Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejkujejkujejku

Seks w pierwszym trymestrze ciązy?

Polecane posty

Gość ojejkujejkujejku

J/w czy moge zaszkodzic dziecku?

Gość też jestem w 1
tu na forum mnie straszyli że na pewno poronię itp!!! zapytałam mojego ginekologa! powiedział, że jak najbardziej możemy jesli nie mam tyłozgięcia! tylko tyłozgięcie jest przeciwskazaniem do seksu i badań ginekologicznych w ciąży! powiedział mi, że były nawet prowadzone badania wśród kobiet w ciązy, tzn badano tętno dziecka za pomocą ktg , badano przed i po stosunku i po parametry dziecka były lepsze tzn że dzidizusiowi też się podoba ;) oczywiście zaraz pewnie tu się ktoś pojawi i napisze bzdety że poronił po i że na pewno stosunek był powodem, ale ja zastosowałm się do rad lekarza i nic się nie dzieje ;)

Gość też jestem w 1
powiedział , że oczywiście trzeba spokojniej, delikatniej i nie tak głęboko, ale można !!! powiedział też, że jeśli pojawi się plamienie po to tez mam nie panikowac bo to zupełnie normalne! może jakaś "stara" nadżerka się odezwie, albo po prostu może się lekkie plamienie z łożyska pojawić... i też jest to zupełnie normalne

Gość ojejkujejkujejku
ja mam prawidłowe przodozgiecie,oczywiscie nie hasam w łózku jak to sie normalnie sie robi jest spokojniej ale tez fajnie, bałam sie ze moje dziecko moze dostac siusiakiem po głowie i np zostanie uszkodzony płod ale dziekuje ze mnie uspokoiłas ja sie krepowalam zapytac lekarza wiec dzieki bardzo za odpoweidz :)

Gość ojejkujejkujejku
moze to dziwnie zabrzmi ale naprawde mam wieksa ochote na seks niz przed ciaza....

Gość też jestem w 1
ja tez się krępowałam, ale dosżłam do wniosku, że nie będę się nad sobą i partnerem znęcać przez 9 miesięcy bo na forum bzdury wypisują! zapytałam :)

Gość ojejkujejkujejku
mozna na misjonarza?czy tylko od boku ??

Gość ojejkujejkujejku
:P:)

Gość ojejkujejkujejku
ide sie szykwoac do lekarza piszcie to zar bede dalej czytac :)

Gość też jestem w 1
ja tez mam duzooooooooooooo wieksza heheheh hormony ;)

Gość też jestem w 1
tereaz tez znikam, ale zminimalizuję sobie ten topic i wróćę później jak coś;)

Gość ojejkujejkujejku
czuje sie jak nimfomanka heheh :D ile masz lat?to twoja 1sza ciaza? ja mam 22 no 23 rocznikowo i to bedzie moja 1sza dzidzia :D

Gość dhahdshahsd
dopoki maluch nie urwie fajki tatusia, mozna sie seksic.

Gość nie słuchaj bzdur
ja od początku ciąży kocham się z mężem kiedy tylko mam ochotę-a mam często,dzidzia jest zdrowa jestem w 9-tym mcu i nadal sobie nie żałujemy.

Gość pewnie ze mozna
pierwsze slysze ze nie mozna- oprocz oczywiscie sytuacji gdy ciaza zagrozona, a tak to jak najbardziej. Ja w pierwszym trymestrze to nawet;) "figurowo jeszcze" - potem sila rzeczy juz trzeba bylo spokojniej bo brzuch przeszkadzal:)

Gość ja tutaj na forum kiedyś
pytałam to mnie jedna dziewczyna nastraszyła, że ona po stosunku poroniła i była pewna, że to własnie przez to! mój gin powiedział że to musiał byc zwykły zbieg okoliczności!

to ja "tez jestem w 1" mam 26 lat i to moja 1 ciąża ;) ps. w którym tc jesteś?

Gość Ona z tyłozgięciem.
A powiedz mi, dlaczego niby tyłozgięcie jest przeciwskazaniem i do seksu w ciąży i do badań ginekologicznych w ciąży? Skąd masz takie informacje?

tak mi powiedział mój lekarz! dlatego w przypadku tyłozgięcia trzeba mówić od razu ginowi

Gość nie kumam.....
jak o tyłozgięciu mówić ginekologowi? A on co? Sam tego nie zobaczy? Bez sensu. Poza tym malucha się nie uszkodzi bo chroni go mnóstwo rzeczy. Jeśli wiecie jak zbudowane są narzady rodne kobiet to nie ma takiej opcji nawet jeśli facet ma bardzo długiego - prędzej wy bedziecie czuły dyskomfort niż dziecko w łonie. Seks może być przyczyną poronienia a i owszem ale tylko w niektórych przypadkach - orgazm może spowodować skurcze i o tym powinien poinformować lekarz. To są wyjątkowe przypadki. Następna sprawa co do pozycji. W kolejnych trymestrach unikać pozycji w ktorych uciskany jest brzuch -- tylko tyle. Generalnie jeśli lekarz bedzie uważał za konieczne zrezygnowanie z seksu to powie - a jesli się obawiasz to się po prostu zapytaj.

Gość I znowu tu jestem
Na początku ciąży- po Bożemu W połowie - na pieska Pod koniec - na wilczka....... czyli facet leży przy dziurze i wyje ;)

Gość nie kumam.....
z tym wilczkiem dobre.....kiedyś zaproponuję to mojemu facetowi :p

Gość efdefde
a co to za frajda seks w ciąży :O ? baba leży jak kłoda tylko facet posuwa, bezsens :O

Gość ja tez jestem w 1
chodziło o to, że jak będąc w ciąży zmieniasz gina to MUSISZ GO POINFORMOWAC O TYM ŻE MASZ TYŁOZGIĘCIE! I NIE POWINIEN CIE WTEDY BADAC!

Gość nie kumam.....
nie słyszałam nic takiego. Mam tyłozgięcie a badania są konieczne. Byłam w ciąży i nie było problemu. Lekarz mówi że to nie choroba tylko taka uroda i nie ma nic do badania. Wiesz co to tyłozgięcie?

Gość ja tez jestem w 1
POWTARZAM!!! pisze to, co powiedział mój gin! sama medycyny nie kończyłam!!!!

Gość ojejkujejkujejku
No ja dzisiaj bylam u pana gina i wszytko jest gitara jutro mam usg kiedy zacznie mierzyc tetno dzidzi bo jeszcze nie mialam pomiaru Co to jest przodozgiecie i tyłozgiecie mi powiedzial lekarz ze mam przodo ale co to dokładnie znaczy??

Gość ojejkujejkujejku
czy po seksie nic was nie boli podbrzusze?nogi?plecy cokolwiek?? mnie np bola nogi cale uda.. :/ ale jakos mnie to bardzo nie zraza :)

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Renata, znajdziesz mnie na http://tele-amatorki.pl/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!