Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość SurykatkaMala
Powodzenia Kochana! A na kiefy masz termin @? U mnie dzis tescik negatywny, za dnia robiony. Jutro odbieram bete

Gość SurykatkaMala
Aaa juz doczytalam. To rob smialo! Trzymam kciuki

Gość gość
Hej dziewczyny, 30.06 miałam ostatnią @. czyli 8tyg temu (6tyg po stosunku). Czy po takim czasie ginekolog na usg dopochwowym zobaczyłby już pęcherzyk ciążowy? Pytam bo 3tyg temu zrorbiłam test był pozytywny, niestety kolejne 3 w odstpie od tego poz. 7,14,18dni były negatywne. Byłam u gin. we wtorek i powiedział że ciązy nie widzi. Mam wykluczyć ciążę?

Gość SurykatkaMala
Hmmm wydaje mi sie,ze raczej tak... Choc dla pewnosci mozesz zrobic bete. Natura potrafi zaskakiwac hehe

Gość gość
Właśnie sama nie wiem. Przed wczoraj zaczeła mi sie @. Na nastepny dzień sie troche rozkręciła wiecej, ale dziś wieczorem juz praktycznie nic nie ma. A zawsze miałam dość obfite 5-7dniowe @.

Gość SurykatkaMala
Sam stres potrafi zaburzyc cykl. Beta da Ci pewnsc,jesli wciaz masz watpliwosci

Gość qserra
Surykatka, powodzenia w takim razie! Nadzieja umiera ostatnia. Dziękuję dziewczyny za wsparcie i kopa do zrobienia testu. W sumie racja, że najwyższy czas, żeby się dowiedzieć. Coś mnie blokowało z obawy przed niepowodzeniem. Ale przecież niczego już nie zmienię i co ma być, to będzie. Dam znać jutro jaki wynik.

Gość SurykatkaMala
Qserra mow szybciutko! My tu czekamy jak na wlasny test :-D

Gość qserra
Wynik negatywny... 1 kreska, nawet 2 bladej nie ma. A już 5 dzień bez @... Naprawdę wierzyłam, że tym razem się udało :-(...

Gość SurykatkaMala
Lec na bete, nic straconego!

Gość qserra
Myślisz, że jest sens? W końcu po tak długim czasie test z apteki powinien pokazać? Jestem strasznie podłamana.

Gość SurykatkaMala
Czytalam watki dziewczyn, ktorym nie pokazywal nawet tydzien po, wiec szansa zawsze jest. Mi wczoraj tez nagatywny test wyszedl. Dzis odbietam bete

Gość qserra
To daj koniecznie znać jak odbierzesz.

Gość SurykatkaMala
Dam,dam. Choc u mnie nie licze na cud,bo od jakiegos tyg mam te minimalne brazowe plamienia. Zaczely sie zaraz po ostatnim stosunku. Wystraszylam sie i do czasu az sie wyjasni zarzadzilam celibat :-P

qserra moze faktycznie nie baw sie juz z tymi testami tylko zrób bete i wtedy będziesz juz pewna czy to fasolka czy tak spóźniajacy sie okres, przynajmniej bedziesz wiedziala z czym isc do lekarza... powodzenia

Gość qserra
Mam dziś tak podły nastrój, że chyba położę się spać i dam sobie z tym wszystkim spokój, a potem nieprzyzwoicie objem się czekoladą. Jutro, jak już te złe emocje opadną, pomyślę czy zrobić badanie czy jeszcze czekać na okres.

Gość SurykatkaMala
Wynik odebrany 0,10...

Gość natka natka
Witam dziewczyny ;) na wstepie baaardzo mocno trzymam kciuki za Was;) u mnie wedlug om 18 tydz a wedlug usg 19. Na 80% bedzie synek;) w czwartek na usg rozlozyl z checia nozki i stala antenka ;) pierwsze dyskretne ruchy "motylka" poczulam 15 sierpnia, czekam na mocne kopniaki. 15 wrzesnia mam genetyczne polowkowe i poywierdzimy plec. Brzuszek mam maly ale widoczny jeszcze nic nie przytylam odrabiam straty;) waze 57 kg.sm problemy z niskim cisnieniem. Nowa Oliwia idziemy rowno;) opisz wiecej co u Ciebie. Pozdrawiam wszystkie nowe i stare forumowiczki i z calych sil trzymam kciuki za Wasze dwie kreseczki ;*

A ja już po plodnych dniach. Wg kalendarzyka zostało mi 12dni do@ . Właściwie nie miałam w tym cyklu objawów typowych dla owulacji czyli boku jajnika czy brzucha, ale znów śluz był niesamowicie plodny, pewnie dlatego że nie myślałam o robieniu dzieci tylko o przyjemności ;) czekam do następnego tygodnia na wyrwanie zęba. Mam mały dylemat bo mogłabym być świeżo po implantacji i trochę się obawiam znieczulenia. .wiecie jak to wygląda w tym kontekscie?,-@

Baletka mialam ten sam dylemat ostatnio na dodatek nawet rtg ale poddalam sie bo co ma.byc to bedzie wlasciwie wydaje mi sie ze w tak wczesnej ciazy nie powinno chyba wplynac.

Gość qserra
Dziewczyny, a możliwe, że jeśli test miał czułość 25, to mógł nie wykryć Hcg, bo było go za mało. Czytałam, że w 5 tc (a u mnie jest 5 tydz. od ostatniej @) poziom Hcg w moczu to od 18 do ponad 7.000. Możliwe w ogóle, że mógłby być najniższy poziom i dlatego negatywny wynik? Może uznacie to za głupie pytanie albo wymyślanie niestworzonych rzeczy, ale nie daje mi spokoju ten brak @ i dzisiejsza 1 kreska.

Gość nowa Oliwia
natka natka u mnie jutro będzie 18 tydz :D ja ruchów jeszcze nie czuje, ale widziałam jak mi sie smiesznie brzuch układa :P aktualnie jestem przeziębiona, 27sierpnia małam się dowiedzieć kto siedzi u mnie w brzuszku to wolał pupcie pokazywać ;p teraz dopiero 22 września się może dowiem ;D mam ponizej normy hemoglobinę mam jeść buraki ... fuuu zamiast tego wole pic kakao :D lepsze i też ma żelazo :D a jak tam u Ciebie ?

Gość SurykatkaMala
Qserra kiedy byla ostatnia @?

Qserra juz rozne dziwne przypadki ty byly. Ja na swoim przykladzie moge Ci powiedziec ze w pierwszej ciazy test pozytywny wyszedl mi dzien po spodziewanej@ ale to kreske druga widzialam pod swiatlo przy samej zarowce. Trzy dni pozniej beta wykazala mi juz 450uml. W obecnej ciazy druga kreska mi sie odrazu pokazala bez czekania tych 3-5min w 26dc(normalnie trwaja 28-29 ) zas beta byla niska :) Wstrzymaj sie kilka dni i jesli nie dostaniesz to najwyzej udaj sie do szpitala na bete. lepiej w szpitalu w laboratorium zrobic bo wynik w przeciagu 1-3 godzin bedziesz miala a szkoda sie stresowac:)

Gość qserra
Surykatka, ostatnią @ miałam 30 lipca. Przeczytałam Twój wynik bety. Przykro mi. A w którym dc robiłaś to badanie? Długo Ci się @ spóźnia? Caaroline, dziękuję za odpowiedź. Dziś jest mój 35 dc, 5 dni po terminie spodziewanej @. Odrobinę się jeszcze łudzę, że może kiepski test kupiłam, ale samej trudno mi uwierzyć, że jest jeszcze szansa.

hej dziewczyny! Ostatnio niestety nie bardzo mam czas Was czytać. Zerkam tylko pobierznie i nawet nie mam kiedy odpisać.Trzymam kciuki za testowanka (faktycznie czasami po terminie miesiączki test nie wychodzi ale może to być też zwykłe przesunięcie lub jakieś zaburzenia). U mnie 5ty dzień cyklu chyba. Jajnik pobolewa mnie od 3 dni więc jestem dobrej myśli że w tym cyklu ładnie urośnie :) Zaczął się rok szkolny więc w szkole mam ogólnie sajgon :P ale radzę sobie dzielnie :) Staram się też pilnować diety w miarę i we wrześniu mamy z mężem wyrzeczenie (jak co roku), że nie pijemy alkoholu. Biorę sobie codziennie castagnus ale na luzie raczej. Trzymajcie się ciepło, postaram się częściej tu zaglądać :)

Gość SurykatkaMala
Kochana, ja robilam w eniu spodziewanej miesiaczki. Dzis dowiedzialam sie,se lipa a przed chwila zaczal sie rozkrecac okres, wiecej brazowych uplawow i odrobinka krwi normalnej. Wlasnie wrocilam z pracy. Robie sobie kolacje, wtawiam miche z goraca woda i mocze stopki, trzeba sie zrelaksowac po tych smutnych wiesciach:-)

Gość qserra
Oj tak, relaks to właśnie to, czego nam teraz potrzeba. Ja zajadam Milke Oreo i mam wieczór z serialami. I tak cały czas myślę o jednym, ale chociaż przez chwilę się odprężę.