Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajacaaaaaa

OCH KAROL 2 MUZYKA!!!

Polecane posty

Gość Pytajacaaaaaa

hej! Czy ktos zna tytul piosenki z tego filmu ze sceny wesela w chmurach??? Nie chodzi mi o ta antonia morena, tylko o tą druga. Jesli ktos to ogladal to bedzie wiedzial o co mi chodzi:-) :-)

Gość Pytajacaaaaaa
:-)

Gość landzior1
no właśnie wie ktoś? to niby cały spis ale tutaj jej chyba niema;/ 1. Natalia Kukulska - Wiernosc Jest Nudna 3:45 2. Adamski feat. Seal - Killer 4:12 3. Kary Perry - I Kissed A Girl 2:59 4. ATB - You're Not Alone 3:28 5. Nelly Furtado - Say It Right 3:43 6. Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around 7:28 7. Hot Chocolate - You Sexy Thing 4:02 8. Bob Sinclar - Love Generation 3:26 9. Oceana - Cry Cry 3:14 10. Within Temptation feat. Chris Jones - Utopia 3:51 11. Lenka - The Show 3:55 12. Amanda Lear - Enigma (Give A Bit Of Mmh To Me) 5:09 13. Agnes - I Need You Now 3:13 14. Tom Boxer feat. Antonia - Morena 3:34 15. Katie Melua - The Flood 4:02 16. Afromental - Rock&Rollin'Love 3:11 17. Adele - Chasing Pavements 3:31

Gość Kinia84
Mnie również zaintrygowała ta muzyka, dlatego poszperałam w necie. Nie jestem w 100% przekonana, ale wydaje mi się, że to Greenski "If U know". Można ją znaleźć na Youtube.

Gość bjhhjjhjk
n. kukulska wiernosc jest nudna

Gość Landzior1
"bjhhjjhjk" jest nudna;] dzięki dzięki Kinia84 to to nagranko;)

Gość Kinia84
Nie ma za co! Ja też się strasznie frustrowałam kiedy nie mogłam jej znaleźć. Bardzo mi się w kinie spodobała. Szukałam jej chyba ze trzy dni! Ale cierpliwość popłaca. Pozdrawiam i miłego słuchania

Gość Adamsons
Greenski - "If U know" to taaaa!!!! :D :D

Gość pes
Ilan Abou & Tubefreak - In Your Eyes