Jaja umyte tak 15 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Pasujecie do siebie. A my do siebie. Nikt ci tak cípy nie wylize jak ja miałbym zamiar. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, TRZYNASTY napisał: No nie bądź taki I daj jej ostatnią szanse Milczała tydzień, więc raczej nie potrzebuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: A my do siebie. Nikt ci tak cípy nie wylize jak ja miałbym zamiar. Ty już jesteś w trójkącie z Ela i on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jaja umyte tak napisał: A my do siebie. Nikt ci tak cípy nie wylize jak ja miałbym zamiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Milczała tydzień, więc raczej nie potrzebuje. Zgadza się nie potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ty już jesteś w trójkącie z Ela i on. Zaraz byś o nich zapomniala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Zgadza się nie potrzebujesz. Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Mam zdanie ludzi w doopie. Wy odwalacie bez podstaw. Właśnie widzę jak masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tymczasowy 4 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Mgła napisał: Czyżbyś się przelogował? Bez różnicy. Wsio 2/3 forum jedno i to samo. Nie, nie mam nic wspólnego z tutejszymi obwiesiami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu (edytowany) I nie wypisuj kur do mnie SMS Edytowano 4 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 602 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Jaja umyte tak napisał: A my do siebie. Nikt ci tak smacznie nie ugotuje jak ja miałbym zamiar. To, że Ty obiecujesz więcej niż inni jej dają nie ma żadnego znaczenia bo Tobie nikt nie wierzy. A w myśl zasady lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. A ty jak taki stary oblech tylko gadasz 'pa na tom ale bym jom cimcirimci' a jak masz nawet jakąś chętną to zmykasz i Cie nie ma taki z Ciebie gieroj co to niejednom by fararara - opowieści z mchu i paproci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: I nie wypisuj kur do mnie SMS Wspominasz coś sprzed tygodni. Nigdzie się nie odezwę, jeśli Ty tego nie zrobisz, możesz być pewien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Ty już jesteś w trójkącie z Ela i on. Dementuje te plotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Milczała tydzień, więc raczej nie potrzebuje. Nawet nie wiesz jak mocno się mylisz Ona cie pragnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: I nie wypisuj kur do mnie SMS Iskra ma whatsappa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisał jakiś czas temu że w kiblu ma kompostownik. ;D JAK JUŻ TO OBORNIK WŁAŚNIE, ALE NIC DZIWNEGO, ŻE ON NAWET TEGO NIE ROZRÓŻNIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Wspominasz coś sprzed tygodni. Nigdzie się nie odezwę, jeśli Ty tego nie zrobisz, możesz być pewien. A bo to raz było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, przelot napisał: Iskra ma whatsappa? Na to wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, TRZYNASTY napisał: Właśnie widzę jak masz I Ty tak samo nic nie oczekuj. Nie ma sensu naprawdę. Jak mam Cię denerwować to po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dementuje te plotki. Oboje uwielbiają ten humor. Nie oni jedni tutaj. Zresztą sama wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Na to wychodzi O i ma foteczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A bo to raz było? Dopisz jeszcze dlaczego posałam te smsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przelot napisał: Iskra ma whatsappa? Nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 4 godziny temu Ma nudes w profilowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie mam. szkoda bo by podejrzał zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Dopisz jeszcze dlaczego posałam te smsy. Nie cytuj mnie i cześć? Rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: I Ty tak samo nic nie oczekuj. Nie ma sensu naprawdę. Jak mam Cię denerwować to po co? Tak tu wszyscy się w tobie kochają jak widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie cytuj mnie i cześć? Rozumiesz Od tygodnia rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TRZYNASTY napisał: Tak tu wszyscy się w tobie kochają jak widzisz Tu kilku lubi pogadać, jak i ja, nie wymyślaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie cytuj mnie i cześć? Rozumiesz Ona tak będzie do rana błagać o litość jak ostatnio było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach