Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdwefrgthj

Egipt a Polacy debile

Polecane posty

Gość asdwefrgthj

Ogladam wlasnie tv i zastanawiam sie dlaczego polacy zawsze musza byc mądrzejsi INACZEJ?wszyscy wyjezdzaja a polacy nie-jada bo nie chca stracic urlopu.Boze co za debilizm i nieodpowiedzialnosc!!

Gość dokladnie........ja widzialam
jak wymalowana lala jeciala i to z dzieckiem.Szkoda gadać.

Gość POLUSIA67
polak pojedzie i JUŻ;-) hahaha, moja kolezanka ma ciocie w egipcie (sląsk mial ferie) i ciocia napisala do jej mamy sms, ze jest super, bo holendrzy i niemcy uciekli, i maja wiecej jedzenia, drinkow,itd :D:D:D:D hahaha

Ja tez nie wiem co nimi kieruje. W tv trabia, ze w Sharm czy hurghadzie sklepy zamkniete, nie ma gdzie wyjsc, trzeba siedziec w hotelu. A kto wie czy bedza mieli tam co jesc na te swoje all inclusive skoro tam wszystko zamarło. A co jak nagle sie okaze, ze wojsko sie za nich weźmie? Zajmie lotnisko, zamknie ruch lotniczy? Wtedy beda plakac i mowic, ze beda ostatnimi Polakami, ktorzy wyjechali bo wszyscy juz polecieli dawno do swoich krajów? TO jest troche dziki narod, poza tym bieda w jakiej zyja niektorzy popychnac ich moze do przeroznych dzialan. Oni napadaja na swoich niewinnych rodakow, a co mowic o turystach?