Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mnie wnerwia serioo

zerwałem z dziewczyną bo już nie mogłem

Polecane posty

osobiście myślę podobnie , że dziecko w tym wieku naśladuje wzorce rodziców. ale nie dziwi mnie że ludzie reagują agresją wobec takiego "bachora" co dręczy zwierzęta. z tym że ja nie o takich dzieciach pisze ludzie,:O:O🖐️ ona tak gadała o wszystkich dzieciach poza noworodkami chyba. ale jak chodziło to już bachor.

Gość kkkiiikkaaa
Ja mam tak samo:) tez zawsze uwielbiałam zwierzęta, a dzieci wręcz nie znosiłam, po prostu mnie drażniły i irytowały. I dokładnie tak jak twoja dziewczyna, choćby któryś z moich kotów narobił na środek pokoju, to ja brałam zmiotkę i sprzątałam bez cienia negatywnych myśli. A jak raz dziecko koleżanki narobiło w pieluchę, to myślałam, że zejdę z obrzydzenia. teraz mam własne dziecko i oczywiście kocham je najbardziej na świecie, ale to co innego:) Cudze dzieci nadal mnie trochę drażnia, choć nie aż tak jak kiedyś. Niektórzy tak mają, nie ma obowiązku kochania cudzych dzieci.

Gość kukurykury
no i niech sobie gada jej prawo, człowiek też zwierze, a ty uwazasz ze "bachorowi" nalezy sie wiecej milosci niż psu? pies to co? mozna kopnac w dupe i wypierdalaj? dla niej widocznie zycie psa ma wieksza wartosc od zycia czlowieka, i ma w sumie racje bo jak sie słucha niektorych to nic tylko kulke w łep sprzedac

"no i niech sobie gada jej prawo, człowiek też zwierze, a ty uwazasz ze "bachorowi" nalezy sie wiecej milosci niż psu? pies to co? mozna kopnac w d**e i wypie**alaj? dla niej widocznie zycie psa ma wieksza wartosc od zycia czlowieka, i ma w sumie racje bo jak sie słucha niektorych to nic tylko kulke w łep sprzedac" :D:D::D:D:D:D: żenujący tekst , widac że czytasz słabo albo po łebkach:/ gdzie ja napisałem że "bachorowi" nalezy się więcej miłości niż psu? albo że psa można kopnąć w dupę? no gdzie??? pokaż mi cytat?:O:O:O nie mam nic do dzieci ani do psów ale słuchac non stop takiego pierdolenia i agresji w głosie czy wręcz nienawiści do dzieci z byle powodu, byle jaki pretekst, choćby płacz dziecka (jak pies szczeka całą noc u sąsiadów to ok) to ja po prostu nie mogłem.. ale czekajcie kafeteriuszki, hormony wam poprzestawiają w głowie:D

Gość malinowy sooorbet
ten temat zszedł na psy no,to nara 🖐️

Gość kkkiiikkaaa
ooo, mnie tez płacz dziecka doprowadzał do pasji, a szczekanie nie przeszkadzało wcale:) A najbardziej mnie irytowały dzieci bawiące się w lecie na podwórku, no wrzask nie do opisania:)