Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;o;o;o;o

Jak to było z Jacksonem??

Polecane posty

Gość ;o;o;o;o

Czy ten cały moonwalk wymyślił sam czy jakiś tam instruktor to wymyślił bo kiedys ogladałam reportaż i mówili że właśnie ktoś inny,a on tylko wykonał????Dziwi mnie to bo w jakimś tam wywiadzie mówił że sam to wymyślił???;/;/;/

Gość chyba wymyślił to jakiś tam
instruktor, a MJ to wykonywał.

Gość ellajjj
Michael wiele rzeczy mówił :D czasami też jedna wypowiedź przeczyła drugiej. Nie, to nie on to wymyślił

Gość nie mam nosa ;)
i tak to wykonywał,ze mu nos odpadł ;) Niech mu ziemia lekką będzie ;*

Gość ;o;o;o;o
Czemu on tak kłamał????Mówił że mniał chyba 3 operacje czy nawet mniej,co jest nie mozliwe;/.Albo że te dzieci to niby jego biologiczne..

Gość dfhfjkrfrewwwwg
a co Cię to obchodzi?

Gość gututututht
ale glupoty gadacie, Michael nie wymyslil, ale opatentowal, zobaczył jak jakieś dzieciaki z czarnej dzielnicy ten ktok wykonują i on go zmodyfikował i stad ten slynny moonwalk. po prostu zainspirował się tancem dzieciaków i tyle.

Gość chyba wymyślił to jakiś tam
W jednym wywiadzie powiedział, że znał matkę Blanketa, że łączył ich seks itd. a niedługo potem w tym samym wywiadzie powiedział, że w ogóle jej nie zna. Kłamał strasznie, ale cóż... i tak był idealny ^^

Gość giga szczurek
ja nie wierzę w połowę tego co mówił :D facet grał grał grał... ale muzykę miał dobrą

Gość gututututht
co was jego zycie obchodzi, byl mistrzem autopromocji (mowie o latach80tych, potem sie skonczył) i wiedzial co i do kogo ma powiedziec. kazdy jego wywiad, a było ich naprawde MAŁO był starannie zaaranzowany i nie bylo mowy o spontanie, dziennikarz mogl pytac tylko o to na co MJ chcial odpowiedziec. na tym polegał jego fenomen, myslicie ze on tylko dzieki muzyce stał się ikoną pokolenia? otoz nie...

Gość ;o;o;o;o
On chyba nie zdawał sobie z tego sprawy że ludzie wiedzą o tym ze kłamie,jak tak można??Może z tym molestowaniem też kłamał??

Gość ;o;o;o;o
co o tym sądzicie?

Gość Mi się wydaję, że z tym molest
owaniem nie kłamał.

Gość ;o;o;o;o
Skoro kłąmał cały czas,to z tym molestowaniem też mógł kłamać..Albo z tym wybielaniem myślę ze to praqwda a on specjalnie klamał że to choroba..zreszta moze i miał racje ale z tego co wiem bielactwo nabyte,jest nabyte czyli nie wrodzone a jego skutkiem mogło być właaśnie wybielanie:)Zreszta teraz każdy sie wybiela ..na jaśniejszy brąz..

Gość ;o;o;o;o
Co o tym sądzicie?

Gość ;o;o;o;o
??

Gość ghttutthhtt
lecz sie i zejdz z tego czlowieka, po smierci nawet spokoju nie ma :o

Gość ;o;o;o;o
Ale ja na nim nie siedzę,tylko nie moge tego pojac,po co te kłąmstwa chyba każdy wie że te dzieci to nie jego..?;/

Gość ;o;o;o;o
Zreszta czy on w ogole uprawiał sex????Czy był prawiczkiem,prawiczek w wieku 50 lat..hm..??Troche dziwne..zresztą żadna laska nic nie mówiła żeby z nim uprawiala sex,a przeciez gdyby tak bylo na pewno by sie pochwalila???

Gość nie wierzę, że był
prawiczkiem. Na pewno nim nie był. Pewnie uprawiał kilka razy w swoim życiu seks, ale prawiczkiem nie był. A że żadna kobieta o tym nie mówiła, to się nie dziwię, bo tylko takie niewartościowe kobiety, którym zależy tylko na kasie będą mówiły o takich sprawach, a takie porządne, to o tym nie wspomną, bo wiedzą, że to prywatna sprawa. Zresztą Presley mówiła, że uprawiają seks.

Gość ghttutthhtt
dam Ci przyklad, w czasach trasy bad tour istniała postać niejakiej Tatiany Thumbtzen, dziewczyny z teledysku The way u make me feel, ona byla w nim szalenczo zakochana, on w niej nie, ale pracowała z nim również w trakcie trasy Bad, na jednym z koncertów pocałowała go, do dziś, a minęło prawie 25 lat, nikt nie ma nagrania z tego wydarzenia, a jest poszukiwane ostro i na pewno istnieje. nikt nie puszcza pary z ust a nagranie w sieci nie pojawilo sie NIGDY, wiec skad pewnosc, ze wszyscy musza sie chwalic newsami na jego temat? to był Michael Jackson, a nie lady gaga ktora pokazalaby ci swoje flaki byle o niej gadali....

Gość ghttutthhtt
przecież on w latach 79-88 wyglądał jak młody bóg, wierzycie że nie uprawiał seksu wtedy? nie było takiej kobiety która by mu do łóżka wtedy nie wskoczyła :D

Gość nie wierzę, że był
On nie był zakochany w tej Tatianie? Ja słyszałam, że ona mu się też podobała, ale jego menadżer mu zabronił się z nią spotykać i on dla dobra kariery jego posłuchał.

Gość ghttutthhtt
ręki sobie uciąć nie dam, ale moim zdaniem nie był. przecież to manager pracował dla niego a nie Michael dla managera, więc co miał manago do gadania? jakby chciał byc z tą laską to by z nią był, widocznie miał ją gdzieś:D zresztą czytałam książke tej całej Tatiany, ona walnięta niezle jest, po 20 latach dalej za nim cierpi i sobie zycia nie moze ulozyc.

Gość nie wierzę, że był
Haha? Nadal? :P No to rzeczywiście coś z nią nie tak. Ja myślałam, że ona mu się podobała, bo była ładna i podobno taka skromna, miła itd. a MJ przecież lubił takie porządne kobiety.

Gość ghttutthhtt
z ta jej swietoscia to roznie chyba było, podobno pewnego wieczoru poznala w jakims klubie Prince'a i poszła z nim do domu, twierdzi ze tylko z nim spala w jednym lozku i nic nie robili, to samo z robertem de niro jak pracowała jako kelnerka, on ją podrywał ostro a ona nic :P utopia :P

Gość z niewyspania małe oczy macie
A LIz Taylor? Też się mieli ku sobie;) sex? Może tylko orlany jak kobieta się na niego rzuciła.. On był psychiczny..Miał 34 lata a wstydził się jak małolat. Raz z nim oglądałam wywiad. I miał zrobic monnwalk..i się zawstydził.A na pytanie czy jest prawiczkiem..zakrył twarz dłonią...To nie jest normalne zachowanie. Na pewno do 34 był nim. A te dzieci? To może z orala..z samozapłodnienia. Ale nikt DNa nie porównywał więc nikt nie wie, czy to jego dzieci.. Ostatnio przechodziłam.i patrzę a tu fota bbay w ciązy i napis fanka w ciązy z michalcem.. żenujące. Wogóle życie gwiazd jest nudne i głupie. I te osoby są psychiczne i nie są szczęśliwe. Mj jest jednym z nich.

Gość z niewyspania małe oczy macie
Nie wierzę, że spał z Presillą Preslay. To był sztucnzy związk..dla mediów. Na pokaz. Połączono 2 gwiazdy. A jak on z nią za rękę szedł i robili im fotki..to głowę spuścił, wstydził się:o On był niedorozwinięty emocjonalnie jak na swój wiek. Jego zachowanie to przykład braku dojrzałości. facet pod 40 wstydził się iśc z własną kobietą?: te gwiazdy to mają na głowę. On miał na pewno

Gość ghttutthhtt
no i co z tego ze był niesmiały? widocznie nie czuł potrzeby mowic jakiejs dziennikarskiej hienie ze uprawia seks, moze mial jeszcze mowic w jakich pozycjach :o to był normalny seksowny koleś, ruchał pewnie sporo :D pozniej mu troszku odbijac zaczelo, ale jak mu hieny do majtek zagladaly to kto by nie zwariował...