Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatujka87kg

Dużo za dużo...:( -27kg

Polecane posty

coś niemogę się zmusić do obiadu... i leń i zero głodu. Dziewczyny co ile się wazycie? hm :)

oj widze ze tu zycie toczy sie rankami a ja wtedy w pracy:( no coz u mnie dzina na plusie wiec ok byle tak dalej

ważę się co dziennie,aby sprawdzić czy choć minimalnie schudłam ale wpisuje wynik po tygodniu.Już się odchudzałam i przytyłam po przewrocie w moim życiu i znowu chudnę,muszę to zrobić raz na zawsze,i nigdy nie dopuścić się do takiego stanu.

Ja postawiłam przede wszytskim na aktywność fizyczną i w miarę urozmajcone jedzenie :) Kupiłam gumy do żucia, rodzynki i słonecznik jakby mnie na słodkie wzięło. Napewno to mniej kaloryczne i zdrowsze niz ciasta, ciastka i batony które tonami wcinałam. Staram się również jeść mniejsze porcje albo przynajmniej mniejsze wieczorem, rano jem wiecej zeby miec sile na cały dzień ;-) zważę się koło piątku; waga w pon. wynosila 84,5 ; ciekawe czy coś drgnie.

Wieczorem nic nie jem,dzisiaj brat postawił mi pudełko z ciepłymi lodami,i ćwiczył silną wolę aż zajrzałam do środka a tam nic nie było.Świetna motywacja aby nie sięgać. Słoneczniki ile mają kalorii?

cześć laski :) Naprawdę nie wiem jak mogłam się tak zapuścić przez własne obżarstwo.Kiedyś byłam bardzo szczupła na brak powodzenia nie narzekałam była ze mnie niezła laska a teraz? Nie mogę patrzeć w lustro... a jak to z wami było?? zawsze takie byłyście? jak to się stało,że macie taka nadwagę? :) pozdrawiam i życzę sukcesów:)

Gość GOSKA12345
siema dziewczyny ja tez marze o piekneh figurce, ale to jest chore, marze ,pragne same mi sie podobaja zgrabne babki a jem, podjadam, pracuje jako kelnerka i a tu jakas frytka a tu czekolwadka a tu sro i mam 75kg przy 167 cm ehhh w kwietniu jade na wymarzone wakacje i chcialbym wazyc z 67 , a najlepiej z 63 ehhhhh :((( i wiem ze to marzenie i mojego chlopaka bym schudla .. a czemu ja niemoge tego zrobic dla niego?? ehh pomozcie i wspierajcie ehhhh

Gośka weź się za Siebie..gdy widzisz tłum ludzi motywujących się na wzajem to od razu nie sięgasz po słodycze lub inne dodatki.

Byłam dziś na spaceku, zrobiłam z 10 kilometrów :) W liceum ważyłam nieco ponad 60 kg, zawsze byłam troche nabita, ale potem przez to ze kilka lat mieszkalam z babcia ktora karmiła mnie bułkami słodkimi, ciastami, ciasteczkami, batoniczkami, czekoladkami w wszystkim co słodkie, tłuściutkie i niezdrowe. Ale nikt mnie nie zmuszał do jedzenia (tylko zachęcano :P ), mogłam odmówic zjedzenia mięska ociekającego tłuszczykiem czy dokładki sosiku. Mogłam, ale nie domówiłam. Bo to był raj dla podniebienia. A potem w sklepie, w przymierzalni, zastanawiałam się dlaczego nie mogę się zmieścić w te jeansy? W końcu przyszło przebudzenie; byłam sama w domu. Obejrzałam swoje ciało dokładnie w lustrze. Cóż, nóżki wyglądały jak dwie paróweczki, budyń na ramionach i udach, boczek na.. boczkach. I ogromny brzuch. W ubraniu nie lepiej bo w każdym wyglądałam jak szyneczka przewiązana sznurkiem... No i podjęłam wreszcie samodzielnie, w pełni świadomie decyzję. Od końca stycznia zmieniłam dietę i duuużo aktywności fizycznej. Jutro się zważę. Ciekawe, czy są efekty :)

Witam dziewczyny :) Wczoraj choróbsko mnie dopadło ale na szczęscie dzisiaj już lepiej - nie ide tylko poćwiczyć bo jeszcze słabo się czuje - ale diete trzymam . Jutro rano się waże - ciekawa jestem czy coś drgnęło.

Witam dziewczyny z nową energią waga 74,5 - 2,5 kilo w dół :D wiem, ze to przede wszystkim woda ale spadek ładny :D jeszcze chce na samych proteinach wytrzymać do środy - 10 dni w sumię a potem druga faza.

Halooo jak po wekendzie ja dosyc dużo wczoraj zjadłam ale wszystko dozwolone :)

Ja utyłam 20 kg po zazywaniu tabletek anykoncepcyjnych , ale nie spodziewalam sie , ze to az tak widac... Dopiero jak zobaczylam zdjecia ze studniowki - zalamka. Jestem na kapuscianej po niej planuje zmienic nawyki zywieniowe i przede wszystkim ćwiczyc. Moj chlopak twierdzi , ze nie przeszkadza mu to i , ze jestem "leciutko" zaokraglona ale ja wiem jak wyglladam i , ze on tez wolalby miec motylka a nie poczwarke :) Szukam jakiejs grupy wsparcia bo zupa jest okropna. Czy któraś z Was była na tej diecie? Pozdrawiam :)

Gość talalala
Slychajcie moje drogie jak juz pisalam zamowilam plastry odchudzajace i jest efekt:) przyklejam je od piatku po 2 naraz i czuje ze ubrania ( glownie spodnie) robia sie lekko luzne, jeszcze sie nie wazylam bo postanowilam ze zrobie to dopiero po 1 tygodniu ale czuje ze jest lepiej:)

Tatlal o to super :) daj znać jak się zwazysz ...

Gość talalala
napewno napisze co i jak:)

ja rozpoczynam dziś sama nie wiem po raz który gdybym policzyła te wszystkie kilogramy które zgubiłam w swoim życiu to byłaby duuuuuuża liczba i co z tego zawsze obiecuję sobie że tym razem nie przytyję no i nic z tego wracam do starych nawyków żywieniowych ostatni raz odchudzałam się od sierpnia do końca października (schudłam 18kg wszyscy mówili że super) odchudzanie skończyłam (niestety )po pobycie z moją córką w szpitalu tam ze stresu nie jadłam nic przez kilka dni aż zaczęłam się przewracać a jak stres opadł i wróciłam do domu to zaczęlam nadrabiać i wróciło aż 8 jeśli ktoś ma dla mnie jakąś radę bądź wsparcie to będę wdzięczna

Gość WakacyjnaAkacja
Hej chciałabym się do was przyłączyć, pisałam już na jednym forum ( jednego posta) ale tam wszystkie dziewczyny ważą poniżej 63 kg i jakoś mnie to demotywuje, ja planuje schudnąć 14 kg tak żeby ważyć 70 :P wzrost: 166 , co prawda mój chłopak mówi, że wyglądam fajnie i mu się podobam to jednak sama lepiej bym się ze sobą czuła ważąc mniej. Od wczoraj jestem na diecie ( zjadłam 1400 kcal), dzisiaj nagrabiłam 800 planuje zjeść dzisiaj nie wiecej niz 1300. Do tego brzuszki :D

Gość cos o mnie
waze 80 kg i mam prawie 80 i chce zrzucic tylko 5, tzn, ze za malo chce zrzucic? mam proporcjonalna, "sportowa" budowe, te 5 kg to tak ze wzgl. estetycznych, a jak czytam, ze chcecie zrzucic np. 15 kg, to ... Pasztet jestem, musze az kilkanascie kg zrzucac? Nosze rozmiar 42, to przy prawie 180 cm wzrostu duzo? nie chce byc wieszakiem, mam rozmiar miseczki "D", ale przy moim wzroscie to wyglada ok .. zasmucilyscie mnie :(

Gość WakacyjnaAkacja
Do Coś o mnie - słońce ale Ty masz 180 wzrostu :) a ja tylko 166 :) więc skoro jesteś wyższa to się inaczej to rozkłada, poza tym dochodzi do tego sylwetka, każdy jest inaczej zbudowany. Ja mam szczupłe nogi ( w porównaniu do reszty ciała oczywiście ) a górę za to nalaną, biust mi się podoba ale mam grube ręce, do tego szerokie ramiona i nie podoba mi się to.

Gość WakacyjnaAkacja
Poza tym każdy zgubiony kilogram to sukces, jeśli tylko schudniesz 5 kilo to bądź z tego dumna. Ja nie wiem kiedy straciłam rozum i zaczęłam tak tyć, zamiast zabrać się za odchudzanie jak miałam 2, 3 kilo nadwagi to nie... teraz trzeba z grubej rury :D

Gość cos o mnie
:D

Do talalala : nie umiem powiedzieć Ci z własnego doświadczenia, bo nie stosowałam, ale przy SM jedyna dieta jaka przychodzi mi do głowy, to dieta dr Kwaśniewskiego (nie mylić z kapuścianą :) ) z tego co wiem, z artykułów, książek i relacji ludzi (w tym lekarzy) ten sposób odżywiania działa, osoby otyłe tracą kilogramy, zbyt chude nabierają ciała, i cofa się wiele dolegliwości, przede wszystkim wszystkie należące do zespołu metabolicznego (cukrzyca, nadciśnienie itd) , ale i łuszczyca czy SM. Poczytaj o tym, w internecie można znaleźć materiały, może to by pomogło.

Gość talalala
do kreska dziekuje bardzo napewno poczytam o tym:)

I jak dziewczyny odchudzanie ? Ja już nie moge się doczekac do czwartku - już mi się sałata śni :P Jutro konczę pierwszą faze Dukana ...

Gość WakacyjnaAkacja
3 dzień odchudzania ;) co prawda krótko ale jestem optymistycznie nastawiona, nie jem słodyczy / czipsów/ fastfoodów ani nie pije napojów gazowanych / energetyzujących. Wczoraj zjadłam ok 1300 kcal tak jak i przedwczoraj. Dzisiaj zjadłam płatki z mlekiem ( 2.0 %) . Ugotowałam sobie zupę warzywną ( cała ma 300 kcal) więc mogę spokojnie popijać jak dopadnie mnie głód :) a wy jak?

Dzisiaj ostatni dzień I fazy Dukana- jutro ważenie i sałata :D

Witam dziewczyny jak odchudzanie - piszcie .... Po I etapie Dukana - waga 73,5 - czyli 3,5 kilo spadku - dzisiaj w koncu warzywa - sałatka pomidory z ogórkiem i jogurtem - pycha :D