Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatujka87kg

Dużo za dużo...:( -27kg

Polecane posty

Gość ratatujka87kg

Witam Od dziś postanowiłam rozpocząć dietke, przeraziłam sie swoim wygladem...:( nie zdawałam sobie sprawy że tyle przytyłam. Na szczescie sie opamiętałam i postanowilam rozpocząć walke z tłuszczykiem. Zapraszam Dziewczyny które też maja sporo do zrzucenia...od 20kg w góre:) Jakoś mnie demotywuje jak laska waży 55kg a chce 49...:(! Moja dietka to poprostu jesc 4-5 małych posiłków dziennie, wyeliminować słodycze, fast foody, napoje, soki, białe pieczywo, ziemniaki, makaron, sól, olej,mąke!!!! I oczywiście jak najwięcej ćwiczyć! mam 176cm i waże 87,2kg mój cle narazie taki realny do wakacji to 70kg ale ostateczny 60kg wiec musze zrzucić 27kg:(

Hej :) ja w kwietniu 2010 ważyłam 85,2kg. Schudłam 10 na MŻ, potem przybyło mi 5... A teraz znów wzięłam się za siebie, tym razem chcę zgubić kilogramki raz na zawsze :) Trzymam za Ciebie kciuki :)

no to witam.. jesteśmy w podobnej sytuacji.. ja mam 173cm wzrostu i tez ważę 87 kg... dziś zaczęłam z dukanem...

Gość ratatujka87kg
fajnie dziewczyny że jestescie:) ja musze stopniowo zaczac dietkowanie....:) bo inaczej wiem ze polegne....najpierw postanowiłam ograniczyć porcje posiłków i nie jeść po 18 a nastepnie po trochu wyeliminowywac moje złe nawyki:) Powodzenia!!

wogóle dziewczyny tez wam tak szybko czas zapiernicza???? niedawno były swieta a tu już prawie luty jest...masakra do wakacji już zostało baaaaaardzo mało czasy wiec jak nie weźmiemy sie od dziś za dietkowanie to bedzie nie ciekawie:( Ja planuje z mężulkiem i dzieckiem nad morze jechać i jak tu wyjść na plaże????? cel mam wiec mysle że do końca lipca do wypadu nad morze schudne do 65kg oczywiscie jak bede trzymala sie zasad i nie grzeszyła:)

Witam dziewczyny chętnie się przyłącze :) Mam 164 cm wzrostu- waga dzisiaj 77 :( do maja musze dobrze wyglądać - komunia mojej córci . Zaczynam Dukana - zobaczymy czy wytrwam ...

iza33 - masz cel to musisz wytrwac:) moim celem jest wyjazd w wakacje z mężem i synkiem nad polskie morze bądź do chorwacji wiec cel mam duży a wiem że wiekszosc czasu bedziemy spedzac na plazy wiec trzeba dobrze wygladac:) powodzenia

No to wkońcu znalałam kogoś kto zaczął wtedy kiedy i ja :)))) Ja dziś stanełam na wadze 72,5 kg a w wakacje było juz 65 :\ moim ideałem nie jest 50kg ale 65 narazie. Prócz diety zaczełam cykl 10 vacu (jestem po juz dzis po pierwszym) noi basen 1x w tyg..o ile mój leń mi na to pozwoli ;p Noi niestety wspomagam się Adipexem. Dziś pierwsza tabletka... Trzymam kciuki za was kobitki ... :)))) PS - kiedys wazyłam bardzo bardzo duzo więc wierzę w was :)))))

Gość talalala
witam wszystkich Mi też przydalo by sie zrzucić troche kg, zawsze byłam szczupła, a potem zaczelam chorować dostałam jakieś paskudne leki i w ciagu 3 miesiecy przytyłam ponad 30 kg i juz nie moge na siebie patrzec. Najgorsze jest to ze przy mojej chorobie mam definitywny zakaz wysiłku fizycznego oraz rygorystycznych diet, ograniczam spożycie wszystkiego co tuczy ale to wywołuje u mnie zawroty głowy mdłości i omdlenia. Wczoraj zamówiłam sobie jakieś plastry odchudzające EminSlim szczerze nie bardzo wierze że to coś da ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta.... W kwietniu wychodzę za mąż i na ten jeden dzień w życiu chciałabym byc poprostu "ksieżniczka" a nie tłustą żabą która może kiedyś się zmieni albo i nie... już nie wiem co robić:( pomożecie?

talalala Pewnie że pomożemy :) Szkoda kasy na plastry ja tam w nie nie wierze..

Gość talalala
... no nic już zamówiłam i zapłaciłam więc wypróbuje każdy kilogram jest dla mnie ważny, a może akurat coś da... Dziekuje :) kochane jesteście

talalala w 3 mce tyle przytyłaś to od tarczycy? hmmm To strasznie duzo. Tez wazyłam więcej ale u mnie to się rozłozyło na okres ciąży i po ciąży...

Gość talalala
Zawsze wazyłam w granicach 55-56kg. nagle nistad nizowat z dnia na dzien przestawalam widziec na oczy. Oczywiście postawiłam pół polski na nogi i w klinice ktorej sie znalazlam podawali mi w kroplowkach sterydy przeciwzapalne bo stwierdzili ze mam pozagalkwe zapalenie nerwow wzrokowych i tak to sie ciaglo przez 3 miesiace ze bralam te sterydy non stop potem zapalenia dopadaly mnie co jakis czas wiec jak tylko stracilam pare kilo zaraz przybieralam je odnowa w efekcie teraz ważę 75kg ale jestem bardzo niska bo mam 158cm wiec wygladam jakbym 100 wazyla. Po setkach badań i innych wizyt u specjalizstow po 3 latach wkoncu mnie zdiagnozowali mam Stwardnienie Rozsiane co wyklucza u mnie diety i cwiczenia do tego zaburzenia wazowagalne ktore pozoduje ze niedobor jakiegokolwiek skladnika odzywczego podwoduje u mnie omdlenia silna migrene i od tego wszystkiego zryta psychikę ( to już moja wlasna diagnoza) wpadałam w depresje i rozne inne, ale do czego zmierzam, ostatnio moj narzeczony zapytał mnie czy jeszcze kiedyś będę wyglądać normalnie czy już do końca życia będę taka gruba, wtedy coś się we mnie tknęło jeszcze ie wiem jak to zrobie, ale muszę schudnąć, nie tylko dla niego ale przedewszystkim dla mnie, wiem że on nie powiedział tego aby zrobić mi przykrość, bo wiem jak bardzo mnie kocha

tatalata...myślę że masz rację i twój narzeczony bardzo Cię kocha nieważnie ile ważysz :) miłość to piękna rzecz ... A próbowałas u dietetyczki jakąś indywidualną dietę ?

Gość talalala
to było pierwsze miejsce gdzie się zjawiłam, w sumie to nawet zanim wyszlam ze szpitala to już prosiłam o jakąś dietę, odpowiedź była stanowcze NIE bo: przy takich chorobach ktore nie sa do konca zbadane ( przyczyny stwardnienia rozsianego nie sa znane) nigdy nie wiadomo co może mi zaszkodzić i w jaki sposób. Faktycznie trochę się boje stosować diety bo leżała ze mna na sali pewna kobieta która przy tej chorobie się odchudzała i skończyło się to wręcz tragicznie bo przez ponad 4 tygodnie nie chodzila, oczywiscie podali jej sterydy nogi odzyskały sile noi kilogramy powrocily z nadwyzka 7kg do przodu:(

Gość talalala
mi to chyba tylko jakiś cud może pomóc:(:(:(:(:(:(:(

Gość kazamatas
Wchodze w to.Ważę 90kg.Wzrost 173cm.Chciałabym realnie do 70kg,ale marzenie to 63-65kg.

Gość kazamatas
Bo odchudzanie to nie powinno kończyć się na utracie kilogramów.Trzeba wdrożyć w życie juz na zawsze pewne nawyki.

To jest straszne!!!! :O :O :O Kobiety które chcą schudnąc a nie mogą bo są chore powinny być przestrogą dla tych wszystkich zdrowych 'okrąglych' dziewczyn ktorych silna wola przegrywa z jakimś głupim batonikiem!!!!! talalala :( przykro mi i mam nadzieję że znajdziesz odpowiedni sposób dla siebie zeby zrzucic kg :( Trzymam kciuki :*

Gość kazamatas
talalala-piszemy tu anonimowo.Napisz prosze jakie brałaś tabletki i jaką chorobę u ciebie zdiagnozowano?

Gość kazamatas
o.k.nie doczytałam sterydy i zap.gałki ocznej...sorki

Gość talalala
no muszę bo tak sobie postanowilam, że choćby sie walilo i palilo musze jakos schudnac i chocbym miala stanac na glowie to zrobie to! Sprawdze te plastry jak po 2 tyg nie bedzie efektów to bede przestrzegac wszystkich przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto, dla mnie to jedyna nieinwazyjna możliwość i będę się modlić żeby zadziałała

Gość kazamatas
Sterydy sa rózne pamiętasz może nazwę podawanego leku?

Gość kazamatas
tak wiem juz doczytałam,ale mam sporo pytań jeszcze

Gość kazamatas
jak odstawi się sterydy waga powinna powoli spadać.Sterydy głównie zatrzymuja wodę.Brałaś je niedługo więc jest duża szansa

Gość talalala
Solu medrol encorton metypred