Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa dzisiaj

Złe stostunki z rodzicami

Polecane posty

Gość załamanaaa dzisiaj

Nie odzywają się już drugi tydzień. Powiedziałam że nie przeproszę tym razem, gdyż to nie moja wina. Ojciec wyskoczył na mnie z pięściami, matka zbluzgała i zwyzywała, mimo iż nic złego nie zrobiłam. Czuje się załamana, wiem że życie nie trwa wiecznie a oni mają takie trudne charaktery. Totalnie mnie olewają i ignorują. Za co mam przepraszać, ale gdy ja się pierwsza nie odezwe to pewnie to będzie trwać w nieskończoność. Nie wytrzymuje już tego

Gość Stara prawda mósi że
seks jest dobry na wszystko,chyba że nie skończyłaś jeszcze 15 lat

Gość załamanaaa dzisiaj
Dzięki za radę, ale może bardziej w temacie się ktoś wypowie?

Gość współczuję serdecznie
A ile masz lat? Bo rozumiem, że za mało, żeby po prostu zrobić sobie od nich przerwę? Nawiasem mówiąc to nie wyobrażam sobie żeby rodzice startowali do mnie z pięściami i wyzywali. Dla mnie to patologia. Naprawdę ogromne wyrazy współczucia. Matka mojego męża po rozwodzie wpadła w alkoholizm i ma podobne jazdy. No ale on ma 34 lata, więc jak nie chce być wyzywany, to po prostu nie odbiera telefonu.

Gość załamanaaa dzisiaj
Lat mam 25. Przerwy sobie nie zrobie, za mało zarabiam by się wyprowadzić plus kończe studia. To się zdarza raz na jakiś czas, ale to jest koszmar. Ja chce żyć z nimi w zgodzie, ale dla mnie to jest strasznie bolesne kiedy oni się tak zachowują. Poszło w zasadzie o mała rzecz ale ojciec nie umie panować nad sobą, a matka zawsze była przeciwko mnie i tylko się cieszy jak jest taka sytuacja. No nie mam wsparcia w nich wogóle. Ale psychicznie się wykończe niedługo jak tak będą mnie traktować.