Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olszowka

w jakim sklepie internetowym kupujecie biuterię?

Polecane posty

Hej Ja uwielbiam błyskotki. Niektórzy mówią, że jestem jak sroka- lubi wszystko co się błyszczy;) Ostatnio robiłam zakupy na alllegro. A wy gdzie kupujecie? Fajne ozdoby ma sklep www.blaskiszyk.pl co sadzicie? czekam na opinie

Gość długonogaa...
Pakamera Trendymania Arsneo

Gość julitka100
Ja kupuję też na allegro, ale ktoś tutaj polecał www.pogrosiku.eu i tam też jest dobra oferta zwłaszcza, ze można sobie coś zupełnie dla siebie zamówić.

Mam swój ulubiony sklep z biżuterią. Jest to "Niebieski-koralik". Biżuteria w tym sklepie jest wyjątkowa i wyrafinowana, w dodatku jest cała ze srebra o próbie 925 i jest wykonana ręcznie. Już jakiś czas temu zaczęłam swoją przygodę z komponowaniem nowych bransoletek dobierając różne korliki i charms'y. W swojej kolekcji mam już motylka, klucz, koraliki w kwiatki... Jeszcze bardziej się ucieszyłam, gdy zobaczyłam promocje Walentynkowe. Charms'y z serduszkiem można kupić do 49 złotych taniej.

Uwielbiam kolczyki wszelakiego rodzaju..małe, duże, srebrne czy złote. A ostatnio spodobały mi się te z kryształkami Swarovskiego. Dlatego właśnie coraz częściej zaglądam na jomisilv.pl gdzie tego typu biżuterie można znaleźć. Ostatnio właśnie tam kupiłam kolczyki ze ślicznymi fioletowymi kryształkami.

Gość gusia1233
Widzę, że wybór tam mają dość duży, ale trochę drogo. Ja znalazłam ostatnio coś takiego www.kolczykibogusia.pl co prawda nie było koloru kolczyków, które mi sie podobały, ale napisałam do tej dziewczyny i juz po kilku dniach miałam to, o co poprosiłam, chyba nie wszystkie kolczyki są u niej na stronie, ale kto pyta, nie błądzi. Aha, no i ceny naprawdę przystepne