Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweenniiaa

co myslicie?

Polecane posty

Gość wweenniiaa

dzis rozpoczelam prace ale nie wiem czy wytrzymam dluzej niz 3 miesiace bo z dojazdem jest koszmarnie poza tym wynagrodzenie niezadowalajace. wzielam ta prace bo potrzebuje kasy i nawet taka praca sie przyda. dzis jak wracalam do domu to czulam sie jak jakis dzikus. babki ktore beda ze mna pracowaly otwarcie i na luzie rozmawialy z kierowniczka regionalna, a ja jak jakis cmok. nie wiem moze to dlatego ze one zaczely prace praktyccznie od wczoraj, a ja zaczelam ja dopiero dzisiaj bo z innej dziewczyny zrezygnowaly bo cos im sie w niej nie spodobalo. czuje ze ze mna zrobia to samo, i do tego nie zaplaca. dzis dostalam skierowanie na badania, ale o umowie ta kobieta w ogole nie wspominala... mialam sie o to zapytac ale gdzies mi umknelo.. przed chwila przeczytalam w internecie ze jak ktos sie tam upomina o umowe to oni dziekuja za wspolprace i ze to praca dla naiwnych za 5zl/h. zobaczymy... :-O

Gość kobieta z marsa
Olaboga, co to za praca?? Warunki fatalne z tego co piszesz.. Radziłabym Ci uważać, znam osobę, która przez 2 tygodnie pracowała za darmo, bo nie otrzymała umowy, a kiedy się o nią upomniała, to firma się wyparła, że ją w ogóle zatrudniała.

Gość wweenniiaa
praca w sklepie odziezowym w duzej galerii, to taka marka jeszcze nieznana dobrze. no tez sie boje, ale w razie czego dostalam klucz wiec dopoki nie zaplaca nie oddam go.

Gość wweenniiaa
ja tak pisze z gory zakladajac najgorsze, ale moze nie bedzie zle. strasznie ciezko o prace teraz dlatego wzielam ja bo przynajmniej zdobylabym jeszcze doswiadczenia i wyszlabym do ludzi. bo siedziec tak w domu to niezadobrze. poza tym szukam od sierpnia wiec juz lepszy rydz niz nic....

Gość kobieta z marsa
Rozumiem, że zależy Ci na pracy, ale nie zgadzaj się pracować bez umowy! Nie wiem jak mogło Ci to "umknąć". Skoro ludzie w necie piszą, że to oszuści i dziękują za współpracę, kiedy ktoś poprosi o umowę, to coś w tym musi być. Uważaj na tą firmę, chyba, że wolisz pracować za darmo i być oszukana, niż nadal być bezrobotna.