Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiaaa14

Czy będę krwawic po pierwszym stosunku

Polecane posty

Nie dla każdego tabletki są takie super. Jednym odpowiadają, a drugim nie. Bez tabletek ma się większą chcicę. Wiem po swoim temperamencie i koleżanek. One jak biorą tabletki to uważają, że im się nie chce tak samo jak kiedy nie biorą i muszą czasem stosować dodatkowe nawilżenie. Do tego do tabletek trzeba się dowiedzieć, czy ktoś w twojej rodzinie nie miał problemów z żyłami i raka piersi. No i lepiej nie palić papierosów, bo wzrasta szansa zakrzepicy. Nie każdy ma predyspozycje genetyczne do tabletek. I pozostaje kwestia wydalanych zarodków. Jeśli nie uważasz, że to dziecko to ok. W każdym razie pierwszy składnik tabletek w za dużych ilościach za bardzo szkodził, więc go obniżono, ale wtedy nie działał prawidłowo i kobiety zachodziły w ciążę, więc dołożono drugi wczesnoporonny który nie pozwala zagnieździć się dziecku w macicy. Jeśli tu masz dylemat to dwuskładnikowe odpadają. No i ileś kobiet przytyło od tabletek.

Gość hjdhd
ja mysle, ze bez mamy dostaniesz sie do gina. Idz normalnie do przychodni, zarejestruj sie (ale nie idz do okienka dziecinnego, tam gdzie zawsze chodzisz z bolem gardla) idz do okienka glownego, zapytaj czy przyjmuje jakis gin, zapisz sie, poczekaj chwile przed drzwiami i po klopocie. Popros gina o tabletki, ja jak poprosilam zaczal mi prawic, jakie to one niosa ze soba zle konsekwencje, ale skoro chcialam to przepisal...przeciez mnostwo kobiet je bierze.. I nie wstydz sie, dla gina jestes jedna z wielu..

Dziękuję bardzo i chyba będę używać prezerwatyw i czy mogę zrobić tak ze będę miała 100 procent pewności ze nie będę krwawic ?

Gość offerma pierwsza ciota forum
krew podczas pierwszego stosunku jest trująca i powoduje długotrawałe pierdzenie i wysypkę na skórze głowy owłosionej. Powoduje także mówienie falsetem i popiardywanie podczas mówienia słów : trzy jajca.

Gość Guma balonowa69
Autorko, nikt Ci nie zagwarantuje, że nie będzie boleć, albo że nie będzie krwawienia. Krwawienie jednak pojawia się dość rzadko i zazwyczaj nie jest obfite. A przez ewentualny ból można szybciej przebrnąć używając środków nawilżających. Wtedy idzie szybciej i sprawniej. Wybierz też pozycję, w której najlepiej jest utracić dziewictwo, o ile się orientuję, jest to pozycja klasyczna z jakąś podporą (np. poduszką) pod biodrami.

Gość joakhsg
nie mozesz tak zrobic...bo jak chcesz przeciwdzialac skoro nawet nie wiesz czy bedziesz miala. Widze, ze strasznie sie boisz tego krwawienia..wyluzuj nawet jesli to nie bedzie takie typowe jak przy okresie...to bedzie raczej plamienie. nie mysl o tym, kiedys moze nawet zdecydujesz sie na seks podczas miesiaczki...wtedy to bedzie przeprawa.. mi sie wydaje (bo pewnosci nie mam) ze malo ktora kobieta krwawi, ja sie osobiscie nie spotkalam z takim przypadkiem.

Gość Guma balonowa69
Ale przede wszystkim - ZABEZPIECZENIE! Bo młodziutka jesteś..

''offerma pierwsza ciota forum krew podczas pierwszego stosunku jest trująca i powoduje długotrawałe pierdzenie i wysypkę na skórze głowy owłosionej. Powoduje także mówienie falsetem i popiardywanie podczas mówienia słów : trzy jajca.'' Czy to jest prawda?????

Gość offerma pierwsza ciota forum
święta prawda.

Gość hahahaahahhah
Boże...takie dzieci a juz dawają dupy...

Gość joakhsg
haha to sie usmialam... :D

Gość hahahaahahhah
tak,pierdzi się, to prawda

hahahaahahahah Bardzo Jestescie Smieszne i do dawania dupy to moze sama swoja sprzedajesz.

Gość hahahaahahhah
po co Ci seks w tak młodym wieku dziewczyno? co sie porobiło na tym świecie, nie szanują się małolaty, a potem jest ciąża,

Offerma ty to jesteś debil kompletny. Dziewczyna się nie zna to sobie nie żartuj głupio. Ciekawe jaki ty byłeś w jej wieku.

Gość hahahaahahhah
weś... no ortografii się nie zna, za mało się ksiązek czyta, trochę szacunku dla starszych, nie tłumacz się jak się szanujesz, będziesz potem żałować,że w tak młodym wieku się kochałaś, bo potem chłopak Cię rzuci,..tak to bywa

czy będę krwawić po pierwszym stosunku to tak, jakbyś zapytała, czy jeśli przytyjesz 10 kg to pójdzie ci w doope czy w tzyztki to zależy od organizmu mi nic nie leciała krew, a moja koleżanka musiała wyrzucić prześcieradło i prać dwa razy tapicerkę na łóżku póki nie spróbujesz to się nie dowiesz ale jeśli masz tyle lat, ile sugeruje login to ja bym poczekała jeszcze z takimi zabawami

Gość hahahaahahhah
tvn ma racje, po co się spieszyc z seksem? no po co? bo się z chłopakiem nie ma co robić? jesteś juz tak dojrzała? że masz piersi to nie znaczy,ze mozesz "to" robić, lepiej się weź do nauki!

"bo potem chłopak Cię rzuci" A w starszym wieku by nie rzucił? Argument głupi. Dziewczyna powinna to zrobić jak będzie gotowa. Szanowanie się nie ma nic do rzeczy. "ale jeśli masz tyle lat" Ma 16

Gość hahahaahahhah
w tym wieku na pewno będzie bardziej cierpiała jak ja chłopak rzuci, jak będzie starsza przyjmie to inaczej, niech się lepiej upewni,ze nie będzie żąłować tej decyzji... "ma 16 lat"- no to na prawdę jest już dorosła...

Gość hahahaahahhah
Ludzie, zamiast jej poradzić,żeby poczekała z seksem to Wy w sumie jej to radzicie...jest za młoda...to jeszcze dziecko...niech będzie pewna,ze temu chłopakowi na niej zależy, że to coś poważnego, powtarzam, to jeszcze dziecko!!!

Gość hahahaahahhah
I widzicie, dziewczyna się teraz pewnie uczy, odrabia pracę domowa, po co jej seks...

racja czy nie racja, nie znam dziecka w wieku lat 14 (o ile tyle ma autorka, bo nie czytałam całego topicku), które byłoby gotowe na seks ale tak teraz jest na świecie i nasza rola w tym, żeby wychować nasze dzieci tak, aby nie robił tego w wieku lat 14 nie wierzę, że dziewczynka (DZIEWCZYNKA) w wieku lat 14 kocha faceta i chce z nim spać bo chce mu się oddać z miłości, oddania, przywiązania, lojalności nie bez powodu stosunek z osobą poniżej 15 lat jest pedofilią. to dziecko !! generalnie jeśli kiedyś doczekam się córki i dowiem się, że przespała się z chłopakiem poniżej 16 roku życia (a później tylko jeśli rzeczywiście coś do niego czuła i była w miarę dojrzała do tej decyzji) to uznam, że doznałam totalnej porażki wychowawczej :( do autorki- pomyśl nad tym jeszcze na spokojnie. pomyśl o tym, że teraz masz czas na inne rzeczy. pocałunki, przytulanie, łapanie za rękę. co będzie, jeśli zajdziesz w ciążę? porozmawiaj z mamą.

Gość hahahaahahhah
no własnie, w tym to co moja poprzedniczka "tvn" napisała jest ważne, nie rozumiem tego, gdzie się tak śpieszyć, jeżeli oddasz się tak na tacy od razu to już nic Ci potem nie zostanie. Rozmowa z mamą była by bardzo potrzebna! Tu tez się zgodzę :)

a to, że chłopak ją zostawi to bardzo dobry argument, ponieważ 16 latka w ciąży ma szansę ukończyć szkołę średnią i pracować i jako tako "poradzić sobie" z ewentualnym dzieckiem sama, bez chłopaka a 14 latka? nawet gimnazjum nie skończone...:(

Ale dobrze. Autorce jak się bardzo chce i to jest powodem to może sobie kupić jakieś dildo, czy coś innego penisopodobnego i tak się zaspakajać. Ja tak robiłam jak byłam nastolatką. To jest też jakieś wyjście. Ale ja jeszcze nie byłam gotowa na seks, a może ona jest. Widać, że by chciała z chłopakiem, ale boi się krwawienia.

Gość hahahaahahhah
kobietaa 16 a 14, co to za różnica? to i tak dziecko, zrozum, niech sie łapką zaspokaja, widzę,że tylko ja i tvn mamy podobne zdanie