Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowo-szara myszka miki

osoby mające problem z poczęciem dziecka, zapraszam do rozmowy

Polecane posty

Gość aspire 28
Najlepiej kupic sobie wszystko osobno i zmieszac samemu. Ziola powinny byc w kazdym sklepie zielarskim, niekoniecznie w kazdej aptece. Opinie maja dobra wie cnie zaszkodzi sporbowac a moze pomoga. Biore jeszcze wiesiolek.

dzięki dziewczyny za odpowiedż co do ziółek:) na pewno skorzystam z rad:) a takie zioła to droga sprawa? bo z tymi lekami to ciężko nadążyć za cenami. ja w tym miesiącu kupilam komplet witamin i za 100szt zapłaciłam 40 zł.

Gość PAULINKAAA .....
Głowa boli ;( spac sie nie chce

Gość PAULINKAAA .....
tabletki nie moge bo na te przeciw bólowe mam alergie :( jakos to przeżyje

Gość aspire 28
Wiesiolek pomaga na pewno na śluz, jest go wiecej. Ułatwia tez podobno zajście w ciąże i ogólnie ma dobre właściowści. Ja zaplacilam za zioła do mieszanki nr1 i nr3 ok45zl ale wystarcza na pare mcy.

Gość aspire 28
Bierzecie jakies witaminy jeszcze oprócz folika?

aspire 28 ja sama sobie wymysliłam,że zaczne brac komplet witamin i mężowi też daję:) kupiłam vigor, bo centrum kosztuje aż 60 zł:( folik przestalam brac, bo juz w witaminie jest zawarty, a dla męża dobry jest cynk, ktory tez tam sie zawiera:) no ale ja biore je dopiero z 2 tygodnie, a obecnie mam 2 dc. więc nie wiem czy to faktycznie pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi:)

Gość PAULINKAAA .....
drink odpada bo staram sie o dziecko i wole nie ryzykowac :) dam rade oby do rana

Gość PAULINKAAA .....
Ja biore magnez+witamine b6

Gość ;))) uda się
Cześć dziewczynki ... nie martwcie się na pewno się Wam uda.. trzeba myśleć pozytywnie ..my z mężem przez ponad rok się nie zabezpieczaliśmy mając nadzieje że zostaniemy rodzicami podchodziliśmy trochę na luzie... niestety nic się takiego nie stało w końcu porobiliśmy wszystkie potrzebne badania... niestety po konsultacji lekarskiej , na której byłam okazało się że na podstawie tych wyników mało prawdopodobne jest żebyśmy zostali rodzicami.. pamiętam co czułam jak wracałam od lekarza.. w połowie stycznia miałam iść na kolejne konsultacje... nie musiałam... mały urlop troszkę rozluźnienia ipo 1.5 roku jestem w siódmym tygodniu ciąży-mam nadzieje że wszytko będzie dobrze- Dlatego głowa do góry Kobietki i Wam sie uda odpuście troszkę

Ja sobie kiedys odpuściłam (po ok roku starań) i pierwszy cykl dwie kreseczki. A teraz spodziewam się 2-go dziecka z totalnej wpadki (bo o 2 jeszcze nie mysleliśmy)

Kochana mi lekarz powiedział że to bez różnicy bo jak mówiłam, u mnie sytuacja jest na tyle skomplikowana że ja obecnie nie mam w ogóle miesiączki bo nie biorę hormonów więc kazal mi po prostu przyjechać na 3 dni, i wtedy mi zrobili kompleksowe badania... teraz jak pojadę w lutym to juz przepisze mi leki i będzie próbował stymulować.

do UDA SiĘ - mogę wiedzieć co było nie tak z Twoimi wynikami że lekarz stwierdził że będzie ciężko z ciążą? Letni Koszmar- gratuluję:)

do uda sie... dużo osob pisze zeby wyluzowac, ale ja mysle ze do takiego zupelnego wyluzowania to własnie trzeba takich wiesci od lekarza ze sa małe szanse na dziecko, wtedy mysli sie, i tak nic z tego co ma byc to bedzie i chyba tak to dziala... bo ja próbuje luzowac i mi srednio idzie... zależy od dnia:)

Gość aspire 28
Pewne hormony robi sie w konkretnym dniu cyklu, a niektóre to nie ma znaczenia i oczywiście trzeba byc na głodniaka. Ja biore kompleks witamin dla kobiet starajacych sie, ale sa b. drogie i musze sobie znalezc jakis zamiennik +wiesiolek+ziola+bromek, a mój mąż bierze salfazin i dodatkowo l-karnityne.

Gość aspire 28
uda sie--> moje Gratulacje :) Bardzo ciezkos ie wyluzowac niestety, gdzie wkolo tyle brzuszkow i dzidziusiow. Jak to zrobilyscie dziewczyny zebys ie wyluzowac?Macie jakies sposoby ;)?

Gość aspire 28
Mnie osobiscie jeszcze podłamuje mój wiek-31 lat w tym roku :(

Gość aspire 28
Ja robilam badania hormonalne w 4 i 21 dniu cyklu. Cykle ma ok. 30-36.