Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrzymAnka_

będę utrzymanką

Polecane posty

Gość powiem wam powiem wam
Droga utrzymanko Twoj facet na pewno jest bardzo zadowolony z siebie, ze znalazl sobie taka kobiete, ktora grzecznie bedzie siedziala w domu, a w przyszlosci zajmowala sie dziecmi. Wiekszosc facetow taka wlasnie jest, przygruchaja sobie te mniej madre , pomachaja kasa przed nosem i kazdy jest zadowolony. Mam mam taka znajoma, ktora zyje w luksusach doslownie, ale w zamian za to siedzi z dzieciakiem w domu, zero wyjsc bez dziecka bo zajmowanie sie nim to jej dzialka no i pewie w zamian za to codziennie ciagnie mu druta hehe Powodzenia.

Gość magdalenka ciasteczkoooo
U mnie na osiedlu mieszka pewna starsza babka. Wlasnie po kilkunastu latach malzenstwa wrocila do niej coreczka bo nei miala sie gdzie podziac. Miala meza bogatego, od poczatku tez mieli taki uklad. Ona miala tylko zawodowke, ale nie pracowala bo od razu zajecia sie domem, dziecmi itp. Powiem ci, ze wszyscy jej zazdroscili wczesniej bo miala wszystko co chciala. No ale widac los sie od niej odwrocil i teraz zostala z niczym. Bo kto ja teraz przyjmie do pracy bez praktycznie zadnego doswiadczenia. Takze autorko zastanow sie. Milosc miloscia, ale mysle, ze nie warto tak sie poswiecac