Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdro600000

Co to za objawy?Na co moge byc chory?

Polecane posty

Gość pozdro600000

Witam, mam problem. Meczy mnie choroba, ale nie wiem, co to moze byc. w niedziele czulem sie jeszcze normalnie, bardzo kiepsko spalo mi sie w nocy na poniedzialek. Obudzilem sie z temp 38,5.Wzialem rutinoscorbin i gripex,pilem herbate z cytryna i probowalem sie wypocic. Dzis jest sroda, a do tego czasu, moja temperatura waha sie od 38,5-40(dzis obudzilem sie z temp 39,o 7 rano). W 1szy dzien choroby,bardzo bolaly mnie okolice nerek.Wydaje mi sie,ze nie jest to choroba ukladu oddechowego,poniewaz nie mam kataru,nie kaszle,nie boli mnie gardlo,moge normalnie wykonac wdech i wydech.Co moze mi dolegac?

Gość Tmepratura siegająca 40 stopni
To już się kwalifikuje do hosplitalizacji. Przyczyn temepratury może być mnóstwo - może to być i grypa żołądkowa, i alergia albo jakieś problemy neurologiczne. Nie można się zastanawiać tylko drałować do lekarza - choroby z małą ilością objawów są najgroźniejsze!!! Ja sama zwklekałam i zwlekałam bo mnie brzuch bolał co parę dni na parę minut... I teraz mam operację w planach, ech ;/

Gość nie kumam.....
jeśli cię boli w okolicy nerek to na co czekasz? Zwlekanie z wizytą u lekarza tylko pogorszy twój stan. Przy takiej goraczce już dawno powinnaś mnieć wdrożone jakieś leczenia - najwyraźniej nic nie wskazuje że przejdzie samo. Przy zapaleniu nerek jest okropny ból około lędźwiowy i wysoka temp

Być może to jest problem z nerkami:O.Ale ja polecam nadtlenek wodoru-mi zlikwidował gorączkę i jest on skuteczniejszy od antybiotyków w niszczeniu mikrobów a zwłaszcza tańszy:classic_cool:.Konował kiedyś wygnał mnie z gabinetu więc nie można im ufać:O.

Gość pytanieeeeeee ..
gdzie ten nadtlenek wodoru można kupić?