Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiaaa14

Czy będę krwawic po pierwszym stosunku

Polecane posty

I tak czuję, że ona to zrobi. Od początku mam wrażenie, że tylko to krwawienie ją na razie powstrzymywało. Ale pewnie, też uważam, że jakby jakiś czas się sama zaspakajała to nawet lepiej. Ale bez przesady żeby tak ją zaraz atakować. O ile ma normalnego chłopaka w swoim wieku, a nie starego dziada co chce tylko seksu to nie widzę takiego problemu. Rozstanie może się zdarzyć w każdym wieku i to żaden argument. Rozstanie może być też za kilka lat jak już będzie po 20-stce, a nie od razu.

14, a 16 może być kolosalną różnicą w każdym wypadku nie powinna pisać w loginie 14, bo to sugeruje wiek nie ważne:) moim zdaniem niedojrzałość do seksu sugeruje bardziej tekst "im młodsza będę tym bardziej będzie bolało i krwawiło ? " lub "czy mogę zrobić tak ze będę miała 100 procent pewności ze nie będę krwawic ?" a to już w ogóle hit: " a mona dwie naraz założyć ?" :) moim zdaniem osoba, która się w taki sposób wypowiada nie jest dojrzała do posiadania chłopaka, nie mówiąc o seksie ale wybór młodej, co ja się tu będę produkować?

usiaaa14 tylko tak napiszę jeszcze na wszelki wypadek, żebyście tak nie robili. Dwie prezerwatywy zwiększają ryzyko pęknięcia. Zakładają tak nieraz mężczyźni mający przedwczesny wytrysk, ale to nie dla zabezpieczenia, tylko z innych względów.

mam login usiaa14 od kod mam czternascie lat mam teraz 16 a lipcu koncze 17 i mam tego samego chlopaka przez 2 lata a znam go od przedszkola i tak zrobie to jeszcze w tym tygodniu i uwierz ze jestem gotowa na sex i na chlopaka. dzeki za porday

a pisze z takimi bledami bo sie wychowalam w angli i tam mieszkam

usiaa14 pamiętajcie żeby w zbiorniczku nie było powietrza, poczytajcie jak się prawidłowo zakłada, bo niektórzy na początku robią to źle. I prezerwatywa nie może być ani za luźna, ani zbyt napięta.