Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adatoniewypada

rachunek za prąd KOSZMAR

Polecane posty

Gość kkkkiiikkkaaa
No ja tez jestem w Enionie:(

Gość bardzo dziwne
u mnie chodzi komputer od 8 rano do 1 w nocy twlewizor od 16 do poznej nocy ,pralka,lodówka,czajnik żelazko i place za prąd 200 zł

Gość kkkkiiikkkaaa
i pewnie najwięcej za czajnik i telewizor.

Gość moje rozliczenie
Vatenfall 3 osoby/3 pokoje/2 telewizory/2 komputery/ w łazience nie mam ogrzewania wiec zimą jak ktos tam wchodzi wąłcza na kilka minut "farelkę", mikrowela kilka razy dziennie po parę minut, czasem piekarnik.I do tego widomo pralka, loódwka, czajnik, odkurzacz, żelazko, prostownica 1 rata 399 zł, pozostałe 239 co dwa miesiące. Uważam że to uczciwie, bo raczej niezbyt oszczędzamy...

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Zupy żeście z tego prądu gotowali czy co, że wyszło aż 600 zł???/ Ja mam wszystko na prąd: 2 tv, 2 laptopy, czajnik, lodówka pralka, piec do ogrzewania(komputer i pompy) ale nie ogrzewanie, kuchenka, chałupa duża, oświetlona, przed domem też, płacę max 230 zł i raczej nie oszczędzam.Ale cały sprzęt nowy, żarówki energooszczędne lub ledowe. Albo ktoś Was okrada albo robi w balona :(

Gość gość
Ludzie często nie zdają sobie sprawy i po prostu nie oszczędzają – palą światło, nie wyłączają sprzętu na noc, nie wymieniają żarówek na ledowe. Ja oszczędzam, kupiłem dobre żarówki led w hurtowni http://www.elektro-sal.pl/ - już dzięki temu mam parę ładnych złotych w kieszeni. Tylko trzeba kupić dobrą żarówkę, nie taką z taniego marketu.

Gość KamilaWawrzynek
wszystkim którzy chca obnizyc rachunek za prad polecam firme axpo. zmienilam dostawce energii elektrycznej wlasnie na nich i jestem bardzooo zadowolona:) niskie rachunki za prad, brak problemow z dostawa pradu i wogole super obsluga.

Gość Tamarraa
moze trafilas na nieuczciwego dostawce pradu! sprawdz umowe! polecam firme Axpo jako dystrybutora energii elektrycznej. zawsze jest konkretnie, przejrzyście i bezproblemowo. a same rachuinki sa znaaaacznieee nizsze niz u konkurencji. dlugo szukalismy z mezem takiej firmy jak Axpo, ale w koncu znalezlismy. w ten sposob co miesiac oszczedzamy sporo pieniedzy - w zimie wyszlo nawet kilkadziesiat zl oszczednosci w stosunku do poprzedniej zimy gdy bylismy u konkurencji!! a pobor byl nawet lekko wyzszy!

Gość wigwamka2716
szukaj oszczednosci! mialam podobny przypadek i dopiero zmiana dostawcy energii elektrycznej pozwolila mi na oszczednosci i odetchniecie. rachunki za prad udalo mi sie obnizyc po przejsciu do dostawcy co sie nazywa AXPO - sprawdz sama ich oferte. powodzenia

Gość wiktorka882
niczym sie nie przejmuj - z wszystkiego mozna wyjsc. polecam ci zaczac od rewizji umowy z obecnym dystrybutorem energii elektrycznej i rozwazyc zmiane dostawcy. ja zmienilam na firme Axpo - moim zdaniem sa najlepsi. sprawdz sama, licze, ze tobie tez pomoze.

Gość gośc

Szczerze Wam polecam https://lumipge.pl/oferta/prad-za-grosze
To naprawde według mnie najlepszy ze sprzedawców prądu. Ja jestem bardzo zadowolona.