Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowo-szara myszka miki

osoby mające problem z poczęciem dziecka, zapraszam do rozmowy

Polecane posty

Gość Unknownman
To chyba każdy gdyby wiedział to by od razu po ślubie starania zaczął albo przed nawet

no muy z mezem staralismy zaczelismy w tym samym miesacu co bralismy slub a wiec ponad 2 lata juz minellow kwetniu bedzie 2,5 roku jak walczymy

Gość aspire 28
MNie nie sprawia. Bardzo lubie ta pozycje ;) Jestem tylko niecierpliwa jak musze lezec po juz prawie nieruchomo. Jesli chodzi o badanie to roznie faceci do tego podchodza, czasem bardzo skrajnie-ja mam jakis problem, na pewno nie, u mnie na pewno wszystko ok, to na pewno twoja wina. :( Z moim nie mialam zadnego problemu, zanim pomyslalam ze powinien sie zbadac to sam to zaproponowal

Gość Unknownman
moja żona z kolei przy tej pozycji mówi że ją jajniki bola i nie lubi jej:( nie wiem czemu tak jest

Gość Unknownman
ponoć też dobrze jest wyjechać gdzies w jakies świeże miejsce i wtedy spróbować:)

Gość aspire 28
2 lata jestem po slubie

Gość Unknownman
Aspire to tak jak ja z żoną

no u nas jest szansa na poprawe co innego jak by do tego doszlo np martwe plemniki to rsczje by lekarz od razu powedzial ze przykro mi ale niestety a mamy dobrego lekarza bo jest ginekologiem , urologiem i analitykiem w jednym bardzo dobry specjalista dobrze ze zmienila go po porzedni nie byl zbyt dobryv wychodzi na to tkaze moze uda sie do maja zajsc w ciaze zobaczymy i te wyniki bo gi powedzial ze jednego dnia moze isch byc miliony a drugiego o woiel mniej i ze te parapetry sie zmieniaja

Gość Unknownman
Ten sam staż i ten sam problem:( kurde a może my jacyś wadliwi już to pokolenie co? jakieś takie łebki po 18-19 lat to byle co i wpadka jest a my się namęczyć musimy:(

Unknownman a ty sie nic nie martw 3 miesace to nie sa poki co zadne problemy wiec glowa do góry po rpki czasu dopiero od wspołzycia bez zabezpieczenia jak sie nie udaje trzeba wybrac sie na badania

Gość Unknownman
No wiem i aż głupio mi Wam głowę zawracać, ale jednak faceta też to kłuje we wnętrzu co jest nie tak. Jedyny plus to że się juz nie myśli o zabezpieczeniu tylko do końca;) teraz to się człowiek stresuje, że nie wychodzi:)

Gość aspire 28
Ja lekarzy juz zmienialam kilka razy, co jeden to gorszy. Porazka. Potem to juz zawyzalam miesiace odkad sie staramy bo by palcem nie kiwneli niestety. A o kazde badanie to trzeba bylo sie wyklocac. Unknownman--> ty sie zupelnie nic nie martw i sie nie stresuj. Ciesz sie z seksu bez zabezpieczenia z żoną.Chcialabym miec juz dziecko oczywiscie, ale nie zaluje tez tych miesiecy fajnego seksu wreszcie bez gumki :) Wiec baw sie dobrze ;)

Gość Unknownman
a jeszcze takie głupie pytanie - czy udaje się wam już tak zgrać, że jednocześnie macie orgazm i facet tryska? bo ponoć orgazm i ruchy pochwy są pomocne przy zapłodnieniu

Gość Unknownman
Aspire no własnie to ten jedyny plus jest;) u nas to raczej tylko klasyczna pozycja z poduszką pod pupą i czasami nogami żony na ramionach wchodzi w grę, bo od tyłu nie może jakoś, a te dwie pozycjie są ponoć najlepsze na dziecko:)

Gość aspire 28
Bede sie juz zbierac do łóżka. Do "przeczytania" jutro :) Dobrej nocy Wszystkim :)

Gość Unknownman
Aspire dziękuję za pogawędkę, trzymam kciuki i owocnych wystrzałów w dziesiątkę życzę;)

Gość aspire 28
Czytalam ze najlepiej razem szczytowac, ale jak sie nie udaje to kobieta powinna pierwsza bo wtedy po orgazmie zmienia sie ph pochwy na sprzyjajace dla plemikow, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Gość Unknownman
Dobranoc dziewczyny, dziękuję za porady:)

Gość PAULINKAAA .....
hej dziewczyny !!!! kawusia podana :)

Gość aspire 28
Czesc :) Kawusia juz wypita :)

witam wczoraj dostlam brazowych plamien a dzis przyszla@ tylko jest jakos slaba cos mi sie te moje ostanie miesaczki nie podobjaa szczerze:/jakies skape sa aleprzychodzi od razu i sie ze mnie leje a potem 2 dni jest skapa ale na odwrót palmienia i potem jest jaks slabsza

Gość aspire 28
U mnie najczesciej pierwszy dzien jest skapy i malo bolesny, zaczyna sie dopiero jazda w drugi dzien, strasznie mnie boli i jest juz duzo @, potem malo juz na 4 dzien a w 5 to juz prawie nic.

Witam Was Dziewczyny:) kawy nie piję ale za to herbatkę malinową:) TheOleska- nie martw się to na pewno nic takiego:* Swoją drogą ja się codziennie modlę o to żeby mieć okres choć tak skąpy bez brania leków:)

Gość -Paulaa-
Hej dziewczynki :) Miałam być o 15 ale niestety musiałam posprzątać itp i dopiero teraz sobie spokojnie siadłam :) Do mnie niestety dzisiaj zawitał okres :(:( Jak zwykle troszkę się załamałam ale trudno może ten cykl będzie owocny :) A co tam u was ?

witam wszystkie kobity....a ja zachodze (dzieki dobrym poradom specjalistow) tylko jakiegos pecha mam z donoszeniem...poronilam...na szczescie,jesli mozna mowic w takim przypadku o szczesciu...naturalnie...no coz nie poddam sie tak latwo...za miesiac sprobuje

Gość -Paulaa-
megaira- przykro mi ale zobaczysz kiedyś się uda i to pewnie szybko :) Wszystkie tutaj w to wierzymy :) Ile się starasz? Jak można wiedzieć to jakie Ci dają rady specjaliści ??

zaczelismy starania od stycznia 2010 i juz w kwietniu bylam w ciazy wszystko bylo ok do 4 miesiaca(tzn wyniki badan krwi,B-test, ecografia)poprostu zdrowa fantastyczna ciaza...niestety w 4 miesiacu jakis owad(lekarze nie byli w stanie ustalic z precyzja jaki-prawdopodobnie pajak lub klesz)mnie ukasil i dostalam silnej goraczki,plamien itp....skonczylo sie na poronieniu w 17 tyg.w zwiazku z dlugim czasem leczenia antybitykowego musialam odczekac jakies 3 miesiace. rozpoczelismy starania w listopadze i znowu cudem juz w styczniu bylam w ciazy tym razem zpowodow naturalnych rozwuj plodu zatrzymal sie na 5 tyg....mam fantastycznego ginekologa,ktory podczas wizyty objasnia mi wszysko jak dziecku i czasami przesiadujemy godzine na wizycie....z porad naturalnych mojego lekarza jak widac mozna spodzewac sie wymarzonego efektu...jesli nie ma zadnych innych problemow (bezplodnosc,zamkniete przewody jajowe itp) Przede wszystkim zazywam codziennie naczczo kwas foliowy i witaminy, pije 2 litry wody niegazowanej dziennie oraz zielona herbate poniewaz pomagaja utrzymac sluz w momencie dni plodnych w odpowiedniej kondycji (odczynPH)...jogutry jogurty i jogurty(mam ich dosc)dla utrzymania odpowiedniej flory bakteryjnej...no i oczywiscie sex-zalecany od 10 dnia co 2 dni(nie codziennie!)im wiecej plemnikow tym wieksze prawdopodobienstwo w/g lekarzy. Po kochaniu stram sie nie podnosic natychmiast w lozka(prawde mowiac po obu udanych probach usnelam...nie wiem czy Wam kochane kobitki pomoga moje rady ....ale z calego serca zycze wszystkim udanego efektu....na mnie dziela...

megaira-przykro mi, wiem jednak że znajdziesz w sobie dużo siły i niebawem się uda:)... Dziewczyny dzień zapowiadał się wspaniale ale jednak był wyczerpujący:/