Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyszkowianka76

Pytanie....

Polecane posty

Gość Wyszkowianka76

Podejrzewam ,że przechodziłam grypę żołądkową,bo akurat panuje wirus ale....... Trwa to już 7 dni.Mdłości,ból spojenia łonowego,jajnik i tylko brodawki tj mrowiały,kuły cos w tym rodzaju:(koleżanka powiedziała,ze jednak może jestem w ciąży.....ale ja miałam @. Czy ktoś przechodził grype żołądkową?Ile czasu to trwa.Mam ja pierwszy raz od kąd pamiętam.A czuję sie jak bym miał kaca trwajacego tydzień....

Gość Wyszkowianka76
Szkoda ,ze nikt sie nie wypowiedział:( Mdłosci dzis są nadal,brzuch pobolewa...ile ta grypa jeszcze może trwać...ile?

Gość aga 1981
zrób test...10 zł i wszystko bedzie jasne...moja tesciowa miała 4 miesiace okres a była w ciązy

Gość Wyszkowianka76
Byłam w ciąży dwukrotnie i za każdym razem @ sie zatrzymywała.Nie sądzę żeby to była ciąża w takim przypadku.Trudno mi uwierzyć ,że jest się w ciąży i ma sie @. A może jest ktoś u kogo grypa trwała 7-8 dni.te mdłości zaczęły mi sie zaraz jak skończyła mi się @ a nawet w ostatnim dniu jej trwania.Najpierw same mdłości 4 dni a później dodatkowe objawy grypy(bie...ka i wymioty),które trwały tylko 2 dni poczym znów tylko mdłości i ból w dole brzucha.Dlatego pytam ile trwa ta grypa,bo nigdy jej nie przechodziłam:(