Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybakkarpi

Rozwódki są łatwe jak prostytutki

Polecane posty

Gość gość
Rozwidnice z dziecmi nie mają już nic do stracenia niszczą wszystkich....są ja bluszcz

Gość gość
W tej grupie jest 80 procent takich

Gość gość
Przemoc to tylko 5% rozwodów. Reszta to zwykłe k******o

Gość gość
Wszystkie porzucone, wdówki jak są z dzieciakami takie są. To podłli ludzie.

Gość gość
Zużycie po porodzie rozwódki z dziecmi, wdówki z dziecmi i panny z dziećmi. i. Duży wpływ na wygląd pochwy mają nie tylko uwarunkowania genetyczne, lecz także ilość porodów, które przebyła kobieta oraz jej aktywność . Więc przyjrzyjcie co r.......panna to karoca do takich po nie rodziła.

Gość gość
Kobieta, która jeszcze nie rodziła nadaje się tylko dla frajerów z cienkimi penisami.

Gość gość
Ta która rodziła nadaję się tylko na recykling......cały przedsionek pochwy po porodzie zniszczony..80 procent mężczyzn ma przeciętne penisy. Trzeba czytać literaturę naukową!!!!. To jak grzebania w wiadrze, które inny zapłodnił. Ruchanie po kimś resztek.

Gość gość
Polecam zdjęcie o tytule nacięcie krocze w trakcie porodu....Google grafika. To już nigdy takiej zadań mężczyzna nie dotknie. Szanować to można tylko kobieta co Ci urodziła Twoje dziecko

Gość gość
Autor tego śmiesznego tematu to frajer z korniszonkiem w gaciach. :D Ma żonę kurffę, która była brzydką, starą panną i żaden facet jej nie chciał tknąć nawet kijem. :D

Gość gość
Co wy za bzdury gadacie! Moja urodziła 2 dzieci naturalnie i nie czuję że jest tam luz a jestem przeciętny tam

Gość gość
Kolejne mongolskie teorie że jakoby prostytutki były luźne .Brak znajomości anatomii,prostactwo tylko tak można określić takie myślenie

Gość gość
W środku nie szywaja zawsze jest tam rozepchana. 32 cm głowy dziecka w Pochwie.....nigdy nie wróci do stani przed.

Gość gość
To po cholere ktoś bawi się w fisting i wpycha tam całe łapska a potem mówi że luzna

Gość gość
Pochwa się dopasowywuje do rozmiaru każdego członka (wiadomo po kilku porodach jest gorzej ale to tylko kobiecie może przeszkadzać a nie facetowi!!!!..

Gość gość
Nie znacie się a kometujecie! Moja żona nigdy nie rodziła naturalnie(cesarka)byłem jej pierwszym a jak jest mocno podniecona to ma tyle soczków,że nic nie czuje a jestem sporych rozmiarów ,żona drobnej budowy z kolei kiedyś miałem dziewczyne w którą z trudem wchodziłem mimo że była podniecona musiałem być mega ostrożny bo jak zacząłem mocniej to od razu mnie stopowała,że ją boli to budowa ma tu ogromne znaczenie a nie ilość partnerów,porody czy masa ciała

Gość gość
Literatura fachowa i lekarza nigdy nie wróci pochwa do takiego samego stanu. Tak wypowiadają się specjaliści co jest logiczne. Subiektywne odczucia to nie obiektywne. Nieródki maja inna budowę w środku. Lekarz bez problemu rozpozna poporodówekę

Gość gość
W tym rzecz ze taką po porodzie zawsze jest szeroka w środku. A jak dojdzie podniecenie to masakra.

Gość gość
Innym słowem bez podniecenia wsadzasz i nic ja nie boli. Może dlatego takie niektórzy lubią.

Gość gość
Fisting tylko jest możliwy z poporódkami!!!!!

Gość gość
Panowie eksperci ! Zostańcie tutaj na wieki snując swoje z duuupy wzięte teorie. Żeby żadna kobieta w realu nie trafiła na takiego cymbała.

Gość gość
Cytaj artykuł wyżej to się lekarze wypowiedzieli.

Gość gość
13:08 i co to zmienia?Teoria często mija się z praktyką

Gość gość
Do facetów z cienkimi penisami powinno się strzelać w tył głowy. Po co tacy żyją? Trutnie i pasożyty

Gość gość
To pokazuję, ze ciało takiej jest przez poród zużyte nieodwracalnie....dlatego takie nie mają już nic do stracenia.

Gość gość
W sensie fizycznym tego narządu są gorsze. To tak jak nieodwracalne usunięcie zęba....

Gość gość
Jak masz takiego grubego to spróbuj na takiej po 2 porodach utoniesz jak w bagnie.

Gość gość
Jak masz takiego grubego to spróbuj na takiej po 2 porodach utoniesz jak w bagnie.

Gość gość
Przeszedłem dojrzewanie i mam grubego normalnego dorosłego penisa 14 cm obwodu.

Gość gość
To śmiało te samotne poprodach wszystkim dają....takie 40 plus to odrazu

Gość gość
14 to już bardzo dużo