Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro to jests

Boże przeciez to straszne! :(

Polecane posty

Gość przykro to jests
up

Gość hip-hop
Co to jest?Nie chce wchodzić.

Właśnie, co tam jest? Bo jak coś strasznego to wolę nie oglądać, bo będzie mi niedobrze przez cały dzień. Powiedzcie.

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
reklam jakiejs imprezt :O

Gość hip-hop
Szczeniaczki zmasakrowane! O Boże! 😭 Faktycznie straszne!Trzeba znowu nagłośnić sprawę.Dosyć bestialstwa!

Gość hip-hop
O tym psie teraz dopiero zobaczyłam.Az się płakać chce.Co ja piszę- wyć! Jak można być takim zwyrodnialcem!?No,jak?

Gość hip-hop
.kundys.-żeby tobie ktoś nie dał popalić!Uważaj!

Gość hip-hop
No cóż,zrobili kremację.U nas też sąsiad martwego psa spalił.

Prowadzilam dt kiedyś i widzialam kiedyś pseudohodowlę na żywo przy odbieraniu wlaścicielowi psów :( to bylo coś okropnego smród, brudno wszędzie, pelno odchodów, suczki to mialy cyce do podlogi powyciąganie :( Smutna prawda jest taka, że później wypucowane pieski (te, które przeżyją w tych warunkach :o) są sprzedawane na allegro jako "rasowe" a ludzie jeszcze takie psy kupują :o ten przypadek jest ekstremalny ale są też ludzie którzy twierdzą, że dbają o swoje psy a suka ma szczeniaki co cieczkę lub co drugą a weterynarz to ją widzial tylko na obowiązkowych szczepieniach :o Każdy czlowiek który decyduje się na psa "rasowego bez rodowodu" ewidentnie przyklaskuje takiej dzialaności, ponieważ bez popytu nie byloby podaży a "rasowy bez rodowodu'' i tak nie istnieje, bo chyba nikt nie myśli, że taki pies będzie zgodny z wzorcem z wyglądu i charakteru? Dlatego trzeba apelować do ludzi aby brali psy ze schronisk, z fundacji w stylu ''mrunio'' czy wlaśnie jak tutaj ''adopcje malamutów'' takich fundacji jest mnóstwo i można w nich poszukać psa w typie danej rasy (czyli dokladnie takiego samego jak te z gield i allegro ''rasowe bez rodowodu'') !!!!!!

podnoszę temat. Co mam i co mogę dac, to dam, chociaz juz sporą sumkę dałam :/ Co za ludzie okropni :< niech ich kurde jakis piorun strzeli