Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supero7890

Nie rozumiem ludzi ktorzy jezdza do Egiptu, na Cypr, Turcja itp-to wies

Polecane posty

Turcja jest zajebista, jeśli widzisz w niej tylko plaże i biedę to współczuję. Kocham ten kraj, ma niesamowitą historię, kulturę, przepiękne zabytki. Uwielbiam język turecki.

O rany. Ja to mam szczęście. Nie tak dawno temu planowałam zarezerwowac z narzeczonym bilety na podroz poslubna do Egiptu. Zrezygnowalismy w ostatniej chwili. Zawsze interesowałam się archeologią i strasznie chciałabym zobaczyć piramidy, muzeum egipskie. Chyba sobie poczekam kilka lat :P

Gość Ja to mam szczęście
Ja to mam szczęście, że w tym momencie żyć mi przyszło, w kraju nad Wisłą Ja, to mam szczęście Mój kraj szczęśliwy, piękny, prawdziwy, Ludzie uczynni, w sercach niewinni Mój kraj szczęśliwy Ja, to mam szczęście że w tym momencie żyć mi przyszło w kraju nad Wisłą Ja, to mam szczęście Ja, to mam szczęście że w tym momencie żyć mi przyszło, w kraju nad Wisłą Ja, to mam szczęście

Gość qwerty123345
ja jestem za tym by doceniac Polske :) moze nie zawsze pogoda dopisuje jak w Egipcie czy gdziekolwiek indziej gdzie temperatura nie spada ponizej 30 stopni ale w Polsce jest Klimat i o to chodzi :) I choc wiele osob twierdzi ze ceny urlopu w POlsce i za granicą są podobne to mam przyklad ze to nie prawda :) http://frupi.pl/oferty/online/turystyka

Przeczytałam całą rozmowę i nie rozumiem wpisów ,że Egipt to gówno, Turcja to byle co itp.. Nawet jeśli ktoś wykupuje same wczasy i leży to może tego właśnie potrzebuje. Ja osobiście kupuję zawsze opcję 7+7. Lato 2010 spędziłam na objeździe w Syrii i Jordanii a potem tydzień leżenia w Egipcie plus wycieczki fakultatywne.. zawsze je wykupuję ,bo nudzę się w hotelu po dwóch dniach.Kair zwiedzałam z mężem i przyjaciółmi na własną rękę - są tam rzeczy ,których przewodnik nie pokaże... ....ale to nie znaczy ,że należy obrażać ludzie leżących dwa tygodnie na plaży. Niektórzy potrzebują takiego relaksu, nie każdy może zwiedzać intensywnie przebywając po kilka godzin w autobusie dziennie.. ludzie mają cukrzycę, choroby serca, itp.. Dla nich przygodą jest już sam pobyt gdzieś gdzie jest tropikalnie! Czy każdy musi mieć pragnienie by zwiedzać Norwegię? Krzywdzące jest też mówienie ,że na wycieczki jadą ludzie z blokowisk by się chwalić. Co za bzdura. Mieszkam w bloku i przeważnie nikomu nie mówię gdzie jadę, bo kogo to obchodzi????? NIe jestem też biedna by musieć składać cały rok kasę na wycieczkę... aby mieć potem co opowiadać. Ktoś kto ma takie poglądy jak niektórzy tu się popisują, jest żałosny. Jako mieszkanka bloku spędzam sporo czasu co roku w Brukseli, byłam na wymianie w Holandii (chodziłam tam do liceum)..., i ciekawe jak to zostanie zinterpretowane... hahahaha Ciekawi mnie też Lwów i byłam tam - to dopiero niestworzone rzeczy ,prawda? MIeszka w bloku a zwiedza też Europę, nie tylko Egipt! Drażniące jest też ,że ludzie sądzą ,że w bloku mieszka tylko biedota i ciemniaki z ograniczeniami mózgowymi wiecznie kombinujący rymy do przekleństw. Zresztą niektóre apartamentowce są o niebo lepsze niż poniemieckie domki ,którymi pewnie ludzie się chwalą jako "domami z ogrodem" lub są zwyczajnie "nowobogaccy" ... a ten rodzaj ludzi ma się za lepszych choć nie mogą niczym błysnąć poza własnym uprzedzeniem i zacietrzewieniem.

Gość harmid
rozumiem autorke w pelni, bo ja sama nie rozumiem co fajnego jest w lezeniu na plaży. Ja wole zwiedzac, a moj maz by mogl lezec nad morzem całymi dniami.

Gość harmid
aha, no i w podroz poslubną bylismy wlasnie w turcji. beznadzieja, na jakims zadupiu gdzie tylko same hotele i plaza, myslalam, ze sie zanudze. A dla męża? - raj na ziemi.

Gość ZGADZAM SIĘ Z AUTORKĄ
w zupełniości. Żeby leżec plaskiem 2 tyg za 2 koła??? hahahaha żenada- tak to moge na własnym ogródku za darmo :)

Moja kumpela była w Turcji a nawet nie wiedziała gdzie ona jest. W którym kierunku a na mapie to juz wcale :D I właśnie takie wakacje spędzają Polacy.

Zapomniałam też, że robią zdjęcia drinków, wypasionych łazienek i oczywiście ŁABĘDZI Z RĘCZNIKÓW!!!