Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia studentka

pytanie do studentów

Polecane posty

Gość zuzia studentka

hejka mam pytanko odnośnie pr. licencjackiej obecnie przebywam na url. dziekańskim po powrocie bede na 4 ostatnim roku juz w 3 roku studiuów rozpoczeły sie seminaria i pisanie pracy miałam problem ze znalezieniem tematu pracy i wówczas promotor mi "narzucił " swój - który absolutnie mi sie nie podoba nie kumam nic z tego zakresu starałam sie wtedy jakis info szukac ale w obecnej sytuacji stanełam w miejscu i nie rusze tego dalej mam za to fajny temat który mnie zainteresował czy jest mozliwosc zmiany całego tematu i ogolnie całej pray ? temat wstepnie jest zgłaszany do dziekanatu , ale ostateczny wiem ze zgłasa sie do 15 października 2011r. zaznaczam ze po powrocie na studia promotora równiez bede miała innego. czy ktos z Was miał moze podobny problem????????

Gość to i ja sie dolacze
to mysle ze spokojnie jeszcze dasz radę zmienic temat. napiszesz podnie do dziekana, ktore przejdzie przez dziekanat, porozmawiasz ze swoim nowym promotorem i bedzie wszystko OK :) wydaje mi się że to jest naprawdę do załatwienia :)

Gość zuzia studentka
z pisaniem nowej pracy nie mam problemów bo mam teraz duuuzo wolnego az 8 m-cy ;-)) i dużo zapału pi pomysłow tylko własniesam fakt czy mi pozwola mnie martwi teraz sesja i przygotowania do obrony pr. tego rocznika wiec polece w marcu do dziekanatu i pogadam , a potem do nowego promotora i ustale czy wyrazi zgode na taki temat

Gość ewelka-rewelka
STUDENCI TO BYDŁO.

Gość jasne jasne jasssssne
gimgówno ktore wlasnie ma ferie, a na dodatek podszywa się pod wszystkich to dopiero bydło :P