Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super laska**

Najwazniejsza u faceta jest twarz

Polecane posty

ok, pysk musi miec facet ladny,ale tez musi miec 180cm, bo nic mu nie daje ze ustanie na portfeluu jak ma 172cm:-P I TE NAWET 20cm, w rozporku nie pomoze:-P

Gość super laska**
35

Gość super laska**
Podaj jakiś dobry przepis na nalewkę, prosimy :D🖐️

Gość super laska**
nalewka babuni podaj przepis

Gość super laska**

Gość pieprze wzrost jak ma taka
buzke to nawet 165 moze byc :classic_cool: nie potrzebuje slupa z ogloszeniami

Gość super laska**
??

Gość maliboo.
badania statystyczne akurat mowia cos innego dla kobiet uroda mezczyzn ma znaczenie drugoplanowe, wazniejszy jest status, pozycja, pieniadze no i generalnie kobiety preferuja wyzszych mezczyzn (bo to tez automatycznie moze sie wiazac z wyzszym statusem, pozycja itp.) statystycznie jezeli kobieta mialaby do wyboru: super przystojny kierowca taksowki czy wysoki, ale 'srednio' przystojny prawnik - w wikekoszosci wypadku na partnera atrakcyjniejszy bedzie ten drugi

Gość truskawkowy powiew lata
eeee.. no nie wiem. Ja bym wolala tego przystojnego taksowkarza niz jakiegos przecietniaka. Starczy zeby byl o 1 cm wyzszy ode mnie i byloby super.. :)

Gość kierowca taksówki nie jest
dobrym kandydatem na faceta

Gość maliboo.
'This suggests that facial attractiveness is more important in peoples evaluation of overall physical attractiveness than body attractiveness and therefore implies that facial attractiveness is more important than body attractiveness in human mate choice decisions. to tylko mowi o tym ze niby twarz jest wazniejsza od ciala Ale na pewno u faceta nie jest najwazniejsza twarz, statystycznie oczywiscie, wazniejszy jest status i pieniadze, poza tym facet moze miec piekna twarz ale jak ma 160 cm to wydaje mi sie ze wiekszosc kobiet i tak wolalby 180cm przecietniaka. i co do tego badania, zauwaz ze nie ma informacji kogo badano a to jest bardzo wazne- bo jezeli to byly np.16letnie dziewczyny, albo kobiety z niskiej pozycji socjoekonomicznej - no coz to tez ma znaczenie wg mnie wiek ma duze znaczenie inaczej patrzy 16letnia dziewczyna, inaczej 30 letnia kobieta, pozniej jeszcze wyksztalcenie itp.

Gość jesli facet jest niski i ma la
dna twarz, to szybciej poleca na niskiego mezczyzne niz na faceta, ktory jest tylko wysoki a ma srednia twarz. Kobiecie wystarcza, ze facet jest tylko troche od niej wyzszy albo tego samego wzrostu. Na takiego z dobra pozycja i kasa polecam niezaleznie od wzrostu i innych parametrow wygladu.

Gość jesli facet jest niski i ma la
Przy wyborze twarz czy wzrost stawiam jednoznacznie na twarz.

Gość no chyba wiadomo
ze nie robili badan na dzieciach. A jezeli wyraznie pisze ze twarz wazniejsza od ciala to chyba wiadomo ze cialo obejmuje tez rzecz oczywista aspekt wzrostu. Zreszta to niejedno badanie poszukaj innych gdzie porownywali tez facetow z przystojnymi twarzami i ze zwyklymi. Twarz deklasyfikowala tych z przecietnymi nawet jezeli ci drudzy byli o 10-15 cm wyzsi. Wystarczy google

Gość maliboo.
to chyba zalezy jak jest niski, jak wysoka jest kobieta itp. Ja pisze jakie sa ogolne tendencje, nie chce dolowac niskich facetow

Gość no chyba wiadomo
zreszta mi google nie potrzebne widze co sie dzieje u mnie na roku. zapewniam cie kolesie z dobrym ryjem maja branie, wierz mi lub nie ale taka jest prawda. na nieszczescie mnie to niedotyczy

Gość maliboo.
no chyba wiadomo wiadomo, ze ladniejsza twarz bardziej przyciaga niz przecietna ale u faceta to nie jest NAJWAZNIEJSZE, kobiety szczegolnie tym dojrzalszym, myslacym o dzieciach i powaznie o zyciu akurat to bedzie schodzic na plan drugoplanowy Wazniejsze bedzie jak radzi sobie w zyciu, ile zarabia itp podalam przyklad z przystojnym taksowkarzem i przecietnym prawnikiem, badano ile kobiet odpowie na kazde z ogloszen ' typu szukam drugiej polowki' i zgadnnijecie kto dostal znacznie wiecej odpowiedzi? przecietny prawnik

Gość Egoist_*61
:D

Gość maliboo.
'zapewniam cie kolesie z dobrym ryjem maja branie', a co studiujesz? na jakiej uczelni? i ile oni maja wzrostu?

Gość maliboo.
egoist, jestes facetem? moze sie wypowiesz w temacie ? ;)

sorry kolego badania mowia same za siebie. Jezeli powiedzieli tak naukowcy to laski musza sie dostosowac

Gość Egoist*61
Wybiora prawnika, pozycja jest wazniejsza.

Gość no chyba wiadomo
uniwerek. KOlesie ok170 -175 cm

Gość prawnika wybiora tylko
ze wzgledu na pozycje,wyglad nie bedzie mial zadnego znaczenie i to zarowno wzrost jak i twarz.WYgra pozycja i kasa, wiec ten przyklad nie ma zwiazku z tym tematem

Gość maliboo.
co potwierdza teorie, ze u faceta twarz nie jest najwazniejsza

Gość konował jakich mało
Generalnie to zdradze Wam pewien sekret. Jest taka tendencja i slyszalem o tym juz pare razy ze na zachodzie (mowie o klimatach USA, GB, Kanada, AUstralia) kobiety (takie do 30tki) podobno leca glownie na atrakcyjna twarz chopa. W Polsce na wzrost. Nie wiadomo skad sie to bierze. Ja tego nie wymyslilem

Gość maliboo.
ale jezeli sie skupiac jedynie na wygladzie zewnetrznym - to zalezy od polaczenia wzrostu, twarzy i ogolnej sylwetki

Gość prawnika wybiora tylko
co oznacza, ze sa kobiety ktore leca tylko na kase i pozycje.Z wygladem nie ma to nic wspolnego.

Gość maliboo.
'co oznacza, ze sa kobiety,ktore leca tylko na kase i pozycje' sa, sa i to wiecej niz przypuszczasz, ale ktos musi lozyc na dzieci...