Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izia87

jakie mleko uzywacie dla noworodka?

Polecane posty

Gość izia87

Więc karmie go piersia ale niestety tak raz dziennie musze mu podac modyfikowane bo wyje ze mnie wszystko i nie mam,podaje mu nan 1 bo ma miesiac ale ma wzdecia,dawałam koperek espumisan i nic wszystko odstawiłam co do mojej diety to jest taka sobie prawie nic smażonego,słodycze sa nie stety ale nie zawsze staram sie ograniczac bo wiem ze szkodą,jem duzo płatków z mlekiem owsiane badz z miodem,chciałam sie zapytac jakie mleko waszym maluchom podchodzi,bo moze spróbuje innego.

Gość izia87
wczoraj wieczorem mój dzieciak zeżarł całą michę bigosu :)

Wyje z ciebie wszystko? Z czasem laktacja sie unormuje i w piersiach nei bedziesz miała zalegającego pokarmu i bedzie sie produkowało wtedy gdy dziecko bedzie ssało. Przystawiaj dziecko czesciej do piersi to się zacznie produkowac wiecej pokarmu. Jak podasz modyfikowane to moze byc potem tak ze pierś odrzuci.

podaje bebilon i było świetnie teraz je już 2 po nan miał straszne zatwardzenia i wzdęcia

Gość izia87
znaczy tak karmie go butelka i piersia, odciagam sobie,jestem spokojniejsza jak je butelka bo wiem ile zjadł,a je co 2 godz tak po 100ml,a przy piersi mi usypia i jest nie dojedzony,i pokarm sie marnuje bo gdy pusci mi piers to wszystko wylatuje a o nie chce juz,a za jakas chwile znowu chce a jak mu daje butelke to je do pełna i mam spokój a tez dla tego go do karmiam jak gdzies jedziemy bo nie lubie wystawiac piersi bo to krepujące.

Gość izia87
zatwardzen nie ma ale za to sa wzdecia,cieżko baczki puszcza za tak to okresle:)

bebilon jest super... moj robi kupe codziennie, problem w tym, ze czasem mecza go tez gazy... wtedy gimnastyka nozkami i herbatka z kopru... czasem pomaga :)

Gość izia87
tez robie ćwiczenia nózkami ale koper i espumisan zawiódł bo było gorzej:(

na wzdęcia polecam wode koperkową ja stosowałam i nie było problemu świetna rzecz i nie droga . Jak zjadł czekałam jak się mu odbije a potem na łyżeczce wode koperkową i wszystko było ok.