Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike17

co robić?

Polecane posty

podejrzewam u siebie ciążę jutro rano będę robić test dla pewności gdy mówię chłopakowi że podejrzewam ciążę a on nic sobie z tego nie robi:( boję się bo mam dopiero 18 lat i jeszcze rok szkoły a on ma 24 co byście zrobiły na moim miejscu?

gadałam z nim już na ten temat i mowi że traktuje to poważnie i jak będę to trudno stało się nic tylko się hajtać i już a ja nie chcę się żenić z powodu dziecka tylko z miłości...:(

Gość Mama Laury_28
na twoim miejscu zrobiłybyśmy pierogi:classic_cool:

Gość Mama Laury_28
sama nie zawracaj głowy innym. gówno nas interesuje twój problem

Gość pani dobra rada
Kup sobie karpia i zajrzyj mu gleboko w oczy.

Gość jak nie masz klocków lego
było się martwić jak dupy nastawiałaś: nie wiesz o tym że jak penis wiesz to co chłopak ma między nogami wlezie w piczore i tak buju buju zrobi to może być z tego dzidzia? idź zapytaj mamy czy nie mam racji :D

Gość comacoma
piszesz,że chcesz wyjść za mąż z miłosci - czy to oznacza,że tego faceta nie kochasz i jesteś z nim i uprawiasz seks tylko tak po prostu - bez uczucia??

Gość MartInkaaaaaa
Hm...najpierw trzeba bylo pomyslec co sie robi a nie robic ale skoro sie stalo tak jak sie stalo to co innego mozna zrobic? Zrob test i bedziesz wiedziala na 100% co i jak.....dziecko to piekno:D Mam nadz.ze Twpoj faxcet sprosta jak bedzie malec:D

Gość MartInkaaaaaa
Dopiero teraz zobaczylam,ze nie chcesz wychodzic za maz z powodu dziecka czyli Go nie kochasz? To po ciula dawals mu d**y???:/ Masz juz 18 lat (moze dopiero 18) to chyba znasz konsewkencje stosunku plciowego??!!!!!!!!!!!

kocham go ale nie chce się żenić po połtora roku związku i tym bardziej tylko dla tego że ma się pojawić dziecko

Gość Zalecamy pampersa
"a ja nie chcę się żenić z powodu dziecka tylko z miłości.." "kocham go ale nie chce się żenić " Popierniczone to jak lato z radiem :D

Gość MartInkaaaaaa
Hm............moze do Niego nie dociara jeszcze jaka jest sprawa?! W sumie dobrze myslisz aby sie nie chjatac "bo jest dziecko".....czas pokaze co i jak.....Jutro pogadacie...moze z czasem pouklada sie?:)Pamietaj.......dziecko to nie koniec swiata a poczatek czegos nowego,czegos pieknego!:D Masz 18 lat to moze wydawac Ci sie to cos okropnego ale z casem bedziesz sie smiala z tego co bylo i bedziesz dziekowala Boghu ,.ze tak sie stalo!:D Mam taka nadzieje:D

wiem że dziecko to coś pięknego i nowego co by się pojawiło w moim życiu i nie mowie bo chciała bym mieć dziecko nawet minimum trójkę ale po skończeniu szkoły jeszcze ten rok i niech się dzieje co chce teraz się jeszczę modlę aby nic nie wyszło

Gość MartInkaaaaaa
a co na Twpoi rodzicie?..wiedza cos o tym jego rodzice???Juz musze isc...jytro bede:)Powodzenia :)Wiem,ze to trudne ale glowa do gory:)

tzn rodzice są po rozwodzie mama mói cały czas że jak skończę szkołę to moge robić co chcę ale szkołę mam skończyć

jupi zrobiłam test i nic nie wyszło strasznie się cieszę!:)