Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość qserra
Agnieszka, baw się dobrze! Madzia, czekamy na wyniki bety. Trochę się pospieszyłaś, ale trudno się dziwić. Chyba wszystkie jesteśmy ostatnio w gorącej wodzie kąpane;-)

Gość SurykatkaMala
Madzia, trzymam kciuki! :-) jak Wam mija dzien kobietki?

Gość madzia200001
Dzięki kochane ;) sama się zastanawiam czy nie za wcześnie ale jak coś jest na rzeczy to powinno wyjść....;) trzymajcie kciuki....:*

Gość madzia200001
Wyniki powinnam mieć koło 17-18 dam znać co i jak....;)

Gość madzia200001
Tak sobie myślę, że fajnie by było zacząć dobrą passę w zafasolkowaniu, aby na wiosnę można by było rozpakować ;) nasze niespodzianki....;) trzymajmy się dziewczynki razem! Fajnie że jest takie miejsce gdzie możemy się wspierać na wzajem....;)

Gość SurykatkaMala
Dziewczyny, mam takie pytanie: badacie swoja szyjke w trakcie cyklu? (Albo badalyscie przed ciaza)?

Gość madzia200001
Oczywiście odebrałam wyniki i co......???

Gość magdaa88
Nie udalo sie Madziu?

Gość madzia200001
Nie wiem na co ja liczyłam.....:/ no ale pani w diagnostyce mówiła, że może być za wcześnie, że Ona radziła by jeszcze poczekać a ja oczywiście chciałam na już wiedzieć i mam wynik <0,1 gratuluję sobie głupoty.....:(

Gość madzia200001
Poczekamy zobaczymy co czas pokaże..... jeszcze nie tracę nadziei....

Oj Madzia jakiej glupoty? Chcialas wiedziec, a to normalne:-) nastepnym razem bedziesz wiedziala ze lepiej poczekac kilka dni :-) nie zalamuj sie!

Gość madzia200001
Postanowiłam zrobić to beta hcg bo zastanawiają mnie te bóle brzucha jak na okres od jakiegoś tygodnia, a ostatnio się rano budzę z takim uczuciem jak bym w nocy brzuszki robiła,taki dziwny ból myślałam że może się udało i dlatego tak się dzieję. Miałam nadzieję, że już by coś wyszło po tym badaniu, ale jednak się przeliczyłam... poczekajmy na @ która mam nadzieję, że jednak nie przyjdzie a jak nie to pójdę do lekarza niech zobaczy co może być grane.....:/

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i miłe słowa. Z Wami lepiej :-) SurykatkaMala, ja zaczęłam w poprzednim miesiącu badać swoją szyjkę, nie bardzo na razie się na niej znam, ale już rozpoznaję czy jest nisko czy wysoko i czy miękka czy twarda ;-) Ale piękna pogoda za oknem, idziemy na rower dziewuszki!

Gość caarolinee88
Madzia a kiedy mialas owu i ewentualne dni plodne?

Gość madzia200001
Blondyneczko u mnie w tej chwili jest 25 dc w niedzielę mam nadzieję że jednak nie nawiedzi mnie ta wstrętna @ mam nadzieję że po prostu za wcześnie wykonałam badanie.....:/

Gość madzia200001
Dziewczyny @miałam 11.08 więc dni płodne wypadały jakoś 24/5 w całym tygodniu przed intensywnie się staraliśmy po 25 również były staranka...;) od tygodnia mnie boli brzuch jak na @ a rano dodatkowo jak bym intensywne brzuszki robiła piersi powiększone do monstrualnych rozmiarów, ale nie bolą jak mają w zwyczaju przed @ cóż jeszcze aha i cały czas mam uczucie dużej wilgotności właśnie tam...;) yhmmm biorę duphaston od 26 gdyby się udało... normalnie do niedzieli chyba oszaleję nie wiem co myśleć nawet z chłopakiem nie kochamy się żeby nie zaszkodzić gdyby się udało....

Moze beta nie wskazala nic bo za wczesnie poprostu. Objawy wygladaja obiecujaco. Do niedzieli juz w sumie malo czasu zostalo

Gość madzia200001
Nie miałam tak nigdy więc dlatego postanowiłam zrobić to badanie choć pani w laboratorium mówiła że może być za wcześnie ale się uparłam i co i nic.... tak więc dalsze czekanie.....:/ a nie ma nic gorszego.....

Gość SurykatkaMala
Madzia, trzymam mocno kciuki! Blondyneczka, moglo jeszcze nie wykazac, jest spora szansa dla madzi. Moja znajoma tez zrobila za wczesnie bo owu jej sie przesunela i byla w ciazy :-)

Gość magdaa88
Madzia a ja Ci dobrze poradzę- nie nakręcaj się tak :) każda z nas już przez to przechodziła, a wiele nie jeden raz :) lepiej się miło zaskoczyć, niż niepotrzebnie doszukiwać objawów, bo to Cię pogrąży.

ja akurat nie znam przypadków w ktorych beta nie wykazala ciazy 3-4dni przed @ a mimo to ta ciaza byla aczykolwiek napewno takie sytuacje maja miejsce... Magda ma racje, kazda z nas to przechodzila i ja tez kilka razy robilam bete 3-4 dni przed @ i beta w moim przypadku ani razu sie nie pomyliła, zawsze przychodzila @ mimo obiecujących objawów ciązy... a wiem ze rozczarowanie takie boli strasznie wiec tak jak mówi Magda --> nie nakrecaj sie...

Gość qserra
Madzia, dziewczyny mają rację. Ja co prawda bety nie robiłam, ale po negatywnym teście 5 dni po terminie @ się jeszcze łudziłam, że może być dobrze, a następnego dnia przyszła @. A tydzień po owulacji też miałam nietypowe bóle i objawy po raz pierwszy w życiu. Źyczę Ci jak najlepiej, ale lepiej nastawić się negatywnie niż potem jeszcze bardziej się rozczarować jeśli się nie uda. Powodzenia wszystkim! Moja @ jest tak wredna, że wczoraj zwijałam się z bólu na łóżku i płakałam. W takie dni żałuję, że nie jestem facetem.

Gość SurykatkaMala
Qserra, moja @ tym razem jest rownie wredna, wiec lacze sie z Toba w bolu :) w dodatku u mnie tym razem przylazla wredota o 4 rano i nie dala pospac. Blondyneczka, u mojej znajomej tak bylo, bo prawdopodobnie owu sie przesunela. Natomiast tez Nam tylko jeden taki przypadek. Ja chwilowo sobie odpuszczam staranka i luzuje, a co ma byc to bedzie

Gość madzia200001
Dziewczyny ja piszę po prostu to co czuję a nie to co chcę czuć. Wiem, że mogło być za wcześnie na badanie, ale cóż... czekam co czas pokaże nie przyjdzie @ to będę się cieszyć przyjdzie no to cóż kolejny miesiąc i staranka i pójdę do lekarza niech mnie przebada i powie dlaczego ten brzuch między innymi tak mnie bolał już tydzień przed spodziewaną @ zobaczymy co będzie czas pokaże, a jak na razie nie pozostaje mi nic innego niż czekać na rozwój sytuacji... Tak czy inaczej dziękuję dziewczynom które wspierają dobrym słowem, ale również tym które potrafią sprowadzić na ziemię... ;) Trzymajcie się dziewczyny i miłego dnia Wam życzę :)

Madzia ja Ci napisze tak ze to troche tez psychika na nas wplywa z tymi objawami. Ja sie rok staralam. Miesiac w miesiac pod koniec cyklu zachcianki jakies pojawialy sie,ciagniecie w jajnikach,bole podbrzusza, nerwowosc. No poprostu murowana ciaza :) lecz za kazdym razem @ przychodzila. Po czerwcowym @ powiedzialam ze juz odpuszczam bo nie mam sily ze wracam z urlopu szukam pracy (bo obecnie siedze w domu z moim dwulatkiem) i przechodze na diete. Brak objawow,brak boli itp a w 26dc odrazu dwie bite mocno czerwone krechy. To czasem my sobie wmawiamy bo chcialabysmy cos czuc by miec nadzieje ze sie tym razem udalo. Spokojnie poczekaj do niedzieli.jesli nic nie wypali to udaj sie do lekarza niech skieruje Cie na podstawowe badania. Wtedy bedzies wiedziala na jakiej plaszczyznie dzialac by sie udalo ;)

Caroline ma racje, to tak jest ze naczytamy sie jakie to wczesne objawy mialy inne dziewczyny i wsłuchujemy sie w swoj organizm bardzo mocno, pomaga nam oczywiscie nasza wredna psychika w tym nakrecaniu... gdybysmy sie nie staraly o dziecko to prawdopodobnie połowy objawów by nie bylo a na reszte nie zwróciłybysmy uwagi... ja odkad sie staram i nie umiem tak do konca wyluzowac to cuda wianki sie dzieja... ale tak to jest rozum swoje a cała reszta swoje...

Magda nie popadaj w paranoje- zeby odmawiac sobie przytulanek? I co jak w koncu bedziesz w ciazy to przez 9 mieciecy nic nie bedziesz dzialac z chlopakiem? Dziewczyny nie dajmy sie zwariowac:-)