Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewunia25

CZY NIE CHĘC DO PAPIEROSA ZAWSZE OZNACZA CIĄŻE???

Polecane posty

witam otóż jestem mama juz trójki dzieci z każda ciąża miałam tak ze jak tylko zaszłam w ciąże to od razu nie mogłam patrzec na papierosa nie mówiac juz o tym zeby go zapalic pomimo ze przed kazda ciażą paliłam jak smok..teraz nie jestem pewna ciaży gdyz mam co miesiac regularne miesiaczki ale od połowy grudnia nie moge patrzyc na papierosy odrzuca mnie od nich a kiedy próbowałam zapalic od razu wymiotowałam...robiłam test ale nie wiem jak go zinterpretowac gdyz do 10min wyszedł negatywny a po 2 godzinach wyszły dwie wyrazne krechy..czy któras tez tak miała ze od rzucało od papierosa i to oznaczało tylko i wyłacznie ciaże czy tez moze z innej przyczyny raptem przestały palic...wizyte u gina mam dopiero na kwiecien umówiona ale jutro ide krew oddac wiec tam przy badaniu krwi od razu sie dowiem czy to moze byc ciaza bo ta napewno wykryje i wtedy nie bede mogła zdac krwi..dobry sposób na sprawdzenie ale czego ja mam sie spodziewac przecierz co miesiac mam regularny okres wygladajacy identycznie jak sprzed czasu kiedy to jeszcze paliłam....napiszcie która z was tak miała i czy oznaczało to ciaze?

Gość qqqqqwertyuiokj
:o

Gość po porodzie...
ja tak mialam. miesiaczka, potem niechec do alkoholu i papierosow. potem wielkie cyce. potem mdlosci...

Gość myszczaczek
tak, to absolutnie znak kazdej ciazy!!!!

Gość nie dość że analfabetka
to jeszcze czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Test czyta się po 3-5 minutach a potem wyrzuca do śmieci. Po tym czasie jest niewiarygodny i może pokazywać nawet 10 ciąż!!!!

jutro sie dowiem przy badaniu krwi wtedy bede miała 100%pewnosci testu zawodza przynajmniej w moim wypadku gdzie kilka razy test wyszedł nie wazny wole miec pewnosc jaks ie denerwowac testem który i tak moze wyjsc znowu nie tak jak trzeba....

czy moze jest wiecej kobietek które miały podobny objaw a oznaczał on nie koniecznie ciąże?????????

Gość ninonu
u mnie za kazdym razem ciaze oznacza skoro masz miesiaczke i test negatywny to w ciazy nie jestes:o a i jeszcze jak mam zawalone gardlo to mnie odrzuca

Gość dcsgf
nie palilas podczas ciazy bo cie odrzucalo od fajki tak? i tylko tyle :O

każda ciaza nie mogłam palic jak sie tylko o niej dowiedziałam ..teraz nie jestem pewna ciąży a palic od połowy grudnia nie moge tez miałam tak ze przy przeziebieniu czy zawalonym gardle nie mogłam ale od połowy grudnia nie chorowałam ale od tego czasu nie pale...boje sie bo ciązy sie nie spodziewam chodz wszystko na to wskazuje bo innego powodu dla rzucenia palenia nie widze dla mnie to oznacza tylko jedno...

Gość WÓZECZKOWA
u mnie odrzucenie od fajek to był pierwsza oznaka ciąży .....

Gość Ciekawe jak długo
ja pierdo...le... co za laska... Ma 3 dzieci i PALI, ma wątpliwości co się dzieje z jej organizmem, ale wizytę u gina ma na kwiecień, myśli że jest w ciąży bo test po 2 godzinach miał 2 kreski... porażka...