Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealMen

Chciała bym jej cipkę wylizał - odmówiłem

Polecane posty

Gość usatysfakcjonowana :)
nie wiem czy to dziwne, czy nie, w każdym razie ja i mój chłopak zgodnie uważamy że oralny jest obrzydliwy :/ no trudno, nie każdy to lubi... on sie wręcz bardzo niekomfortowo czuł w sytuacji jak zeszłam troche niżej... ja przyznam szczerze że też za tym nie przepadam. Nie pozostaje mi nic innego jak dziękować losowi że dał mi faceta który nie żąda ode mnie takich obrzydlistw.... :)

Gość Informatyk :))))
sex oralny jest cudowny i jak ktos go nei lubi lub kogos on brzydzi to moim zdaniem powinien isc na terapie czy cos takiego. nie ma nic przyjemniejszego od calowania kobiecej waginy no oprocz dobrego anala czy lodzika ale to pominmy. kobiec awagina jest piekna cudowna. Oddaje jej czesc

Ej może się nie znam ale nie rozumiem tego, jak facet (i kobita zresztą też) moze chcieć robić dobrze ustami nowo poznanej dziewczynie :/

co do seksu oralnego popieram informatyka, co do anala mam mieszne uczucia, jednak w jednym i drugim wazna jest higiena. Bo może byc jak w tym kawale o kutrze rybackim

eee czego . nowo poznanej tez dobrze. ale sexu bez gumki tylko bym nie uprawial ale mineta czy lodzik to czemu nie. calkiem normalna rzecz.

no ten kawal jest dobry hehe. No w sexie ogolnie jaki by nie byl higiena jest najwazniejsza. poza tym sex i pieszczoty powinny sprawiac obojgu partnerom przyjemnosc nawet jakby chcieli na siebie srac i sikac to jelsi sprawia im to przyjemnosc to jest ok i nikt nei ma prawa ich wysmiewac i wytykac palcami.

informatyk...z tym także zgadzam się z toba każdy robi to co lubi, najważniejsze jest jednak dopasowanie aby oboje to lubiało, wtedy słowo perwersja jest czyms normalnym, a właściwie to dla tej pary nie jest perwersja

późno wszedłem na ten temat jednak czytałem wypowiedzi kilku kobiet i uwazam, że nie trafiły na dobrego partnera , wylizac też trzeba umiec, i przelac przy tym całe swoje uczucie a partnerka na pewno wtedy bedzie cie ciepło wspominała.

Masz racje. jazawsze mowie ze liczy sie dopasowanie. Jesli kobieta i mezczyzna sie dopasuja to sex jest cudowny. Ja tak mam. niektore rzeczy ktore robimy inni ludzie uznaliby za perwersje . dla nas to normalne cieszymy sie tym. Experymentujemy w lozku. Bo sex to zabawa przeciez.

No to tylko ci pozazdroscic, u mie jest troche gorzej jestem dwadziescia lat z kobieta z która poczatkowo wydawało misie ze sie dopasowalismy jednak czas pokazał prawde. Obecnie "na boku" jestem z druga i chciałbym z nia być do końca

NO u mnie czas pokaze jak jest. Wiadomo ze w zyciu nie mozna miec wszystkiego. Lae kobiet naswiecie jest duzo. do wyboru do koloru. Da rade wyzyc hehe

Nie no zgadzam sie z toba tylko ile mozna szukać predzej się coś-jakaś chorobe złapie, a czas leci trzeba się ustatkować, znaleść ta jedną jedyna muszelkę któratak będzie do ucha szumiała , że nie da się od niej odejść. A tak A propo minety "cofne się do tematu' to biedne są te kobiety które nie potrafią odczuc tego co niesie ze sobą język, zarówno w prozie jak i w życiu.

Masz racje. Sex oralny to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy. Czuc na wargach kobieca muszelke mmmmm. muskac jej motylka. I pomyslec ze sa ludzie ktorych to brzydzi. Jak to moja kolezanka poweidziala to sa tacy zalosni zboczency. Jak dochodzi do sexu to rozkladaja nogi kobiecie i probuja wejsc. zadnej gry wstepnej zadnego orala tylko od razu to co dla nich najprzyjemniejsze. zalosne. No fakt ile mozna szukac. ale jak sie chce to szybko mozna znalesc. tzreba troszke szczescia jeszcze hehe

to tak jakbys przewalił rumuńskiego manekina przy drodze, spuściłeś się opłukała się woda z butelki i jest ok...normalnie super.. szkoda, że tylko praktycznie sami faceci na tym forum piszą, bo może one dowiedziały byu sie że my tez mamy uczucia a nie tylko chęć spuszcenia

Spokojnie. Ja wiem, że macie uczucia a nie tylko chęć spuszczenia. Facet to bardzo uczuciowe stworzenie mimo, że często tego nie widać na pierwszy rzut oka

zgodze sie. niestety na tym forum duzo jest takich gimnazjalnych oferm . pisza tylko po to zeby sie dowartosciowac i posmiac. to nei jest forum zeby gadac powaznie. sorki ze nei uzywam duzych liter

faceci tez maja uczucia tylko boja sie je pokazac. ja tez plakalem nie raz przez dziewczyne. kazdy ma uczucia

Boratka jak miło słyszec takie okreslenie o facecie na tym forum żadko to sie zdaza my też potrafimy kochac, i być czułymi, tylko musicie na to nam pozwolić

Pracuję z facetami i mam kilku kumpli, z którymi lubię pogadać na różne tematy. Często rozmawia mi sie z nimi lepiej niż z koleżankami

no jak facet jest na poziomie to i fajnei sie bedize gadalo prawda

Boratko... facet i kobieta ma zawsze inne spojrzenie na swiat, to tak jak w genach im większe różnice tym lepsze jest potomstwo. On i Ona są duże różnice nawet jeżeli chodzi o seks, o życie, całkiem inne dążenia ,.... przeciwności dlatego ci się dobrze rozmawia z facetami, ... ale czy na pewno?

Tylko z jedną laską gada mi się tak dobrze jak z facetami, ale ona ma dokładnie taki sam pogląd jak ja i też woli rozmawiać z mężczyznami niż z kobietami

Do Informatyka : wiesz, troche wieje mi tu hipokryzją z Twojej strony. Najpierw mówisz że każdy robi co lubi, i to jest ok, a potem piszesz mi że powinnam iść na terapie bo sie okazuje że jednak to co JA i MÓJ partner lubimy jest dla ciebie chore. Troche przykre to, ale cóż. Nie masz prawa mówić co jest normalne a co nie. Nie jesteś jakimś demonem seksu ani wielkim specjalistą, a to że masz fajną dziewczyne jak widzę sprawia że tak właśnie o sobie myślisz. wybacz ale są jeszcze na świecie ludzie, którzy nie lubią wkładać do buzi tego czym się sika :/ to jest obrzydliwe. Narząd płciowy wkłada sie w narząd płciowy. Do buzi wkłada sie jedzenie. Fuj !

I dlatego mysle ze jestes ograniczona w sprawach sexu.

nie jestem ograniczona. Mierząc mnie swoimi kategoriami bardzo mnie obrażasz. Twoim zdaniem jak nie wkładam fiuta do buzi to jest coś ze mną nie tak ? Jesli coś mnie obrzydza, nie robie tego, nie wiem w czym masz problem. Nie próbuj mnie przekonać do orala, tobie i tak nie obciągne :]

Nie jestem demonem sexu ani specjalista ale duzo wiem na temat sexu teoretycznie i w praktyce tez i to dziwne ze sa ludzie ktorzy chciaz moga sobie sprawaic ogrona przyjemnosc z sexu to tego nei robia bo maja zryty łeb. Mam takie kolezanki i kolegow tez. Ale jak patrze na ich rodzicow to wiem ze to wina takiego pruderyjnego wychowania. Oral bleee Anal blee zostaje sex klasyczny ale to na dluzsza mete jest nudne poprostu. trzeba probowac innych rzeczy. I taka kolezanka ktora nigdy nie pozwoli facetowi wylizac jej cipki nigdy nie dowie sie jak to jest. Jakie to uczucie jaki orgazm. Ja cie rozumiem bo jesli wam to nie sprawia przyjemosci to ok nic mi do tego ale i tak dziwie sie ze ludzie sie tak ograniczaja chciaz moga wykorzystac caly ten potencjal zeby sprawiac sobie 100 % przyjemnosci a nie tylko 50 %. Sa ludzie ktorzy kochaja sie tylko klasycznie i to przy zgaszonym swietle i tak robia cale zycie bo maja jakas blokade w glowie. Znam takich ludzi. Moim zdaniem to przykre. ja zawsze twierdzilem ze zycie ma sie jedno i tzreba korzystac ile sie da. Probowac roznych rzeczy experymentowac itp. Ja tez na poczatku nie lubilem wielu rzeczy nie tylk ow sexie ale wogole ale potem sprobowalem i tera je uwielbiam. Nie rozumiem jak sie mozna tak ograniczac. dziewczyna nie bedzie lizac odbytu facetowi no bo to nie higieniczne bo ma obrzydzenie ze wylatuje z tamtad kupa ale to nic ze to jest mega przyjemne. to nie istotne. tak samo z oralem. juz wola sie calowac chociaz w ustach jest wiecej bakterii niz na penisie (oczywiscie po kapieli) tak samo odbyt. rano w ustach mamy wiecej bakterii niz w na dupie i okolicach odbytu jelsi sie wczesniej kupy nie robilo oczywiscie. Ale polacy to taki ciemnogrod ze szok. polacy dalej wierza w mity zabobony i jeszcze to wychowanie. Klapki na oczach cale zycie. Porazka

Gość nautilus1977
nie doznałaś dobrej minetki więc nie wiesz co jest dobre.

Tak cos jest nie tak. jakbys napisala ze chetnie srasz partnerowi na klate to powiedzialbym ze to jest nienormalne bo niehigieniczne i obrzydliwe. Ale oral po odpowiedniej higienie jest mega przyjmny i czysty. A powiedz mi czemu to cie obrzydza co. I czym to moze byc spowodowane. btw. nie chce zebys mi obciagala.

Najbardziej smieje sie z ludzi ktorzy mowia ze czegos nie lubia ze cos ich obrzydza chociaz nigdy tego nie probowali. To juz jest szczyt wszystkiego.

Gość miriam46
popieram warto spobowac ,chociaz