Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrzymAnka_

będę utrzymanką

Polecane posty

Gość 123456789876543
niczego nie udowadniam, bo nie muszę. Twoje słowa, Twoje interpretacje mnie rozwalają. szkoda wchodzić w polemikę Ale ciągle w nią wchodzisz - jak przypuszczam zaraz napiszesz, że właśnie skończyłaś. Typowa ucieczka, ale trudno nie dla każdego takie wartości jak honor i godność są ważne. Niestety przegrałaś kiedy tylko się wystawiłaś - trzeba było nie reagować. A tak wyszło jaką rozkapryszoną pannicą jesteś. I do tego głupiutką bo nie rozumiesz połowy zdań.

Gość bawia mnie wypowiedzi facetow
Ty numerek tez jestes zabawna, a co Cie to obchodzi, ze ktos ma duzo kasy i ustawia sobie zycie tak jak chce:-D?

Gość Z punktu widzenia faceta
naskakujacych na Autorke tylko dlatego, ze pewnie sami nie byliby w stanie utrzymac partnerki lub sa na to zbyt wygodni nastawieni tylko na branie Za dużo się przejechało na was i tu nie chodzi o to czy stać na utrzymanie czy też nie.

Gość 123456789876543
Nic mnie to nie obchodzi:) Obchodzi mnie tylko to, że nikt nawzajem nie pluł na siebie jadem. Autorka nie sprostała tym wymaganiom. Sama pluje na pracujące kobiety, a wymaga od innych szacunku. Żalosne

Gość utrzymAnka_
123456789876543 - jak wyżej :-D żenua.

Gość 123456789876543
Oto kolejny przykład inteligencji autorki - nic ją nie obchodzą moje atakujące posty, ale ciągle reaguje:)

Teraz dmucha się na zimne, a kto tego nie pojmuje to frajer.

Gość utrzymAnka_
"123456789876543Nic mnie to nie obchodzi Obchodzi mnie tylko to, że nikt nawzajem nie pluł na siebie jadem. Autorka nie sprostała tym wymaganiom. Sama pluje na pracujące kobiety , a wymaga od innych szacunku. Żalosne" na tym przykładzie studenci mogliby uczyć się, co to jest projekcja.

Gość 123456789876543
Pewnie ostatnio czytałaś na zajęciach, co to projekcja bo w kółko powtarzasz jedno wyuczone słówko. Ale wracając do twojej sprawy - az tak bardzo obchodzi cie zdanie innych? Po prostu rob swoje i patrz na siebie.

Gość utrzymAnka_
bawia mnie wypowiedzi facetow ---> wypowiedzi facetów są zabawne. wypowiedzi kobiet, które też nie mogą sobie na to pozwolić, są nierzadko przerażające. bo sprowadzają swoją własną rolę do wkładu w złotówkach. i w nich mierzą inteligencję, honor, ambicję itp. itd.

Gość 123456789876543
Zrozum, że niektórzy po prostu lubią pracować nawet jeśli mają wystarczającą ilość pieniędzy.

wypowiedzi facetów są zabawne. Ja bym powiedział, adekwatne do dzisiejszych czasów.

Gość utrzymAnka_
123456789876543 ---> Twoje wypowiedzi są tak nieadekwatne do tego, co ja piszę, jak tylko mogą, więc ustosunkowywanie się do nich byłoby bez sensu.

Gość utrzymAnka_
najsmutniejsze jest to, że jakoś nikt nie zauważył i nie ustosunkował się do słów, które napisałam jakiś czas temu, że "kobieta, która nie pracuje może robić wiele różnych rzeczy. może się kształcić i rozwijać - co też może być z pożytkiem dla związku. ale może mieć też swoje pasje, które są wartościowe choć nie dochodowe. albo działać społecznie, być wolontariuszką na przykład. pomyślał ktoś o tym?? czy od razu, że jest nierobem i darmozjadem?? i oczywiście nie ma dumy, honoru i ambicji :-/" :(

Gość 123456789876543
Twoje wypowiedzi są tak nieadekwatne do tego, co ja piszę, jak tylko mogą, więc ustosunkowywanie się do nich byłoby bez sensu Ło matko boska ile tutaj błędów! Przed pasjami popracuj nad polszczyzną! I brakiem argumentów!

Gość lalalalaaas
alez kazdy zauwazyl, jasne, ze utrzymanka swojego sponsora moze miec zainteresowania itp, ale kobieta, ktora nie jest utrzymanką rowniez, wiec co to ma do rzeczy :D

Gość utrzymAnka_
lalalalaaas ---> ale ja nie piszę o zainteresowaniach, tylko o pożytecznej pracy, którą może wykonywać, choć nie dostaje za nią pieniędzy. i to ma wiele do rzeczy, jeśli taka osoba poświęci się np. pomaganiu innym.

Gość lalalalaaas
no i moc, a robic to tez roznica :classic_cool:

Gość lalalalaaas
dzialasz charytatywnie?

Gość utrzymAnka_
lalalalaaas dzialasz charytatywnie? dobre pytanie. zauważ, że zadałaś je dopiero teraz. wcześniej, bez niego już określiłaś mnie "darmozjadem".

teraz Numerek bedzie czepial sie gramatyki, komus zabraklo argumentow:D a do wypowiadajacego sie faceta powyzej. fajnie masz, ze chcesz budowac zwiazek na braku zaufania czyli podstawowym elemencie kazdej relacji:D

przy okazji Autorko nie jestes utrzymanka, jestes z tym facetem z milosci a nie dla sponsoringu, wiec to Twoj chlopak/narzyczony/maz itp

Gość lalalalaaas
bo sądzę, ze nim jesteś. :) zadałam teraz to pytanie, ponieważ gdy zabraklo ci argumentow znowu wyskoczyłas z tym, że kobieta na utrzymaniu też moze mieć pasje tudzież dzialac charytatywnie. moze. pracująca tez. a ty dzialasz? ;)

Gość utrzymAnka_
bawia mnie wypowiedzi facetow - numerek się czepia w dodatku tam, gdzie nie ma czego. a na pewno nie ma po co. ale każdy dyskutuje, jak umie (szkoda, że jak nie umie, to nie nie dyskutuje ;-) ) a co do słowa "utrzymanka" to już tłumaczyłam, że użyłam go na określenie bycia na czyimś utrzymaniu. bynajmniej nie bycia z kimś dlatego, że mnie utrzymuje. jestem więc jego narzeczoną i, w tym rozumieniu, utrzymanką zarazem :)

Gość utrzymAnka_
"lalalalaaas bo sądzę, ze nim jesteś. " jeśli więc wydajesz sądy, zanim zadasz właściwe pytania, zanim kogoś zrozumiesz, to nie będę odpowiadać na Twoje pytania, bo już nie ma po co. przecież osąd już wydałaś.

Gość 123456789876543
teraz Numerek bedzie czepial sie gramatyki, komus zabraklo argumentow Kto mówi o gramatyce, głupiutka Ja tam się świetnie bawie, widzać gdy jak lwcie bronicie swojej glupoty. A raczej ty autorko pod druga pomaranczka:)

Gość biedna dziewczyno
hahaha :) ten temat jest naprawde dobry... utrzymanko: zycie utrzymanki, a wlasciwie jak narazie przyszlej utrzymanki jest juz teraz bardzo dla ciebie stresujace skoro mozna cie tak sprowokowac... a uwierz mi, ze w realu ludzie ci jeszcze gosze rzeczy powiedza i jak bedziesz reagowac tak jak tu, to czy chcesz czy nie zaszufladkuja cie jako glupia pindzie. i nie mowie tego ze zlosliwosci. tak jest po prostu. wez to pod uwage. chociaz ogolnie uwazam ze temat to provo ;)

Gość lalalalaaas
no tak. czyli chcesz, żeby facet utrzymywał cie tylko dla twojej wygody, nie z powodu braku czasu na spelnianie sie w niesieniu bezinteresownej pomocy innym. od początku odpierałas argumenty mówiąc, że utrzymanka też moze mieć pasje i działać charytatywnie. jak już wspomnialam, chcieć to nie znaczy jeszcze robić. :classic_cool: aa, rozumiem też, że twoj chlopak to tylko wół do pracy bez zainteresowań? :)

Numerek mow dalej o sobie-->"glupiutka", widac jaki poziom reprezentujusz:D

nie jestesm Autorka, kolejne pudlo:D