Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super laska**

Najwazniejsza u faceta jest twarz

Polecane posty

Gość w necie wszedzie pisze
ze ryj wazniejszy

Gość prawnika wybiora tylko
Nie zauwazylam tego w Polsce,przeciez mezczyzni maja u nas sredni wzrost i znajduja bez problemu partnerki.

Gość no chyba wiadomo
ja mam 183, moi kumple 185,180, 179, 188 i powiem szczerze jakos wziecia nie mamy, ale zdaje sobie sprawe ze nie mamy takich ryjow jakie to te debilki by sobie wymarzyly. Natomiast najlepsze szpule rwa typy po 175 cm z ryjem brada pita. Jest u nas taki endrju, dl anie go nie ma ograniczen, kazda na niego leci, kazda pierdoli ze jest "ciachem"

Gość maliboo.
ogolna tendencja jest taka - kobietom zalezy na bezpieczenstwie, zapewnieniu, ze potomstwo bedzie mialo dobre warunki 'do przetrwania', a faceci szukaja atrakcyjnych samic tak bylo od setek pokolen

Gość maliboo.
no chyba wiadomo jezeli za kilka lat zaczniesz zarabiac o np. 3tys zl wiecej od tych pieknych Iglesiasow - to zapewniam cie, ze sytuacja sie diametralnie zmieni, jezeli chodzi o to kto bedzie mial wieksze wziecie ;)

Gość Wysocy i potezni z reguly
i tak koncza na budowie :classic_cool:

Gość kto by chcial kierowce taxi
:O

Gość dorka79
E, nie zgodzę się z Wami, że twarz jest najważniejsza. Jest istotna, jasne. Ale jeśli facet nie będzie potrafił skleić normalnego zdania, wypowiedzieć się i nie będę miała z nim o czym porozmawiać, to nawet jeśli będzie miał twarz Brada Pitta, to nie związałabym się z kimś takim. Teraz np. korzystam z mydwoje i tam szukam partnera, wiadomo, że w dużej mierze, na takich portalach randkowych, początkowy kontakt uzależniony jest od zdjęcia, czyli twarzy i wyglądu zewnętrznego. Jest też test, który pod względem psychologicznym dopasowuje osoby, które mogą do mnie pasować. Poza tym mogę przeczytać kilka zdań o facecie, jednak przyznaję, że wygląd w sporym stopniu decyduje czy wyślę wiadomość do gościa czy nie. Więc w takim przypadku, jak portale randkowe, wygląd jest istotny, ale po pierwszych mailach można się zorientować czy facet ma coś w głowie czy nie. I wtedy decyduję czy utrzymywać znajomość. Jednak inteligencja, sposób bycia, szacunek do kobiety... To są rzeczy, które moim zdaniem są najistotniejsze.

Jak byłam młodsza to istotna była twarz, być może dlatego, że zarówno jak, jak i "koledzy" mieliśmy te ciała jeszcze niedojrzałe i wszyscy wyglądali podobnie. Obecnie ważniejsza od twarzy jest dla mnie postura- wysoki z szerokimi ramionami. Nie ma być napakowany, tylko postawny. Twarz... No żeby rysy były regularne, z jakimś błyskiem w oku. Jednak podobają mi się tacy, którzy również przez inne kobiety są zauważani. Kwestia pozycji- zgadzam się z Maliboo. Dla mnie ona jest bardzo ważna, nawet nie chodzi o pieniądze same w sobie, bo moje dochody mi wystarczają. Pozycja z tego względu, że facet na pierwszy już rzut oka coś sobą reprezentuje. Najczęściej wyższe stanowisko świadczy o dobrej organizacji, jakimś analitycznym myśleniu, umiejętności przewidywania- ważne cechy, by radzić sobie z przeciwnościami losu. Oczywiście nie zawsze tak jest (pomijam znajomości). Jednak dobre ustawienie w pracy to: pozytywne cechy kwalifikacyjne, behawioralne i osobowościowe, a takich facetów kobiety chcą. Nie oszukujmy się, żadna nie chce spędzić życia z nieudacznikiem, co to nawet codziennych zakupów nie ogarnia.

wybiorą faceta który powali je wyglądem na kolana. Osobnika który jest połączeniem: ładnej twarzy( symetria min. oczu- mocne brwi), prawidłowego wzrostu, zgrabnej sylwetki, szerokich ramion, ładnych przedramion, i dłoni. Faceta Który instynktownie dobrze się ubiera, oraz ma w dyskusji, i w życiu "głowę na karku". A dodatkowo żelazną osobowość, oraz dumę. Piękna kobieta:modelka i brzydki wysoki facet? -Error.Córka odziedziczy twarz po ojcu i będzie znacznie gorsza od matki -a powinno byc odwrotnie. Kobiety szukają wyższych od siebie ale i z ładnymi twarzami. Chcę mieć piękne córki?- niech wybierają ładnych facetów. AMEN

Gość nie dume tylko honorr
!

Gość laska ale
cruise ma 170 cm

Gość kamecha ma wzrok jak wariat
:D

Gość NIEKONIECZNIEEEEE
TO CO CIAGNIE KOBIETY DO FACETÓW TO ICH MESKOSC FACET MUSI BYC ODWAZNY, STANOWCZY A NIE CIEPLE KLUCHY !

To sa faceci z najwyzszych pozycji rankingow na najprzystojnieszych i super sexy mezczyzn !" ze co???????????????????????????? na tej liscie zostawilabym jedynie gibsona i farela bo jest podobny do mojego faceta a reszta to albo pedalskie zniewiesciuchy albo po prostu brzydale

Gość Ewelina,
a co cie to obchodzi durniu, moj ideal to Lepnardo di Caprio.

Gość o boszszeee
Johnny Deep --- nie jara mnie Brad Pitt --- tez nie Al Pacino---fujj Humphrey Bogart---fuj Mel Gibson---za stary Tom Cruise---ujdzie Orlando Bloom---nie Colin Farell ---menel James Dean, i nikt inny.

Gość Mariuszmarusz
To wymiencie innych.

Gość Dłonie nie mają dla mnie znacz
enia, kto zwraca uwagę na takie pierdoły.Twarz jest bardzo ważna, sylwetka mniej. Do tego charakter i inteligencja. Leonardo di Caprio ma 180cm.

James Dean 173cm.

Paul Wesley ma 178cm. Jest nudny, na pewno nie w moim typie.

Podszywy. Jestem dziewczyną. "well, Paul Wesley is 5'10 (178cm)"

Jeszcze jeden. "Paul Wesley's height is 5 ft 10 in (178 cm)"

Odezwali się z kompleksami. Pa.

Gość HuhoBossHugoBoss
Ten wasz Paul jest dobry, tylko czy nie lepszy ten drugi z serialu ?

Gość lolittttkkaa
Radzio Majdan to tez fajna dupka nie?

Gość zgadzamsieztobasjdjd;
i Leonardo DiCaprio- zapomniałaś go wymienić tutaj:D i muszę się z Tobą zgodzić, bo zakochałam się w mężczyźnie niskim- mojego wzrostu, ma tylko jakieś niecałe 170 cm, ale z twarzy jest po prostu boski..... bardziej mi się podoba niż Brad Pitt i Leonardo D. ... oczywiście ciało również jest ważne, żeby nie był za chudy ani za gruby, taki w sam raz mmmm:) ideał, nieważne że niski;)