Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi18

CZOP SLUZOWY PROSZE ODPISZCIE

Polecane posty

witajcie dziewczyny jestem w 5 miesiacu ciazy i w czerwcu rodze mam do was takie pytanie czy czop sluzowy moze wypasc w 5 miesiacu ciazy bo bardzo sie niepokoje bo dzisiaj odkad zaszlam w ciaze gdy robilam siusiu zauwarzylam taka ciagnaca sie galaretowata wydzieline co to moze znaczyc nigdy przedtem jej nie mialam

byla taka bialawa przezroczysta i bardzo ciagnaca sie galaretowata

spokojnie :) nie stresuj sie to ci bardziej szkodzi! to nie koniecznie musi byc czop sluzowy a nawet jesli to nie jest on zwiastunem szybkiego porodu :) jeszcze troche ci zostalo :P mi taki czop zaczal odchodzic juz w czwartym miesiacu po troszeczku a urodzilam w 39tygodniu przez cesarskie ciecie

nie ma sprawy ja tez sie przestraszylam jak zaczal odchodzic :)

Gość ooopillaaaa
moj wlasnie tak wygladal, sdugi, przeroczysty ciagnacy sie wygladal jak zel do wlosow " za tydzien urodzilam wczesniaczka 3 5 t.c

Żeby ci go opisać dosłownie to wygląda jak gęsty smark z nosa. Mi odchodził na raty w dniu porodu. Czasem w ciąży wydzielina z pochwy jest taka jak opisujesz. Jeżeli Cię nic nie boli i czujesz sie dobrze to sie nie martw. A jak nie daje Ci to spokoju to idź do lekarza,żeby sprawdzić czy wszystko jest ok.

Żeby ci go opisać dosłownie to wygląda jak gęsty smark z nosa. Mi odchodził na raty w dniu porodu. Czasem w ciąży wydzielina z pochwy jest taka jak opisujesz. Jeżeli Cię nic nie boli i czujesz sie dobrze to sie nie martw. A jak nie daje Ci to spokoju to idź do lekarza,żeby sprawdzić czy wszystko jest ok.