zucha111 0 Napisano Styczeń 30, 2011 chodzi o to ze kochałam sie z chłopakiem i zabespieczylismy sie i sie nie spuscił ale i tak sie boje póxniej były igraszki wiec sie boje ze moze jakoś sperma dostała sie do środka i ze jestem w ciąży ! zrobiłam juz dwa testy wyszły ujemne wiec poradźcie mi co mam zrobić co wy o tym myslicie ? jestem za młoda na dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 30, 2011 Osobiscie uwarzam ze nie jetses dojrzala do seksu, skoro nie wiesz skad sie dzieci biora... A co do tematu NIE JESTES W CIĄŻY. USPOKÓJ SIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zucha111 0 Napisano Styczeń 31, 2011 wiem skąd się biorą dzieci tylko bardzo sie boje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie wiesz Napisano Styczeń 31, 2011 jak byś wiedziała to być takich durnych tematów nie zakładała.I myślę że ty jeszcze od seksu nie dojrzałaś...Wróć do tego za pare lat jak się doszkolisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach