Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatujka87kg

Dużo za dużo...:( -27kg

Polecane posty

Gość demotywatorkaaaa
Ja ważę 52 i mimo morderczych codziennych treningów i diety od kilku miesięcy, nie potrafię zrzucić 2 kg :( Kiedyś wazyłam 69 i jak tylko zechciałam schudąłm w parenascie tygodni do "magicznego - przeklętego" 52 ktre jest dla mnie waga nie do przeskoczenia... To jest dopiero demotywujące ....

Gość talalala
nie tak nie dlugo... 3 miesiace bralam bez przerwy potem z przerwami ale minimum 5-6 razy w ciagu roku i tak wkolko przez ponad 3 lata

hmm ja nic nie wiem na ten temat...raz tylko smarowałam kg dni reke mascia na sterydach i poczulam to zatrzymywanie wody;/

Gość talalala
to że zatrzymują wodę to jedno ale podczas sterdydoterapii ma sie wilczy apetyt ja naprzyklad gdybym sie nie ograniczala moglabym jesc dzien i noc a do tego maja jeszcze jeden okropny minus wypłukują z organizmu witaminy potas i magnes i nie dosc ze jje sie jak nie wiem to jeszcze po tych sterydach każą duzo jesc zeby uzupełnić braki :(

Gość _k_i_k_a_
Hej! Ja też się chętnie do was przyłącze. Mam 175cm wzrostu i ważę 83kg. Na początek chciałabym zejść do 75kg, żeby sie pozbyc nadwagi, ale mój cel to 65 kg. Nie stosuje juz żadnych diet, bo ogólnie jem mało. Postanowiłam teraz postawić na ruch. Pomimo, że tego nie cierpię zaczynam od 7-go lutego. Mam nadzieję, że mi się uda, a w ciężkich chwilach mnie wesprzecie :)

witam dziewczyny ja tez dzis rozpoczelam walke ze soba wiec chetnie sie do was przylacze moze to mnie zmotywuje:) startuje z duzej wagi sama nie wiem jak i kiedy mi tyle przybylo, a moze i wiem -kocham gotowac i piec, relaksuje sie w kuchni i stad te kilogramy, zaczelam dobrze mam nadzieje ze pociagne to duzej:)

a dzis zjadlam -salata-2 jajka na twardo-2 pl szynki-2 ogorki korniszone jogurt danone+jablko zupa-kubek ryba z warzywami z piekarnika wiec uwazam ze nie jest zle:) do tego duzo wody i ide teraz pocwiczyc na orbiterku, tylko najpierw z kurzu go powycieram;)

Gość DukankaaaaaHej :)
Może ja Was trochę zmotywuję :) jestem na dukanie od pół roku, schudłam z uwaga 95 kg na 70 :) ale to jeszcze nie koniec z moją walką, działam dalej :)

Ale fajnie że nas tak dużo- kawką czestuje- czarną oczywiście i bez cukru :) Ja zaraz idę na 20 minut na rowerek - ruszać się trzeba.

Gość nie cierpie takich ludzi!!!
"Jakoś mnie demotywuje jak laska waży 55kg a chce 49... !" tylko popatrz ile masz wzrostu! dla mnie to chore że potrafisz krytykować innych w taki sposób! bo do wagi trzeba dopasować wzrost i ja mając 155 marze o tym żeby ważyć około 50 więc nie krytuykuj innych tylko popatrz na siebie bo z siebie próbujesz zrobisz wieszak a obrażasz przy tym innych!!!

dzien dobry :) witaj izunia ja też właśnie popijam czarna bez cukru :):):) mam nadzieje że dzisiejszy dzien bedzie udany jeżeli chodzi o dietkowanie:) -dukankaaahej- no no tylko pogratulowac !!!! zastanawiem sie nad sniadankiem z racji tego że nigdy ich nie jem to mam mały problem:( ,a skoro postanowiłam to zmienic to spadam do kuchni działać :)

nie cierpie takich ludzi - sory nie sprecyzowałam dokładnie to co chciałam napisać, chodziło mi o te dziewcxzyny ktore maja ok. 170 wzrostu waza 55kg ale i tak sa za grube i jakie to one sa poszkodowane przez los i sie odchudzaja. Takie jest moje zdanie, każdy ma inny poglad na to wszystko, mnie takie cos akurat zniecheca i nikomu nie każe myśleć tak jak Ja. czesc dziewczyny:) sorki ze wczoraj nie pisałam ale nie mialam jak:) dzis już postaram sie czesciej oddzywac a teraz mykam na śniadanko:) Miłego dnia:*

Ja już po rowerku :) Nie lubię jeść śniadań za to kocham kolację :D Ale o 10 dzisiaj zjem tuńczyka z jajkiem i jogurtem naturalnym. Zapraszam na zieloną herbatke.

Gość _k_i_k_a_
Cześć dziewczyny! Ja też za bardzo nie lubię śniadań, ale cóż jak mus to mus :) Z dietami nawet już nie zaczynam, bo żadne na mnie nie działają. Mam w planach też dzidziusia, a mam bardzo mało krwi, więc wolę nie ryzykować znowu. Postanowiłam, że zacznę się ruszać. Od poniedziałku zaczynam chodzić na fitness i może jeszcze siłownia czy basen, ale to się okaże w praniu. Mam nadzieję, że to będzie mój klucz do sukcesu i uda mi się w końcu coś zrzucić.

Dzień dobry:)))))) Witam i ja :) Sniadanko activia+4łyzeczki błonnika noi jestem juz po vacu fit :) a teraz kawka :)

Gość Ciocia Kabala
Czesc ;-) i ja wczoraj rozpoczelam dietke. Do zrzucenia 35kg, ale jesli zrzuce tylko 27, tez bede szczesliwa. A poki co, kiedy zobacze 7 z przodu :(

Gość hahahehehihi
ALE Z WAS GRUBE LOSZKI HAHAHAHAHAHA

Gość Ciocia Kabala
I tez mnie demotywuja panny ktore chca stracic 6kg. Nawet jesli waza 66kg przy 160cm. Bo maja mniej do zrzucenia i inaczej musza sie do tego zabierac. Takie jak my to plan dlugoterminowy.

...ale przy większej wadze szybko się zrzuca kg i to jest motywujące bardzo:) Ja po ciązy chudłam 4 kg tygodniowo przez pierwsze 2 tyg, potem po ok 3kg. Rezultatem było -26kg w 2 mce i 2 tygodnie :) Wage utrzymałam przez 4 lata a teraz sama sobie winna jestem i te nabyte 4 kg muszę zrzucic. A najlepiej 6 :)

Gość hahahjejekf
TY ZAZDROSNY TUCZNIKU, TO PO CO SIE TAK SPASLAS???

Gość Ciocia Kabala
Tak, wiem ze sie szybciej zrzuca i to jest motywujace :) Tylko wole topic z grubszymi Paniami, bo wtedy mozna porownywac jak sie chudnie i zadna szybko nie znika, bo juz jest laska ;) Mozna sie nawzajem wspierac

ehm..tak to juz jest ze odchudzaczki się jakos ulatniają po czasie... :(

Hmm ciekawe kiedy 6 z przodu zobaczę :)