Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwedwd

do tych co nie sa na diecie!!!

Polecane posty

Gość edwedwd

jak wyglada wasz jadlospis? jecie normalnie slodycze, przekaski?

Gość mielonka p.
nie jestem na diecie, ale nie jem smieci typu slodycze czipsy przekaski jestem tym, co jesz...

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaa232323
hmm. słodycze rzadko...przekąski tzn co? jakies paluszki? ciastką orzeszki???? nie jem chipsy moze raz na miesiąc, sporadycznie

Gość edwedwd
a smazone dania? fast foody?

masz na myśli dietę odchudzającą? bo dieta ogólnie to jest to, co jemy dieta tucząca też istnieje i setki innych diet specjalistycznych samo słowo dieta, jak pogoda, nie oznacza niczego konkretnego jestem na diecie służacej zdrowiu nie jem byleczego od czasu do czasu jem słodycze (np. teraz 4 kostki czekolady gorzkiej nadziewanej i kawę czekoladową), jem smażone ale to od czasu do czasu fastfoodów - nie jem

Gość edwedwd
poprawiaczka, masz rację Chodziło mi o dietę w sensie dietę redukcyjną, która ma na celu schudnięcie, zrzucenie kilogramów itd :) Bo ja pomimo że nie jestem na diecie, staram się zdrowo odżywiać. Nie muszę chudnąć, ale jednak gdy zjem słodkie, smażone to męczą mnie wyrzuty sumienia :( Tak się nie da żyć :(

Gość edwedwd
Boję się dodatkowych kilograów :( A najgorsze jest to, że lubię jeść. Uwielbiam warzywa, owoce, gotowane mięso, ale jednak... Czasem mam ochotę na coś niezdrowego.. Tylko to samopoczucie po.. Dobija mnie:(

Gość Marylka 19!!!!!
a ja jem wszyyystko :D i pierniczę. Teraz sobie chipsy jem. Mam ładną figurę:) Ale za to jem dużoooooo owoców i dużo się ruuuuszaMMM ;)

Gość edwedwd
ja cwicze 4 razy w tygodniu intensywnie.. moze zwieksze to do 7..

Gość Kligga
ja też jem wszystko tzn wszystko co lubię, czyli: mięso, pomidory, kluski, chleb, ryby, oliwki, ciasta i ciasteczka, jogurty, dania z barów wietnamskich - te uwielbiam!