Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULGrovves

Zakochałem sie w dużo młodszej dziewczynie

Polecane posty

Gość PAULGrovves

Witam Wiem że to brzmi banalnie ale zakochałem sie w dziewczynie 16 lat młodszej. Poznałem ją na bankiecie i była córką jednego z biznesmenów. Dziewczyna jest nie tylko zjawisko ładna ale też bardzo inteligentna dlatego od razu rzuciła mi sie w oczy.Spotykałem sie z Nią przez 4miesiące, przez ten czas zabrałem ją do Wenecji, było na prawde wspaniale, najlepszy czas w moim życiu. Wczoraj wieczorem powiedziała mi że nie możemy sie już więcej spotykać bo ona nie chce mnie skrzywdzic,prosilem ją, błagałem żeby dała nam jeszcze jedną szanse ale to nic nie pomagało. Chce żeby do mnie wróciła, kupiłbym jej wszystko żeby tylko znowy była przy mnie... Co zrobic żeby wóciła...

Gość Monia))
Aile macie lat?

Gość PAULGrovvesJ
Ja mam 37 a ona 21

Gość Monia))
Ehh koles daj sobie spokoj za stary jestes dla niej a poza tym ona dala ci kosza wiec przestan sie ponizac i ja blagac zeby wroiła ale bardziej poszukaj sobie kogos w swoim wieku

Gość PAULGrovves
czy ktos doradzi?

pelno jest ladnch, madrych, i na pewno niz ona razsadniejszych kobiet kolo 30 (ja np haha) , niekoniecznie z jakims bagazem z przeszlosci (typu malzenstwo, dziecko itp), wiec zakoncz juz ten ROMANS,bo tym to uczucie bylo i rozejrzyj sie za czyms sensowniejszym. Pozdrawiam x

Gość taki jeden 123
co wy kurwa z tym w" swoim wieku" ? wkur mnie to...to są jakies widełki wiekowe ? ze max 1 rok najlepiej ?...a dała ci kosza to ja sobie daruj ,a nie skomlesz jak pies.

Gość PAULGrovves
wiesz ja nie znam takich kobiet. Dzisiaj wysłalem jej kurirem naszyjnik i kwiaty ale nie przyjeła. To po co w ogole sie ze mna spotykala?

moze to marny argumet, lecz przyjzyj sie, jakim obiektem kpin sa faceci w srednim wieku z podlotkami u boku. ludzie zawsze mysla: o panienka ma sponsora, gdyz w tym wieku na pewno niczego swojego nie ma, a gosciu ma ryzys wieku sredniego i musi udowadniac cos swiatu. no, pomysl- Rubik, Pazura, Korzeniowski,Ibisz, ten polityk-jak mu tam -- wszyscy wygladaja zalosnie tak dumnie sie prezac przy swych 'coreczkach'

Gość taki jeden 123
eh no własnie "co ludzie powiedzią" to jest chore społeczeństwo ,a nie związek miedzy ludzmi...a te przykłady co podałaś to trochę takie z "dupy" bo to są inne sfery inny styl życia i owszem masz rację że jest b.duzo przypadków ze stary dureń się ugania za młodą sroką ,ale czasem się zdarzają wyjątki. Niestety tak to jest że wyjątek zanim obroni swoją wyjątkowość to musi wiele przetrwać ,a z właszcza pomówienia ludzi ..bo ludzie zamiast sie interesować sobą lubią sie interesować innymi ..no ale taki jest już swiat ;]

przepraszam, ze 'zjadam' niektore literki. Ale niestety, to prawda, ona nie chce dowodow Twojej milosci, wiec lepiej odpusc i zamilknij- niech chociaz wie, ze masz swoj honor i ze jak ni ona, to inna, bo Cie stac :D A ze sie spotykala z Toba, to niestety z wyrachowania, wiem, to boli, ale to prawda.

Gość taki jeden 123
co do tematu to wiadomo po koszu daj sobie na luz ;]

Gość PAULGrovves
no bez przesady ona nie mogla by byc moją córką bo jest 16lat tylko młodsza a nie ponad20. Zresztą to nie ma różnicy, a skoro jej sie nie podobałem to po co w ogóle sie ze mna spotykała. Nie dawałem jej nigdy pieniędzy, fakt że kupowałem jej drogie prezenty ale to w ogóle nie ocierało sie o żaden sponsoring. p.s 37lat to chyba nie jest jeszcze średni wiek

Gość taki jeden 123
wykorzystała troche ciebie i tyle ...odwdzięczyła ci sie chociaż za to ?

Gość PAULGrovves
Fakt,chyba dam sobie spokój, chociaż szkoda bo na prawde zawróciła mi w głowie jak jeszcze żadna inna kobieta.

Gość PAULGrovves
Jeśli chodzi Ci o sexto tak spaliśmy ze sobą, już perwszego dnia kiedy ją poznałem.

Gość PAULGrovves
Co takiej młodej dziewczynie może zaimponować? Co mółbym dla Niej zrobić żeby wróciła?

Gość kup jej mercedesa
:)

daj sobie luz,chcesz by wziela cie z litosci? a potem znowu odejdzie i bedzie zwiazek pingpongowy,wyjdz z tego z honorem.Kobieta chciala sprobowac cos nowego ale widac jest to dla niej niewygodne,uciazliwe,otworz szeroko oczy znajdziesz ta jedyna.

Gość poszukaj w swoim wieku
taka do ciebie pasuje

Pobawiła się trochę Twoim kosztem i się dziewczynce znudziło. Przejrzyj na oczy i przestań się poniżać, cipo. :o

meerkat ma racje.Dziewczyna ponadto jest mloda,pewnie chce troche poszalec,ani do malzenstwa,ani do bycia matka zapewne sie jej nie spieszy,a Ty jestes w takim wieku,ze od czasu do czasu chyba o tym myslisz,co?:P skoro tak Ci powiedziala,to przelknij to i daj jej spokoj.Dziewczyna jest na tyle madra i rozsadna,ze powiedziala Ci,ze nie chce Cie skrzywdzic (tlumaczac to na jezyk kobiet,miala na mysli to,ze Wasz zwiazek i tak by nie wypalil i szkoda na niego czasu i emocji).Rownie dobrze mogla sie pobawic Twoim kosztem i dac kopa bez mrugniecia okiem,gdybys sie jej znudzil.

Gość nice provo
0/10

o kurde,teraz wszystko przeczytalam.Wszystko wskazuje na to,ze sie jej znudziles i postanowila to przerwac.Nie ma o co plakac.Znajdz sobie taka,ktorej nie bedziesz musial MAybacha kupowac na dowod Twoich uczuc:P