Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Laury_28

Przeszkadzałoby wam gdyby kuzynka wstawiła zdjęcie waszego dziecka na facebooka

Polecane posty

Gość Mama Laury_28

i podpisała "mój kuzynek kochany" zgodziłybyście się, czy kazałybyście skasowac zdjęcie?

Gość yukl;
takich rzeczy się nie robi bez porozumienia

Gość afafafasdfsa
A czemu ma przeszkadzać?? Przecież podpisała prawidłowo :P gdyby napisała coś innego to jeszcze można mieć jakieś podstawy,ale tak to nie.

Gość to zalezy czy sama
bym umieszczala zdjecia w sieci. ja nie mam konta na nk ani fb wiec oczywiscie ze nie zgodzilabym sie i zadala usuniecia zdjec moich i mojego dziecka, ale hipokryzja byloby gdybym sama je umieszczala a zabraniala innym

Gość krokodylica
Kazałabym jej usunąć. To Twoje dziecko i masz prawo nie życzyć sobie pokazywania go przez osoby trzecie niewiadomo komu i w jakim celu.

Gość blowwww
nie przeszkadzałoby,no już nie przesadzajcie ;) napisała przecież,że kuzyn...

Gość Mama Laury_28
Ja nie mam swojego konta na naszej klasie i na facebooku tzn mam, ale fikcyjne. Z jednej strony wolałabym żeby usuneła, ale z drugiej strony może niech sobie ma to zdjęcie. to bardzo miła dziewczyna, nie chce jej sprawic przykrości.

Gość Mama Laury_28
no i nie wiem, czy zwrócic jej uwagę, czy nie.

Gość aaaaaaaaaafasdfas
Ej bez przesady,dziewczyna wstawia zdjęcie swojego kuzyna i podpisuje że to jej ukochany kuzyn więc z czego robicie taki problem??Jak będzie wstawiać więcej jego zdjęć to możesz z nią porozmawiać a tak to się ciesz że lubi twoje dziecko

Gość YYXZY
To jest złe!!!!!!!!! Ja w góle uważam że zamieszczanie zdjęć w internecie to jakies nieporozumienie, a zdjęć dzieci - to jakby kuszenie losu. Twoja krewna nie chciała źle, ale tak nie wolno. To jakby dziesięciolatek chwalił się jak jego tata jest zamożny. Dla zasady- nie chwalimy sie sukcesami innych!!!!

Gość maliboo.
kwestia czy to zdjecie moze byc ogladane jedynie przez osoby z przyjaciol z jej konta czy z zewnatrz tez? bo jezeli ma opcje autoryzacji, to bym zostawila to w spokoju

Gość Agentka csi
ale glupia pinda z ciebie! a co ci przeszkadza zdjecie w necie? kuzynka na pewno nie miala zlych intencji, chciala pochwalic sie malym kuzynkiem a ty takie podchody?? skasowac czy nie oto pytanie? a nie masz juz naprawde innych problemow????

Juz bez przesady :O Niedługo staniemy się drugą Ameryka, gdzie wujek trzymający za rączkę swoja siostrzenice moze być posądzony o pedofilie... :O Ja mam zdjęcia mojego chrześniaka i siostrzenicy na nk ale galeria jest dostępna tylko dla moich znajomych. Mnie jedynie nie podoba się gdy ktoś wrzuca zdjęcia niemowląt które są kąpane, a dziecko jest nagie.

Gość Mama Laury_28
up

Gość maliboo.
Mama Laury po co podnosisz temat? sama musisz podjac decyzje, najpierw radzilabym sie zapytac czy jej konto (i fotka )jest otwarte jedynie dla przyjaciol, czy wszyscy moga sobie przegladac