Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana40stka

Kazałam mężowi się wyprowadzić.

Polecane posty

Gość zdesperowana40stka

Od 20 lat jestem w związku małżeńskim. Na początku było dobrze, ale szybko coś się zepusło. Oszukiwałam sama siebie, że go kocham. Po pięciu latach przyszła na świat moja córka. Mąż zajmował się nią, ponieważ robiłam studia podyplomowe. Im córka była starsza, tym gorzej układały się jej stosunki z tatą. Zaczął ją terroryzować. Nas obie. Teraz córka ma 15 lat. W ostatnim czasie było tragicznie. Krzyczał, wyzywał. Później się nie odzywał. Zaniedbywał mnie. Wyjechałyśmy na kilka dni. Właśnie mu napisałam , żeby się wyprowadził i że między nami nie ma już miłości. Nic do niego nie czuję. I wiecie, co ? Ulżyło mi. Co mam robić dalej? Co o tym sądzicie? Czekam.

Gość piekarz z niedaleka
a gdzie druga szansa? a poza tym przecież to też jego dom/mieszkanie. jak Tobie się nie podoba to droga wolna :P

Gość FVFJKH VXJS
Co mam robić dalej? Co o tym sądzicie? Czekam. " o to kurwa jest najlepsze 'czekam':D:D:D a na co ty czekasz? na gotowa recepte?:D pojebany babsztyl spierdalaj

Gość zdesperowana40stka
Mieszkanie jest moje . Szans były miliony. Pisał też np. sms'y o treści : ' Już po Ciebie jadę, Skarbie ' do obcych bab. A ja udawałam, że to żart. Dość. Koniec.

Gość zdesperowana40stka
Nie jestem nienormalna, nie obrażaj mnie. Ty jesteś męską, szowinistyczną świnią.

Gość zdesperowana40stka
Jestem 100 km od domu, nie mogę mu tego powiedzieć. Nie potrafię z nim rozmawiać, każda rozmowa kończy się wybuchem jego agresji. Dojrzewałam do tego przez lata.

Gość nawet jakby bylo wspolne miesz
kanie to on ma wylot jak kobieta zostaje z dzieckiem i facet nawalil

Gość zdesperowana40stka
Mam córkę po swojej stronie. Cieszę się, bo w ostatnim czasie to jedyne wsparcie dla mnie. Dziękuję za wsparcie..

Gość zdesperowana40stka
Chyba dam radę. Nie mam innego wyjścia. Nie mam zamiaru się dłużej męczyć z chamem i tyranem. Najważniejsze jest dla mnie w tym momencie dobro córki, a ona mówi, że nienawidzi ojca i że nic emocjonalnego jej z nim nie łączy.