Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaggg32

macie

Polecane posty

Gość maaggg32

jakis sprawdzony sposob zeby owczesnic okres....nieraz mam co 25 dni a nieraz co 28 dni niestety teraz chce dostac okres co 25 dni jak owczesnic okers prosze o porady co jest dobre....pozdrawiam

Gość co to znaczy owczesnic?
co najwyzej przyscpieszyc. A czemu chcesz przyspieszyc, okres i regulacja okresu to nie widzi mi sie. Porozmawiaj z lekarzem. Nagle naszlo cie zeby miec krotsze cykle? Chcesz miec ogolnie regularne co do dnia to zacznij brac tabl. anty.

Gość maaggg32
bo ide do szpitala i boje sie ze jak bede miec 4 dzien okresu to moga mnie nie zooperowac dlatego chce przyspieszyc okres takto by mi sie skonczył na operace tylko nie wiem jak przyspieszyc mam sie kapac w goracej wodzie,czy cos w tym stylu a moze jeszcze macie jakies sposoby...?

ale termin operacji ustala sie biorac pod uwage termin miesiaczki. Nie wyliczylas sobie dokladniej ze wtedy bedzeisz miec okres? Jesli tak bedzie to nie zoperuja cie. Nie mozna wykonywac operacji w trakcie okresu. Na wczesniejsze wywolanie stosuje sie ta kapiel, ale to nie dziala na pare dni wczesniej. Sprobuj jesszcze kieliszek wina...zalezy ile wczesniej chcesz dostac?

Gość maaggg32
3 dni wczesniej lub 2 dni chociaz ..miałam okres zawsze co 25 dni a ostatnie 2 cykle opoznił mi sie i teraz mam co 28 dni dlatego moge miec nie przewidziałam tego a kiedy mam sie napic tego wina przed sama miesiaczka z 2 dni czy wczesniej...?

hmmm jak ze dwa dni to dzis sobie mzoesz zrobic np goooraca kapiel, wypic ta lamke wina i moze sie uda.