studniówce, wkrzuał się ze znikałam to na zdjęcia, to kumple porywali mnie do tańca, a sam nie poprosił żadnej kolezanki ani nikogo do tańca - a mówiłam mu, że ma się nie krępować. twierdzi, że w ogóle się nim nie zajmowałam, inni pili alkohol - ja i tak nie chciałam, w dodatku on mi w sumie zabronił krzczyał na mnie, że czuje sie olany itd.. kiepsko tanczy... zrobilam mu awanture, ze wymagam od niego szacunku, miłości itd.. a on ma to gdześ, twierdzi że za dużo od niego wymagam, ze jestem przerważliwiona na jego podnoszenie głowu, dla niego odzywki (ktore wg mnie sa chamskie) są normalne.

Gość up upupup
w ataku furii potrafi mnie popchnąć na łóżko i powiedzieć że nie dorastam do pięt jego matce O subie mówił cały poprzedni rok, że do końca roku mogę się spodziewać pierścionka a w 2012 na pewno ślub, mamy 2011 a ja pierścionka jak nie miałam tak nie miał. Twierdzi jednak , że chce mi się oświadczyć. Czy mu zależy? Czy mnie kocha? Czy doczekam się ślubu?

Gość kalinka8888
dla mnie żałosne są te, które żebrzą o oświadczyny, pierścionek, wyznanie miłości itp

Gość kalinka8888
Jestem zalamana bo nigdy niczego mi nie zalowal -wszedzie za wszystko sam placi raz przyjechal z kwiatami wielkimi rozami- bez okazji na gwiazdke dostalam bielizne triumpha - wczesniej bez okazji tez koszulke tej firmy - myslam ze namnie nie oszczedza i nie jest sknera.. teraz przykro mi ze dostala srebro z cyrkonia -odechcialo mi sie wszystkiego calych tych zareczyn. Bo uwazam ze kocha mnie mniej niz swoja pierwsza dziewczyne z ktora tez mial sie pobrac - ja zaprosil do restauracji i sie oswiadczyl a mi w domu przy swiecach i winie;( Chcialabym myslec ze to tylko przypadek i nic to nie oznacza ale czuje sie ta gorsza... co mam myslec i robic??